Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Mano paprikytes

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 31, 12:50)
Mano paprikytes

user posted image
user posted image

Oho, kada sėtos? Ar tręšiat kuo nors?
Atsakyti
Vasario 15 issidaigino seklytes, jo pyliau, nes labai sviesus lapai buvo, kazkaip pagalvojau, nereik augalu kankinti badu smile.gif ir va tikrai graziai auga. Is maxes pigiausias skystas nupirkau Vito vadinas latviskos., paziurejau kad sudetis procentine panasi i Activit granuliuotas.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 03 31, 13:10)
Vasario 15 issidaigino seklytes, jo pyliau, nes labai sviesus lapai buvo, kazkaip pagalvojau, nereik augalu kankinti badu smile.gif ir va tikrai graziai auga. Is maxes pigiausias skystas nupirkau Vito vadinas latviskos., paziurejau kad sudetis procentine panasi i Activit granuliuotas.

Ačiū, reikės ir savas reanimuot.
Atsakyti
Pirma kart sodinsiu šitą grožį :-) , auga visai neblogai, klausimas ar reik grudinti jau dabar ar anksti dar?
Atsakyti
paplieske 20min saule per langa ir visos paprikos nuleipo, lapai nuvyto, nors laistyta , tai supurskiau vandeniu ir ismeciau i balkona kur vesiau...o tai kas bus siltnamyje, ir kai 5dienas niekas neprieis paziureti ir apipurksti...
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 01, 10:56)
paplieske 20min saule per langa ir visos paprikos nuleipo, lapai nuvyto, nors laistyta , tai supurskiau vandeniu ir ismeciau i balkona kur vesiau...o tai kas bus siltnamyje, ir kai 5dienas niekas neprieis paziureti ir apipurksti...

idomiai g.gif Tai gal isdziuvo zeme, kas kad laistyta, as paprikas dazniau nei pomidorus laistau, reikia ziureti pacia zeme, jei isdziuvus nebelaukiu, lieju, pernai kai auginau, tai ant saules jie greitai keipdavo, palieju ir vel kaip cviekai stovi, purskimo manau neuztenka. Siltnamy per 5 dienas nieko nenutikdavo, saknys giliau eina, mulciuota, tai viskas ciki budavo
Atsakyti
mano kai kurios paprikos pumpurus krauna.. Gal nuskabyti reiktų? g.gif Negi žydės balandžio pradžioj, kai sodinimas į gruntą dar kaži kada? blink.gif Kažkoks balaganas šiemet pas mane su daigais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 01, 11:01)
idomiai  g.gif Tai gal isdziuvo zeme, kas kad laistyta, as paprikas dazniau nei pomidorus laistau, reikia ziureti pacia zeme, jei isdziuvus nebelaukiu, lieju, pernai kai auginau, tai ant saules jie greitai keipdavo, palieju ir vel kaip cviekai stovi, purskimo manau neuztenka. Siltnamy per 5 dienas nieko nenutikdavo, saknys giliau eina, mulciuota, tai viskas ciki budavo

Zeme ner slapia, bet dregna tai tikrai g.gif na nebent as tadregnuma ne taip suprantu, reiks dazniau palaistyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 01 balandžio 2014 - 11:51
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 01, 11:31)
Zeme ner slapia, bet dregna tai tikrai g.gif  na nebent as tadregnuma ne taip suprantu, reiks dazniau palaistyti

tai jeigu dregna, nelaistykit, blogiau padarysit. Tada uztenka gal papurksti, nezinau net, pas mane taip nebuna, arba zeme dulkanti, tada keipsta, arba auga normaliai g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 04 01, 11:13)
mano kai kurios paprikos pumpurus krauna.. Gal nuskabyti reiktų?  g.gif Negi žydės balandžio pradžioj, kai sodinimas į gruntą dar kaži kada?  blink.gif  Kažkoks balaganas šiemet pas mane su daigais  doh.gif

As tai nuskinciau, tikrai derlius nenukentes smile.gif Pernai skabiau net pries pat sodinima, issisakojo stipriai ir ant kiekvienos sakos paprikos aplipe buvo
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 04 01, 09:44)
Pirma kart sodinsiu šitą grožį :-) , auga visai neblogai, klausimas ar reik grudinti jau dabar ar anksti dar?

tikrai dar per anksti...

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 01, 10:56)

vadinasi nedalaistyta...
jos taip elgiasi kai saknims dregmes truksta. o saulekaitoj purksti augalu negalima-apdegs lapukai. siltnamyje parenkiu pavesingesne vieta. tiesiogines saulekaitos kazkodel jos nemegsta. siltnamyje sodinu drauge su agurkais is pietines puses, kad saule paprikoms uzstotu. vienais metais kabinau agroplevele ir dariau seseli, nes nebuvo kam ji naturaliai mest ir labai skurdo.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 01, 11:59)
As tai nuskinciau, tikrai derlius nenukentes  smile.gif

reiks taip ir padaryt smile.gif
Atsakyti