Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

QUOTE(Moxe @ 2014 12 20, 18:54)
Mertgaitės, gal pagelbėsite? Ar šie originalūs? Nes nuskanavau hologramą (man atsiuntė), bet kažko nesupratau..  blush2.gif
http://www.vinted.lt...alia-originalas
http://www.vinted.lt...alia-originalas

KO NESUPRATOTE? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hardute @ 2014 12 20, 19:14)
KO NESUPRATOTE? g.gif

Supratau atrodo, jei nerodo kur pagaminti.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 12 20, 18:04)
Sitoks kiekis dydziu uz tokia kaina negali buti originalai.

Aąiū. Na man ir tai atrodė keista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 20, 18:52)
Ir Bearpaw, ir UGG pradejo i pardavima leisti batus ne su avikailiu, bet su vilna. Panasu, kad avikailiniai pamazu taps retenybe.

Bet sheepskin yra avikalis? g.gif Ir anksciau esu turejus tokio pat modelio Bearus, tai ju aulas yra gan storas avikailis,o vidpadis budavo is sviesios vilnos,dabar gautuose kaip ir tas pats, tik tas avikailis man iskart kazkoks skystesnis pasirode ir nevisai naturalus g.gif ir manuose buvo uzrasyta tiesiog sheepskin,o cia to sheepskin tik 65 procentai...
Atsakyti
QUOTE("maxima" @ 2014 12 22, 18:09)
Bet sheepskin yra avikalis? g.gif Ir anksciau esu turejus tokio pat modelio Bearus, tai ju aulas yra gan storas avikailis,o vidpadis budavo is sviesios vilnos,dabar gautuose kaip ir tas pats, tik tas avikailis man iskart kazkoks skystesnis pasirode ir nevisai naturalus g.gif ir manuose buvo uzrasyta tiesiog sheepskin,o cia to sheepskin tik 65 procentai...

Katik parsiveziau savuosius ema tall, tai jokiu procentu nera, tiesiog sheepskin smile.gif aukscio reikia ar jau issiaiskinot?

Ir del dydzio buvo cia diskusiju, man tikrai su 39 dydzio siaura koja puikiai tinka 8 dydis. Tiesa, turiu ir drauges 9 pas save, tai mazai skiriasi man jie kai nauji, bet jauciasi juose daugiau vietos ir susigulejus kailiui noresis mazesniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 22 gruodžio 2014 - 20:07
Pasiėmiau šiandien iš pašto savuosius emma tall, pirkau 8 dydį, nešioju 39, dydis tiko smile.gif iš pradžių bijojau, kad per keltį neįkišiu kojos, bet labai patogiai viskas, didesnių ir nesinorėtų, žodžiu kaip aklą pirkinį internetu užskaitau ir net labai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 12 23, 19:19)
Pasiėmiau šiandien iš pašto savuosius emma tall, pirkau 8 dydį, nešioju 39, dydis tiko  smile.gif  iš pradžių bijojau, kad per keltį neįkišiu kojos, bet labai patogiai viskas, didesnių ir nesinorėtų, žodžiu kaip aklą pirkinį internetu užskaitau ir net labai biggrin.gif  4u.gif

O kas sudety parasyta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE("maxima" @ 2014 12 23, 21:36)

O kur pirkot savuosius?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 12 23, 22:55)
O kur pirkot savuosius?

Is vokisko ebay,as vokiskai nicht ferstein,tai gal ko ir nedaskaiciau g.gif
http://m.ebay.de/itm...6638?nav=SEARCH
Atsakyti
QUOTE("maxima" @ 2014 12 23, 21:36)

Galėsiu vėliau nufotografuoti ir batus, ir etiketę, kuri buvo prie jų 4u.gif
Saviškius papirkau iš macys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 12 22, 22:05)
Katik parsiveziau savuosius ema tall, tai jokiu procentu nera, tiesiog sheepskin  smile.gif  aukscio reikia ar jau issiaiskinot?

Ir del dydzio buvo cia diskusiju, man tikrai su 39 dydzio siaura koja puikiai tinka 8 dydis. Tiesa, turiu ir drauges 9 pas save, tai mazai skiriasi man jie kai nauji, bet jauciasi juose daugiau vietos ir susigulejus kailiui noresis mazesniu smile.gif

Aš irgi šiandien gavau saviškius "Emma Tall". Man tinka 9 dydžio su 39 europietiško dydžio pėda. Manau, susigulėjus kailiui, tiks su kojinėm. Belieka žiemos sulaukti. biggrin.gif
Atsakyti
gaily, beje, ar skiriasi 8 ir 9 dydžių aulo plotis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 12 25, 10:43)
gaily, beje, ar skiriasi 8 ir 9 dydžių aulo plotis? 4u.gif

Lyg skiriasi šiek tiek g.gif
Atsakyti