QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 02 21, 13:27)
Planavau siandien vaziuot, bet visa seima isgulde gripas ar kas, man 39 tempe kaskart kilo. kvietimas i muge liko...kaip gaila, kad siemet pirkart nepavyks nuvykt
oi kaip gaila
QUOTE(Mamce @ 2014 02 21, 20:44)
Kita knyga - S.Cveigo "Balzakas". Va cia tai crazy gyvenimas - istisas bankrotas! Niekada neisivaizdavau, kad sitas realistas, "Zmogiskosios komedijos" kurejas toks antipatiskas zmogus. Tiesa sakant,net ir pats autorius, nors kartais bando pateisinti, pagristi savo herojaus veiksmus, bet daznai tiesiog rezia tiesiai sviesiai, jog Balzakas buvo genijus kuryboje, bet visiskas kvailys realiame gyvenime.
Jei pasitaikys proga, nueik į
Vilniaus mažojo teatro spektaklį "Mistras" arba tiesiog paskaityk
Mariaus Ivaškevičiaus pjesę - ten Balzakas yra vienas iš veikėjų, ir jis ten būtent taip ir pavaizduotas
Mugė "derlinga" ir renginiais, ir pirkiniais, ir autografais
Knygos su autorių parašais:
žinoma, Sabaliauskaitės "Silva Rerum III"
tradiciškai - Algimantas Čekuolis "Generolo Sena Karvė istorija" (ir smagus šios knygos pristatymas - Čekuolis moka pakalbėti)
Paulina Pukytė "Bedalis ir labdarys" (jos "Netikras zuikis" man patiko, tai nusipirkau naujausią)
Leonidas Donskis "Paprastos tiesos" (tik todėl, kad autorius kaip tik stende buvo, šiaip neplanuotas pirkinys

)
Knyga už neįtikėtiną kainą:
Borisas Akuninas (Grigorijus Čchartišvilis) "Kapinių istorijos" - kaina 2 (taip, du!) litai - net perklausiau, ar akys neapgauna. Kažkaip net nepatogu buvo už knygą (ir gerą!) tokią kainą mokėti
Dar prigriebiau:
Artūras Tereškinas "POPkultūra: jausmų istorijos, kūniški tekstai"
Jurkevičių (dabar jau trijų, pagrindinis - Simonas Jurkevičius) "Sava Roma" (kelionių vadovas, bus dovana mamai)
ir vieną prancūzišką, Gilles Legardinier "Demain j'arrete!" (stengiuosi po vieną knygą prancūzų k kasmet perskaityti, kad visai 'neapkerpėtų' kalbos žinios)
Tai va tokia mano 'muginė' ataskaita.