Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. krikštynų planavimas

QUOTE(JoPi @ 2014 03 19, 19:12)
musu melyna balta spalvos:) kazkaip tos ruzavos nesinorejo:) o kokias detales planuojate, kad manot nerasianti?

Papildyta:
laukiam kvietimuku  rolleyes.gif

taip mergytes krikstynos smile.gif noriu sodrios melynos spalvos, gan tamsokos smile.gif tiek rubeliai bus su tokiais akcentais, tiek dekoracijos smile.gif o viena forumiete pasiule labai grazia ideja del temos - rugiageles ir rugiai, kadangi krikstynos rugpjuti manau labai grazi ideja, tad ja ir pasinaudosiu dekoruodama stala, darydama kvietimus ir pan smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cheri88 @ 2014 03 19, 20:57)
musu bus balta - rugiageliu melyna, berniukui, bet is tiesu pagal visus paprocius mergaitem zydra, berniukam ruzava yra  smile.gif kazkaip labai daug spalvu ir neprimastysi, man grazu buvo dar zalia, kazkur maciau, bet pas mus namie ir taip daug zalios, atsibodus jau smile.gif as jau sveciam angeliukus pradejau daryt is karoliuku ir nusipirkau stalui puost organzos smile.gif

ooo ir musu rugiageliu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
musu abi numyletos fotografes uzimtos krikstynu diena sad.gif neturiu minciu ka kita rinktis
Atsakyti
Sveikos merginos,
jungiuosi ir aš į planuotojų būrį. krikštynas planuojam gegužės pabaigoje. Viskas kol kas tik galvojimo stadijoj. turėtų būt maža šeimos šventė sekmadienį, pietūs kavinėje, nors jaučiu seneliams ir nepatiks toks variantas, bet iš karto pranešiau, kad pasiūlymai ir šventės "patobulinimai" iš jų pusės nelaukiami smile.gif

Kvietimus gaminsiu pati, turiu ir praktikos ir priemonių tam mirksiukas.gif
Dar viena el. parduotuvė www.jurasta.lt čia ir galima nebrangių priemonių rast.

Kalbėjot apie baltus balandžius, tai po teisybei ne visi grįžta, yra dresuoti, kurie grįžta ir "vienkartiniai" kurie net skrist nelabai moka. Mūsų ir per vestuves kunigas prašė apsieit be balandžių, nes jie paskui bažnyčios varpinėj gyvent lieka blink.gif
Atsakyti
Labas
dar konkreciai spalvos nesugalvojau, bet galvojau apie melyna arba zalia. Siaip esu maciusi labai grazus stalo dekoras buvo is melynos ir geltonos. Ruzavos spalvos nelabai megstu, tai tikrai nenoriu.
Sugalvojau krikstynoms zaidima bigsmile.gif Kadangi abu mano berniukai ir tikrai panasus, tai duosiu abieju berniuku krikstotevams atrinkti ju nuotraukas, tik reikes datas nuo foto pakavoti biggrin.gif Kazi kaip seksis jiems
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 03 20, 09:44)
Sveikos merginos,
jungiuosi ir aš į planuotojų būrį. krikštynas planuojam gegužės pabaigoje. Viskas kol kas tik galvojimo stadijoj. turėtų būt maža šeimos šventė sekmadienį, pietūs kavinėje, nors jaučiu seneliams ir nepatiks toks variantas, bet iš karto pranešiau, kad pasiūlymai ir šventės "patobulinimai" iš jų pusės nelaukiami smile.gif

Kvietimus gaminsiu pati, turiu ir praktikos ir priemonių tam mirksiukas.gif
Dar viena el. parduotuvė www.jurasta.lt čia ir galima nebrangių priemonių rast.

Kalbėjot apie baltus balandžius, tai po teisybei ne visi grįžta, yra dresuoti, kurie grįžta ir "vienkartiniai" kurie net skrist nelabai moka. Mūsų ir per vestuves kunigas prašė apsieit be balandžių, nes jie paskui bažnyčios varpinėj gyvent lieka blink.gif

pasidalinkit kokiom priemonem darot kvietimus? smile.gif kai pabaigsiu dovaneles sveciam jau imsiuosi kvietimu, noriu is kart susiziuret ko mazdaug reikia, nesinori po 10 kartu vazinet smile.gif ta jurasta kaune lyg yra
Atsakyti
ziuriu musu kryktynos beveik paskutines ax.gif
spalvos baby pink ir sv violetine
Atsakyti
Turiu negerą nuojautą, kad bus mūsų žaibiškos krikštynos biggrin.gif , tad viską kaupiu, idėjas generuoju, atradau nemokamų etikečių šabloną šampanui, gal ir jums prireiks - rausvos ir melsvos thumbup.gif
http://www.fotovirtu...mpano-etiketes/
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2014 03 17, 15:25)
Labukas, jungiuos su savo pupom prie krikstynu planavimo temos

Nieko dar tiksliai nezinom,nes pakvietem tik kriksto tevelius. Oficialiu kvietimu dar neiteikem.
Mano dukriukams vasara bus 2 ir 4 abi nekrikstytos

abi ir krikstysit?o i kumas ka imsit?

QUOTE(Mellynake @ 2014 03 17, 18:08)
mes irgi jau galvojame apie krisktynas..siuo metu mums dar tik 2+ menesiukai, krikstynas planuojam vasara tai turesim mazdaug pusmeti..kazin ar ne per mazas leliukas..bet kt vasara jau lb velu..o kitu metu laiku nesinori..

Dbr deriname del megztos sukneles lelytei..merginos ar tokios kainos  ar mes cia uzsirovem.. suknele 200 Lt ( tiesa cia jau suknele, tepukai, kepuriukas ir skraiste..)

labai fainas am=ius krikštijimui wub.gif o ir gražios rankų darbo suknios tos kainos manau būna vertos ax.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2014 03 17, 20:30)
Pigiausia nueit į turgų, bet ten kokybės nerasit ir už 100 Lt abejoju ar nupirksit viską.
Norit būt gražios, tai už gerą daiktą negailėkit 
Kita kalba jeigu nekokybiškas ir jus nuviliantis darbas

drinks_cheers.gif

QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 03 18, 10:47)
mano nuomone, kad taip nedaryt, o jei ir kiti zaidejai gerai pazysta, kaip tada?

pirminiais pamastymais galvoju taip, klausinet galimu pretendentu bet kokius klausimus. pvz - kas numatomas i kumus, tu klaust paprasciausiu klausimu - pvz koks vardas, kada gime, o kas nenumatomas, to klaust mendelejevo lenteles, kokios matematines formules, zodzu dar tik mint rezgu, o kaip bus - bus matyt...

QUOTE(Miusli @ 2014 03 18, 22:22)
Sventes vieta bus musu sodyba, tad reikes paciai papluseti, kadangi megstu, kad viskas butu suderinta-skoninga nepatikesiu situ darbu kitiems:)

pazistamas jausmas biggrin.gif

QUOTE(RutSi @ 2014 03 20, 09:44)
bet iš karto pranešiau, kad pasiūlymai ir šventės "patobulinimai" iš jų pusės nelaukiami

ir kaip sureagavo?

QUOTE(SandraRupke @ 2014 03 20, 09:53)
Sugalvojau krikstynoms zaidima Kadangi abu mano berniukai ir tikrai panasus, tai duosiu abieju berniuku krikstotevams atrinkti ju nuotraukas, tik reikes datas nuo foto pakavoti Kazi kaip seksis jiems

thumbup.gif ideja
Atsakyti
o as siandien is ryto prabudau su mintim, kad nenoriu musu pirminio (kol kas preliminaraus) plano, kokios turetu buti krikstynos ir staiga sove mintis, kad galbut reiktu rezervuot stala tam paciam dvare kur buvo vestuves.. g.gif
nes nu jau taip nenoriu kazkokios eilines "pjankes" toj musu salytej, kuri toli grazu man nera panasi i sviesia vieta (o tokios man noretusi krikstynoms).. ten tamsu, dienos sviesa menkai patenka, sienos apkaltos medzio drozliu plokstem, o lubos padarytos is panasios i lina medziagos (tamsios).. tai ten visada taip tamsu buna, o ir apsvietimas nera itin geras...
bandau parodyt:
user posted image cia per dukrytes gimtadieni ax.gif
o dvaras jis sviesus, na ir mano galva tikrai labiau tinkantis krikstynu sventei g.gif ax.gif dar ir zirgynas bei parkas ten yra, siaip aplinka labai grazi jei mastant apie nuotraukas.. bet cia iskart viskas remiasi i pinigus... doh.gif
Atsakyti
cia per dukrytes gimtadieni ax.gif
o dvaras jis sviesus, na ir mano galva tikrai labiau tinkantis krikstynu sventei g.gif ax.gif dar ir zirgynas bei parkas ten yra, siaip aplinka labai grazi jei mastant apie nuotraukas.. bet cia iskart viskas remiasi i pinigus... doh.gif
[/quote]

Man nesinoretu cia svesti, labai jau niuru. Arba reikia apsvietima kardinaliai pakeisti.
Atsakyti
[quote=boruzzze,2014 03 20, 18:06]
abi ir krikstysit?o i kumas ka imsit?
taip abi,abu esam vienturciai ,tai kriksto tevai bus geri draugai :wub:Tai kumos ir bus drauges smile.gif
Siksta,man taip pat tamsoka,aisku gal cia foto labai tamsu.
Man irgi galvosukis kur daryti ta svente doh.gif ,nesugalvoju Vilniuj vietos. Siaip zmoniu bus patys artimiausi ir tikrai nedaug. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 03 20, 18:39)

Labai tamsu, ir sakyciau baisu, senos is ploksciu drozliu, kaip buna prie satybu tvoros,
Ir nuotrauku geru nebus, prie tokio apsvietimo verysad.gif
Atsakyti