Sveikos,
buvo kompas sugedes ,oi kiek prikalbejot
musu reikaliukai juda i prieki visai nebedaug liko, padariau kvietimus galesiu ikelti veliau
QUOTE(rasamk @ 2014 02 21, 09:52)
O Jūs krikštysit savo parapijos bažnyčioje? Norime kitos, kažin kokia tvarka, gal reikia leidimo iš savo parapijos?
mes ne savo,bet kadangi imsim ir "sliuba" tai reikia pazymu kriksto ir kad nesituokes baznycioje
QUOTE(Garbana84 @ 2014 03 12, 20:35)
dėvėtus krikšto rūbelius ar vis tik geriau pirkti naujus? Vaikelis bus aprengtas lininiais rūbeliais, o jei mes su tėveliu irgi apsirengtume lininiais rūbeliais? Ar derinat savo rūbus prie vaiko?
Me su vyru nesiderinsim prie vaiku, tik vaikus noreciau suderint jei pavyks.
QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 03 13, 09:39)
idomu pasidare kelinta valanda krikstinat?
15:00
QUOTE(Irikira @ 2014 03 18, 14:38)
draugas. Kai kurie nustebo, kai suzinojo kas bus. Geriau artimi draugai, nei kas is gimines su kuriuo visai nesimatom ir nebendraujam.

pas mus su kriksto tevais sudetinga. ar gali kriskto teveliai krikstint du vaikucius tuo paciu metu?
QUOTE(siandien111 @ 2014 03 19, 12:53)
ai dar iskilo klausimas gal kuri bandet ar paprasti pietukiniai atba lipalo klijai priklijuotu medziagine juostele kvietimams ar butini tie karsti klijai?
man tai zinokit lipalas sugarbanojo popieriu , as klijavau kaspineli ,tai kvietimai nei siokie nei tokie...
QUOTE(Siksta @ 2014 04 01, 13:24)
per kristasunio krikstynas sese dare (mama) sirsiu medu ir supilste ji i vaikiskos tyreles indelius, visiems lb patiko
grazi ideja
gavau jau kriksto mamom dovanas
dovanos
tik kazkaip manau viena liks man, nes dukros numatyta kriksto mama nesugebejo sunaus pasveikint su 1 uoju gimtadieniu, tai kokia ji bus mano dukros kriksto mama..o dar vyro sesuo skaitos

tai vis svarstau apie varianta kad sunaus kriksto teveliai pakrikstintu abu . Vis vasara artyn tai pasipils sventes
Papildyta:
dar kalbejot apie dovanas sveciams, mes padarem sages-angeliukus, bus dovana. nes tikrai zmones neivertina pastangu kurias idedi numeta paskui.
Musu krikstynu planai tilpti i 5000 , bet dar neaisku del sveciu, zinau kad dalyvaus mano tevai krikstateviai ir pora draugu, o visi kiti ant klaustuko, tai pas mane kvietime parasyta pranesti iki tam tikros datos.