QUOTE(petija @ 2014 03 05, 18:54)
sveikos

perskaicius pantheriuke posta mano situacija butu panasi..pirmas pap HSIL, biopsija cin1, paskui vel pap hsil ir tada konizacija, kurios atasakymas cin3 cis.
3 men po konizacijos pap tyrimas geras.bet po 3 men jau rodo lsil. kolposkopu neziurejo. kartot po 3 men pap. zpv pas mane po konizacijos 39 tipas.
tai pantheriuke ka sako jusu gydytoja ar cia blogai daryta operacija, ar vel viskas prasideda is naujo ar tiesiog uzdegimai?
nes atrodo po operacijos viskas turetu but gerai ir nebebuti jokiu lsil
Na pas mane operacija buvo radikali - viskas pašalinta, 3 mėn po operacijos radus LSIL - galbūt per mažai dar laiko praėję buvo, be to dar gėriau KT, manau ir tai įtakos gali turėti. Po pusmečio neradus pakitimų jau maniau viskas bus tvarkoje, tačiau gydytojas sakė, kad vistiek reikia stebėti ir kas pusmetį atlikti tyrimus. Ir kaip jis aiškino, vienom užtenka operacijos ir viskas susitvarko, o kitom tiesiog linkę viskas kartotis, todėl būtinas dažnas stebėjimas. Po paskutinių blogų tyrimų, manau bent man labai daug įtakos turėjo ir emocinė būklė, paskutinius mėnesius buvau labai pavargus, trūko poilsio, miego, optimizmo, tiesiog kojų nebepavilkdavau vakarais, pradėjo kibti ligos, o kaip žinia nusilpus imunitetui ir žpv gali pradėti siautėti. Kažkaip neabejoju, kad ir šįkart jį pas mane ras
petija, priminkit ar jūsų operacijos metu viskas buvo pašalinta? ir kaip dabar jaučiatės? fizinė, emocinė savijauta ar gera?