Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

QUOTE(katinerija @ 2014 03 18, 16:27)
Sveika, as lankausi Santariskese. Registravausi internetu pas rotuojanti onkoginekologa (tai konsultacijos sulaukiau greitai), nes kitu atveju kelis men laukti. Pakliuvau pas Toma Razuma, toks jaunas gydytojas, bet nieko pasirode. Tai pirmadieni laukia operacija.

Jatau sekmingos operacijos ir lengvo gijimo, parasyk kaip seksis , kai galesi .O ka tepinelis rodo, o bijopsija daryta, ar iskart pjauna ?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 03 18, 18:42)
Jatau sekmingos operacijos ir lengvo gijimo, parasyk kaip seksis , kai galesi .O ka tepinelis rodo, o bijopsija daryta, ar iskart pjauna  ?

As visus tyrimus atlikau Northway privcioj klinikoj. Tai rado ZPV16, o biopsija nustate cin3. Tai kai nuejau pas Razuma i Santariskes, manes net neziurejo, tik atsake i visus mano klausimus, pakonsultavo ir susitarem del datos. sake nesijaudinti atliksim didesne biopsija ir viskas bus gerai smile.gif tik dabar man neramu, nes veluoja mmm ir bijau kad nepabaigsiu sirgti iki operacijos. o gal ir nesusirgsiu iki operacijos, pati maitinu, tai dar kazkaip nereguliariai sergu.
Atsakyti
QUOTE(katinerija @ 2014 03 18, 20:02)
As visus tyrimus atlikau Northway privcioj klinikoj. Tai rado ZPV16, o biopsija nustate cin3. Tai kai nuejau pas Razuma i Santariskes, manes net neziurejo, tik atsake i visus mano klausimus, pakonsultavo ir susitarem del datos. sake nesijaudinti atliksim didesne biopsija ir viskas bus gerai smile.gif tik dabar man neramu, nes veluoja mmm ir bijau kad nepabaigsiu sirgti iki operacijos. o gal ir nesusirgsiu iki operacijos, pati maitinu, tai dar kazkaip nereguliariai sergu.

Ar stebejai kakleli , zinojai kad ytartinas, ar cia zinia is giedro dangaus ? O kiek laiko mazyliui?
As cia tiek klausineju, nes daug skaitau ir jau visai suimaisiau ir tik baisu daros .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 18 kovo 2014 - 20:29
QUOTE(Dzeida @ 2014 03 18, 20:16)
O isvis senai pakitimai su kakleliu, zinojai , kad su juo nelabai , sekiai ji ? O kiek laiko  mazyliui?

suzinojau pries pat Naujuosius. Paskutini karta dariausi pries 2,5 m. pakitimu nebuvo sad.gif
mazyliui mano tik 4 men ir 3 sav. dar mazytis
Atsakyti
QUOTE(katinerija @ 2014 03 18, 21:30)
suzinojau pries pat Naujuosius. Paskutini karta dariausi pries 2,5 m. pakitimu nebuvo sad.gif
mazyliui mano tik 4 men ir 3 sav.  dar mazytis

Bet kaip greitai per 2.5 metu dideli pakitimai verysad.gif , o dar sako kad letai kinta tie kakleliai , tai kad greitai .Na bet jegu ir stiprybes manau teikia mazylis,nera kada liudet , viskas turi but gerai , tik isivaizduoju kiek streso,nervu ...
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 03 18, 20:53)
Bet kaip greitai per 2.5 metu dideli pakitimai  verysad.gif , o dar sako kad letai kinta tie kakleliai , tai kad greitai .Na bet jegu ir stiprybes manau teikia mazylis,nera kada liudet , viskas turi but gerai , tik isivaizduoju kiek streso,nervu ...

Privacioj klinikoj gydytoja sake, kad tikriausiai pries 2,5m kai dare tyrima, matyt blogai buvo paimtas tepinelis pap tyrimui, nes taip greit nelabai issivysto iki zymiu pakitimu.
Na daugiau nervu buvo, kai tik suzinojau, dabar manau, gerai, kad laiku pastebeta. Ispjaus is viskas bus ok smile.gif
Jo, mazylis daug vilties ir stiprybes suteikia smile.gif

o tau tik pakitimus atrado? daugiau nieko nezinai?
Atsakyti
QUOTE(katinerija @ 2014 03 18, 22:58)
Privacioj klinikoj gydytoja sake, kad tikriausiai pries 2,5m kai dare tyrima, matyt blogai buvo paimtas tepinelis pap tyrimui, nes taip greit nelabai issivysto iki zymiu pakitimu.
Na daugiau nervu buvo, kai tik suzinojau, dabar manau, gerai, kad laiku pastebeta. Ispjaus is viskas bus ok smile.gif
Jo, mazylis daug vilties ir stiprybes suteikia smile.gif

o tau tik pakitimus atrado? daugiau nieko nezinai?

Dar nezinau tiksliai , dar tik baimes stadija,labai negrazus kaklas, gali but tokia situacija kaip tavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 03 19, 08:53)
Dar nezinau tiksliai , dar tik baimes stadija,labai negrazus kaklas, gali but tokia situacija kaip tavo  verysad.gif

Tik labai nenusimink ir nenusiteik blogiausiam smile.gif Paziurek i si situacija is kitos puses, dziaukis, kad laiku atrado pakitimus. Tau gal net nereiks operacijos, o jei ir reiks ispjus ir tiek... paprasciausiai reiks dazniau stebeti kakleli. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gavau biopsijos rezultatus, cin3, užsirašiau konizacijai pas gydytoją R. Žiobaką. Gal kas turite kokių patirčių su šiuo gydytoju? Kadangi labai norėjau leliuko, o čia vat kokia naujiena, tai leliaus planus tenka atidėti..Ar nežinote, kiek laiko po konizacijos turi praeiti, kol vėl galima bandyt pastoti? Beje, gydytoja rekomendavo iš karto padarius operaciją skiepytis nuo žpv. Bet man neaišku, tai jei jau aš turiu organizme šiuos virusus, ką tas skiepijimasis padės? Ar jūs skiepijotės, jei ne, gal galite pasidalinti dėl kokių priežasčių blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(katinerija @ 2014 03 19, 10:40)
Tik labai nenusimink ir nenusiteik blogiausiam smile.gif Paziurek i si situacija is kitos puses, dziaukis, kad laiku atrado pakitimus. Tau gal net nereiks operacijos, o jei ir reiks ispjus ir tiek... paprasciausiai reiks dazniau stebeti kakleli.  4u.gif

patinka man jūsų požiūris, toks artimas. Taip ir reikia. thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Dovili123 @ 2014 03 19, 10:50)
Ar jūs skiepijotės, jei ne, gal galite pasidalinti dėl kokių priežasčių blink.gif ?

man irgi rekomendavo. Nesiskiepinau, nes vakcina labai nauja, nėra daug tyrimų susijusių su ja, per mažai laiko praėję, todėl suabejojau.. Beto daug nekokios informacijos yra šia tema.. Aš kažkodėl noriu tikėti,kad organizmas pats susitvarkys. Kam vėl leistis tą virusą, jei jis buvo... na, čia mano mintys..
Atsakyti
Mielosios SM, as sioje temoje naujoke (pradejau tik dometis ) ..... verysad.gif pries 12 metu pastebejo zaizdele kaklelyje , pasake nieko tokio . O dabar stai kas unsure.gif dingo mmm, maudzia pilvo apacia , paskauda nugara, "tepa" tai maziau tai daugiau, o siandien keistas kvapas . Gal tai ligos pradzia ? Savo ginekologe nepasitikiu, nes ji tvirtina -nieko cia tokio, viskas O.k.
Prasau pasakyti , kaip buvo Jums .... ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anicka: 19 kovo 2014 - 17:16
QUOTE(anicka @ 2014 03 19, 18:15)
Mielosios SM, as sioje temoje naujoke (pradejau tik dometis ) ..... verysad.gif pries 12 metu pastebejo zaizdele kaklelyje , pasake nieko tokio . O dabar stai kas unsure.gif  dingo mmm, maudzia pilvo apacia , paskauda nugara, "tepa"  tai maziau tai daugiau, o siandien keistas kvapas  . Gal tai ligos pradzia ? Savo ginekologe nepasitikiu, nes ji tvirtina -nieko cia tokio, viskas O.k.
Prasau pasakyti , kaip buvo Jums .... ACIU

Maniske gine irgi visa gyvenima sake kad gerai su kaklu viskas tvarkoj, o kita kai pamate tai isiziojo, db laukiu nezinau kuo viskas baigsis....
Atsakyti