Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

Dar toks klausimėlis. Pasikambinau gydytojui, sutariau datą dėl konizacijos, o tada jau užsiblokavo smegenys ir nieko nebeprisimenu ką sakė apie pasiruošimą...Tik kad nevalgius atvažiuoti ir turėt siuntimą..O ko dar gali prireikti? Kadangi vyras liks su vaikeliu, tai turėsiu parsigauti pati..Su mašina gal geriau nevažiuot? Beje kaip su atlygiu gydytojui? Visą laiką buvau labai prieš davimą pinigų, bet kai pati susidūriau, nebežinau kaip elgtis, kad viskas vyktų kuo sklandžiau. Jei duoti, tai ne nežinau kaip ir kada tą reikėtų padaryti...Patarkit, please blush2.gif Stresuoju, konizacija kitą savaitę, o aš stresuoju jau ne dėl to, kad man dideli pakitimai, o dėl to kad labai bijau narkozės ir viso kito kas susiję su operacija.. doh.gif
Atsakyti
Man reikėjo būti nevalgius bieko ir negėrus, turėti kardiogramą ir kraujo tyrimus smile.gif Su mašina pati tikrai būčiau neparvažiavus, nes visą dieną mieguista buvau, lėtesnės reakcijos. Gydytojai atsidėkojau po visko ax.gif Narkozės ir aš bijojau, bet net nesupratau kada ji suveikė ir atsijungiau, po visko nejaučiau jokių blogumų, tik apsnūdus buvau
Atsakyti
QUOTE(unde. @ 2014 03 25, 14:24)
O kaip jis atrodo blush2.gif  ką turiu pamatyti, jei krenta dalimis arba visas 4u.gif

krešuliukas.

QUOTE(Dovili123 @ 2014 03 25, 15:13)
Dar toks klausimėlis. Pasikambinau gydytojui, sutariau datą dėl konizacijos, o tada jau užsiblokavo smegenys ir nieko nebeprisimenu ką sakė apie pasiruošimą...Tik kad nevalgius atvažiuoti ir turėt siuntimą..O ko dar gali prireikti? Kadangi vyras liks su vaikeliu, tai turėsiu parsigauti pati..Su mašina gal geriau nevažiuot? Beje kaip su atlygiu gydytojui? Visą laiką buvau labai prieš davimą pinigų, bet kai pati susidūriau, nebežinau kaip elgtis, kad viskas vyktų kuo sklandžiau. Jei duoti, tai ne nežinau kaip ir kada tą reikėtų padaryti...Patarkit, please blush2.gif  Stresuoju, konizacija kitą savaitę, o aš stresuoju jau ne dėl to, kad man dideli pakitimai, o dėl to kad labai bijau narkozės ir viso kito kas susiję su operacija.. doh.gif

tyrimus dar reikia turėti. Nakvosit ligoninėj? Ar tą pačią dieną namo? narkozės nėra ko bijot, užmiegat ir nieko nejaučiat - gėėėėėėėėris biggrin.gif atsibundam po viskam, puikuma, man baisiau būtų su daline nejautra.
o dėl davimo tikra tiesa- baisiai prieš būna tie, kurie reikalų su ligonine neturi, kai prireikia, duoda kaip dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 03 25, 18:40)

tyrimus dar reikia turėti. Nakvosit ligoninėj? Ar tą pačią dieną namo? narkozės nėra ko bijot, užmiegat ir nieko nejaučiat - gėėėėėėėėris biggrin.gif atsibundam po viskam, puikuma, man baisiau būtų su daline nejautra.
o dėl davimo tikra tiesa- baisiai prieš būna tie, kurie reikalų su ligonine neturi, kai prireikia, duoda kaip dideli  biggrin.gif

Ačiū, merginos. O ten jau visą operacinę aprangą duoda??smile.gif Nepykit už kvailus klausimus, bet aš neskaitant gimdymo nelabai su ligoninėm bendrų reikalų esu turėjusi.. O iš gimdymo cezario ta pusinė nejautra tokią paniką buvo sukėlusi, kad gal dabar ir bijau taip narkozės:) Dėl nakvojimo nežinau, kaip sakys kad reikia, taip ir darysiu blink.gif
O tas įdėjimas mane irgi labai neramina:) gal jausčiausi geriau atidėkodama kokiu nepopieriniu daiktu g.gif Kaip jūs manot, kas patinka gydytojams labiau:)
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti ar yra taip kam buvo esu po konizacijos 6savaites laikiausi visu gydytoju nurodymu ir ta dariau pries savaite po lytiniu santykiu pradejau nezymiai kraujuoti (taip lyg tepliotu) turiu susirgti taciau menesiniu nera kas tai galetu butu gal dar zaizda buvo nesugijus? gal kam tai yra buve aciu uz patarima
Atsakyti
QUOTE(Dovili123 @ 2014 03 25, 20:29)
Ačiū, merginos. O ten jau visą operacinę aprangą duoda??smile.gif Nepykit už kvailus klausimus, bet aš neskaitant gimdymo nelabai su ligoninėm bendrų reikalų esu turėjusi.. O iš gimdymo cezario ta pusinė nejautra tokią paniką buvo sukėlusi, kad gal dabar ir bijau taip narkozės:) Dėl nakvojimo nežinau, kaip sakys kad reikia, taip ir darysiu blink.gif
O tas įdėjimas mane irgi labai neramina:) gal jausčiausi geriau atidėkodama kokiu nepopieriniu daiktu g.gif Kaip jūs manot, kas patinka gydytojams labiau:)

man visą aprangą operacijai davė. Operaciją darė iš ryto, per pietus jau buvau namie.
Manau kad vis dėl to labiausiai patinka pinigai smile.gif Juos gali išleisti kaip nori, dovanojant daiktą, gali visai nepataikyti. Turiu pažįstamą šeimos gydytoją, tai jai nuolat pacientai neša brendį ir saldainius. O ji visiškai saldainių nemėgsta, brendžio negeria, nu bet sako nepatogu pasakyt žmogui.
Atsakyti
Ligoninėj tikrai viskas duodama, ko reikia į operacinę, o dažniausiai tai būna tiesiog ilgi marškiniai - važiuoji tik su jais, be jokių savo drabužių ir asmeninių daiktų.
O grįžus į palatą jei yra noras, jau rengiesi savo drabužius, tapkutes ir pan.
Papildyta:
Dėl "davimo" - yra anekdotas net toks: ant gydytojo kabineto durų kabo lapas su užrašu "ačiū, bet negeriu ir saldainių nemėgstu" wink.gif
Atsakyti
Jeigu kalbant apie "davimą - nedavimą". Tai aš iš tų neduodančių... Taigi, nieko ir nedaviau. Gydytojos darbu likau labai patenkinta. Atsakė į visus rūpimus klausimus, ir šiaip patiko man jos darbo stilius. Praėjus geram mėnesiui po operacijos vakar buvau pas ją pasitikrinti kaip viskas sugiję. Sakė - viskas puiku, nesimato kolposkopu jokių pakitimų. Darytis PAP ir žpv po 6mėnesių. Padėkojau ir palinkėjau sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū kad pasidalinot patirtim:) nusprendžiau - kišenėj turėsiu, jei bus proga, duosiu, jei ne, tai ne:) 4u.gif
Atsakyti
Na va, parėjo mano peracijos rezultatai: carcinoma in situ verysad.gif , pašalinta radikaliai thumbup.gif Bet kai pagalvoju, kad Ugianskytė man atsisakė operuoti ir dar aiškino kad lasivai metus galiu laukti tai blink.gif Čia per tris metus iš be pakitimų į tokią stadiją išsivystė, tai net nenoriu pagalvot kas po kokių metų galėjo būti...
Atsakyti
[quote=Jurgel,2014 03 27, 14:58]
Na va, parėjo mano peracijos rezultatai: carcinoma in situ verysad.gif

O jums buvo biopsija daryta, kokie rezultatai buvo? Įdomu, ar dažnai biopsija nesutampa su konizacijos tyrimų rezultatais? ax.gif
Sveikinu, kad viskas pašalinta!!! 4u.gif
Atsakyti
Darė man biopsiją prieš tai, buvo cin3/cis, bet Ugianskytė sakę kad čia nieko baisaus, galiu laukti, kad kol neatsiras mėnesinės, tol ji tikrai manes neoperuos. Kai pasakiau, kad po pirmo vaiko man beveik metus laiko ciklas neatsinaujino, pasakę kad nesvarbu, kd čia pas mane nieko rimto ir galiu laukti. O va tas nieko rimto pasirodo koks... Ir dar, ji man vis sakė, kad pažeidimas nedidelis ir dėl to nesukčiau galvos. O šita gydytoja kai išoperavo, pasakė, kad plotas gan didelis buvo, tik tiek kad negiliai pažeista. Todėl kaklelio netrumpino, o tik išpjaustė paviršiui. Bet ir dabar galvoju, ar čia ana gydytoja nedažiūrėjo, ar tas plotas per pora mėnesių taip išdidėjo? bet tada irgi, kas po metų būt buvę? blink.gif
Atsakyti