Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

Na tas nedarbingumas ir man neduoda ramybes vis dar g.gif nes mano darbas visa laika ant koju, reikia daug tupineti, lankstytis. O as turiu is anksto mazdaug pasakyti kiek laiko manes nebus, nes turi rasti zmogu, kuris mane pakeistu kol grisiu, tai net neisivaizduoju ka sakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 11, 08:29)
Ar prieš operaciją darėtės kokiys kraujo tyrimus?

Kraujo tris kolbeles nutrauke, slapimas, ir elektrokardiograma.. Kraujas reikalingas butinai, nusedimas kresumas viska turi zinoti daktarai, kalis ir t.t. Pats gyd turi israsyti kokie tyrimai reikalingi..sirdies darba uzrasyt turi, gi sprendzia pilna ar pusine narkoze daryti... Net pries pakartotina operacija/ prideginima eme dvi kolbas kraujo.. Nelabai suprantu kaip gali nereiketi g.gif

QUOTE(eva26 @ 2014 06 11, 09:35)
Ir aš pas savo operuosiuosi. O kaip dėl nedarbingumo. Čia visos rašo, kad 4 dienas duoda, o paskui šeimos gyd. tęsia. Aš savo gyd. paklausiau, tai sakė kitą dieną į darbą. Tik tą dieną kai operuos išrašys nedarbingumo pažymą...neįsivaizduoju kaip reiks dirbti. Jei sako forumietės, kad negalima kelti sunkesnio svorio nei 1,5 kg. Mano įranga tikrai daug kartų sunkesnė. sad.gif

Nu man geles vazonu net neleido kinoti biggrin.gif as gi labai plepi po narkozes buvau tai pasidziaugiau gyd. Kad geliu daug prisodinau biggrin.gif tai liepe nekilnoti. Bet cia matai visom skirtingai, va kitos po 8 kg kilnoja ir nieko... As savo sunaus kuris sveria 11 kg nekilnoji, jis buvo mamiciukas rankinukas, o dabar ismoko uz rankytes ir vedasi i gera operacija isejo smile.gif))

O del nedarbingumo manau seimos gyd parasyt gali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2014 06 11, 15:12)
Na tas nedarbingumas ir man neduoda ramybes vis dar  g.gif  nes mano darbas visa laika ant koju, reikia daug tupineti, lankstytis. O as turiu is anksto mazdaug pasakyti kiek laiko manes nebus, nes turi rasti zmogu, kuris mane pakeistu kol grisiu, tai net neisivaizduoju ka sakyt  doh.gif

na man nedarbingumo nereikėjo, nes ir taip namie sėdžiu vaikus augindama, bet gydytoja užsiminus buvo, kad šiaip trys savaitės nedarbingumo duoda g.gif
Atsakyti
Kažkaip man neramu pasidarė...man gyd. dėl kraujo tyrimu nieko nesakė. Šeimos gyd. nežino kokių reiktų. Nedarbingumo atseit nereikia...nerealiai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eva26: 12 birželio 2014 - 17:57
eva26, o tu lt gyveni? jei taip kokiam mieste ir kur darysies operacija? gal tau krauja paims pries operacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 05 30, 21:56)
darysites vistik ?

Liko 2 savaites ir vis galvoju. Nuejau pas kita gydytoja antrai nuomonei, ji sako, jeigu su mikroskopu nemato ir biopsija paskutine nerodo pakitimu, reiia laukti, nedraskyt kaklelio. Taciau jos specializacija paprastoji ginekologija. O mane operaves gydytojas specializuojasi kakleliu pakitimuose. Jis sako jeigu pap parode HGSIL reiskias kazkur slepiasi negeri dalykai, netgi jei biopsija ir mikroskopai po to neparode.
Vis svarstau. Gal spesiu treciai nuomonei nueiti, bet nezinau kur. Gaila, kad ne Lietuvoje gyvenu unsure.gif

QUOTE(*Wailletta* @ 2014 06 03, 21:40)

tik va nervas dabar kitas jama, arba kirksni skauda arba kelius per sulenkima is nugaros toks nemalonus maudimas.. niekaip nerandu ats kas cia galetu but... g.gif  gal kas susiduret?

tarskaliuke, as savaite esu po tos operacijos, kaip ir tu bijojau narkozes, bet po visko nesuptatau del ko jos bijojau biggrin.gif  man ir buvo bijopsijos metu rastas cin 2-3..  bijojau visko, perejau per visus etapus ir verkiau ir pykau ir laidojau save, po to vel verkiau ir paskutiniu metu kaip bus taip.. nebijok viskas bus gerai 4u.gif

Man skaudena po desiiu klubo kaulu, uzeina ir praeina. Irgi prisigalvoju visko, gal sakau jau kiausidese kas negerai? nepriprasau gydytoju ultrasoundo.

Manau visos mes save laidojom po blogu ziniu. verysad.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2014 06 05, 16:33)
Kaip ir rašiau buvo nustyta HSIL, kartojo 2 k tyrimą ir paskyrė konizacija.. Eina antra savaitė po operacijos, gavau atsakymą tai CIN III - ca in situ  doh.gif , tai jeigu dar ilgiau bučiau nėjus profilaktiškai pas ginę kas tada būtų buvę  unsure.gif ...Tai dbr kiek suprantu teks lankytis dažniau, ar ne  g.gif ???

skamba panasiai kaip mano 1as atvejis. Tik kad man buvo ASCUS pries CIN3. Keista, kad man pasake po operacijos jog jau vezio pradzia. Gerai, kad cia forume matau, jog iki vezio CIN4 dar yra. Aciu uz informacija visom 4u.gif

QUOTE(Gudre @ 2014 06 10, 10:20)
Sveikos  4u.gif  Jungiuso ir aš  verysad.gif  Šiandien pas dakatrę einu taris dėl operacijos.. Kaip ir Tarškaliukė, labai bijau narkozės, sveikimo proceso, t.t.t.t

Kas po operacijos, po kiek laiko maždaug jau buvot darbingos?

Nesijaudinkite. Daug merginu pro ta praejo, daug praeis. Visos nervinames, bet tai ne i nauda. Svaru, kad pasitiketumete savo gydytojais ir issakytumete savo baimes.

Tarskaliukes butinai turetum su gydytoju pakalbeti apie narkoze, ypac, kad seimos nariam buve visko. Bet siaip migdo jie tik del to, kad nesujudetumete ir tai gana greita operacija. Yra ofisu pas mus kur nemigdo, bet paskaicius apie dideli kieki komplikaciju, kai moterys sudreba, nusiciaudo ir pan, tada lazeris pazeidzia operuojama ir aplinkine vieta, del to, dauguma gydytoju renkasi tik su narkoze tas proceduras.

QUOTE(*Wailletta* @ 2014 06 10, 15:11)
sveikutes,

Na ka man dare pakartotinai operacija, tiksliau prideginima, bet aisku vel narkoze pusei valandos.. nes pradejau laaabai kraujuoti, ir atrode saugojausi, nesitampiau ir va kad nori verysad.gif  dabar geriu antibjotikus ir net dvejus.. aciu Die vienu siandien paskutine diena, o kitus dar sav. gert reikes... bet jau tokia vaikstau pridusus kad ne tas zodis.. tiesa po operacijos ats atejo mazesnio cin ne cin 3.. tik tiksliai nezinau koks nes ats rastiskas tik po joniniu..

Ir be galo dziaugiuosi savo gyd. ramybes ir supratingumo isikunijomas, ir aisku savo srities zinovas thumbup.gif

visom stiprybes ir saugokit save  4u.gif

Oi gerai, kad gerai baigesi. Sveikateles 4u.gif Saugok save 4u.gif

QUOTE(Lura* @ 2014 06 10, 20:18)
Vakar turejau operacija, 14 val išvežė i operacine,o pries penkias jau buvau namie,pati grįžau su masina. Jei nemaitinciau kudikio, tai būčiau ir ilgiau pasilikus,pailsėti ir pasnausti ramiai.
Tai kad nebijok viskas bus gerai.
As siandien jau kambarius tvarkiau,beje buvau pas gine istrauke tvarsti ir apziurejo, sake viskas gerai.
Ir jai dar karta tektu operuoti tai jau nebutu ka pjauti, nes kaklelis labai mažas.
Dabar laukiu pirmadienio,turėtu jau atsakymas but.

O jum buvo pirma operacija? Man aiskino, kad iki 3 operaciju galima atlikti, nors dazniausia daro 2. Man pirma syki labai mazai ispjove,d abar sake ims kiek gali daugiau, kad surasti pakitimu zidini ir isimti ji. Po to jei bus pakitimu, liks tik gimdos isemimas verysad.gif Del to labai jaudinuosi verysad.gif

Sveikateles visom 4u.gif ir ramybes 4u.gif Nes nervai ir liudesys mum ne i nauda.
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 06 13, 00:56)
eva26, o tu lt gyveni? jei taip kokiam mieste ir kur darysies operacija? gal tau krauja paims pries operacija g.gif

Taip, lt. Šiauliuose gyvenu. Kažkaip abejoju, kad ims. Reiks bandyti pribelsti pas gyd. Vietos iki operacijos pas ją jau nebėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 13, 11:09)
Taip, lt. Šiauliuose gyvenu. Kažkaip abejoju, kad ims. Reiks bandyti pribelsti pas gyd. Vietos iki operacijos pas ją jau nebėra sad.gif

As ejau pas gyd. ir be talono ,nes iki operacijos savaite tebuvo likusi!IR seimos gyd. padare kraujo,sirdies tyrimus ir israse siuntima i ligonine!Bet aisku turejau is ginekologes israsa ,kas rasta ir ,kad reikalinga operacijai!Manau pasiskambink ginekologai ir paklausinek mirksiukas.gif As ir Siauliu moteru klinikoje lankiausi ir operavo,antra savaite po visko!
Atsakyti
Na va, as jau vakar buvau darytis tyrimu ir pakalbet su gydytojais. Gyvenu siuo metu ne LT, tai labai apsidziaugiau, kad anesteziologe atejo lietuve thumbup.gif Galejau visas savo baimes jai normaliai paaiskint, tai sake ji parasys gydytojams, kurie mane operuos, kad man suleistu daugiau narkoziniu migdomuju smile.gif Operuos liepos trecia diena, iskart po menstruaciju. O su ginekologu kai kalbejau, tai sake negalesiu dirbt fiziskai apie tris, keturias savaites, ir geriau pasaugot save kol apgis tas kaklelis unsure.gif
Aisku labai bijau, bet ka darysi... Turbut ir jums visoms panasus tie jausmai sukasi, lyg ir labai baisu, gaila saves, bet ir noris, kad greiciau viskas praeitu 4u.gif
Ir ka jums, merginos gydytojai sako del pastojimo po gimdos kaklelio operacijos? Po kiek laiko jau galima, ar kada butu geriausia, ir ar labai didele gresme isnesiojimui? Nes labai skirtingas nuomones girdziu siuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciuxas @ 2014 06 13, 06:19)
O jum buvo pirma operacija? Man aiskino, kad iki 3 operaciju galima atlikti, nors dazniausia daro 2. Man pirma syki labai mazai ispjove,d abar sake ims kiek gali daugiau, kad surasti pakitimu zidini ir isimti ji. Po to jei bus pakitimu, liks tik gimdos isemimas  verysad.gif Del to labai jaudinuosi verysad.gif

Sveikateles visom 4u.gif ir ramybes  4u.gif Nes nervai ir liudesys mum ne i nauda.

Tai vat kad pirma, kad tik butų geri rezultatai ir nebereikėtų operuot.pas mane ir gimda maza, bet va turiu du vaikucius tik kad pati pagimdyt negalejau, matomai delto mažo kaklelio.
Atsakyti
QUOTE(GULAIME @ 2014 06 13, 12:43)
As ejau pas gyd. ir be talono ,nes iki operacijos savaite tebuvo likusi!IR seimos gyd. padare kraujo,sirdies tyrimus ir israse siuntima i ligonine!Bet aisku turejau is ginekologes israsa ,kas rasta ir ,kad reikalinga operacijai!Manau pasiskambink ginekologai ir paklausinek  mirksiukas.gif As ir Siauliu moteru klinikoje lankiausi ir operavo,antra savaite po visko!

Ačiū. Taip ir teks daryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2014 06 13, 14:22)
Na va, as jau vakar buvau darytis tyrimu ir pakalbet su gydytojais. Gyvenu siuo metu ne LT, tai labai apsidziaugiau, kad anesteziologe atejo lietuve  thumbup.gif  Galejau visas savo baimes jai normaliai paaiskint, tai sake ji parasys gydytojams, kurie mane operuos, kad man suleistu daugiau narkoziniu migdomuju  smile.gif Operuos liepos trecia diena, iskart po menstruaciju. O su ginekologu kai kalbejau, tai sake negalesiu dirbt fiziskai apie tris, keturias savaites, ir geriau pasaugot save kol apgis tas kaklelis  unsure.gif
Aisku labai bijau, bet ka darysi... Turbut ir jums visoms panasus tie jausmai sukasi, lyg ir labai baisu, gaila saves, bet ir noris, kad greiciau viskas praeitu  4u.gif
Ir ka jums, merginos gydytojai sako del pastojimo po gimdos kaklelio operacijos? Po kiek laiko jau galima, ar kada butu geriausia, ir ar labai didele gresme isnesiojimui? Nes labai skirtingas nuomones girdziu siuo klausimu  g.gif

Po operacijos isnesiojau ir pati pagimdziau du vaikucius:-)
Atsakyti