QUOTE(meskute siaurej @ 2014 05 30, 21:56)
Liko 2 savaites ir vis galvoju. Nuejau pas kita gydytoja antrai nuomonei, ji sako, jeigu su mikroskopu nemato ir biopsija paskutine nerodo pakitimu, reiia laukti, nedraskyt kaklelio. Taciau jos specializacija paprastoji ginekologija. O mane operaves gydytojas specializuojasi kakleliu pakitimuose. Jis sako jeigu pap parode HGSIL reiskias kazkur slepiasi negeri dalykai, netgi jei biopsija ir mikroskopai po to neparode.
Vis svarstau. Gal spesiu treciai nuomonei nueiti, bet nezinau kur. Gaila, kad ne Lietuvoje gyvenu
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 06 03, 21:40)
tik va nervas dabar kitas jama, arba kirksni skauda arba kelius per sulenkima is nugaros toks nemalonus maudimas.. niekaip nerandu ats kas cia galetu but...

gal kas susiduret?
tarskaliuke, as savaite esu po tos operacijos, kaip ir tu bijojau narkozes, bet po visko nesuptatau del ko jos bijojau

man ir buvo bijopsijos metu rastas cin 2-3.. bijojau visko, perejau per visus etapus ir verkiau ir pykau ir laidojau save, po to vel verkiau ir paskutiniu metu kaip bus taip.. nebijok viskas bus gerai
Man skaudena po desiiu klubo kaulu, uzeina ir praeina. Irgi prisigalvoju visko, gal sakau jau kiausidese kas negerai? nepriprasau gydytoju ultrasoundo.
Manau visos mes save laidojom po blogu ziniu.
QUOTE(Lietaus lasas @ 2014 06 05, 16:33)
Kaip ir rašiau buvo nustyta HSIL, kartojo 2 k tyrimą ir paskyrė konizacija.. Eina antra savaitė po operacijos, gavau atsakymą tai CIN III - ca in situ

, tai jeigu dar ilgiau bučiau nėjus profilaktiškai pas ginę kas tada būtų buvę

...Tai dbr kiek suprantu teks lankytis dažniau, ar ne

???
skamba panasiai kaip mano 1as atvejis. Tik kad man buvo ASCUS pries CIN3. Keista, kad man pasake po operacijos jog jau vezio pradzia. Gerai, kad cia forume matau, jog iki vezio CIN4 dar yra. Aciu uz informacija visom
QUOTE(Gudre @ 2014 06 10, 10:20)
Sveikos

Jungiuso ir aš

Šiandien pas dakatrę einu taris dėl operacijos.. Kaip ir Tarškaliukė, labai bijau narkozės, sveikimo proceso, t.t.t.t
Kas po operacijos, po kiek laiko maždaug jau buvot darbingos?
Nesijaudinkite. Daug merginu pro ta praejo, daug praeis. Visos nervinames, bet tai ne i nauda. Svaru, kad pasitiketumete savo gydytojais ir issakytumete savo baimes.
Tarskaliukes butinai turetum su gydytoju pakalbeti apie narkoze, ypac, kad seimos nariam buve visko. Bet siaip migdo jie tik del to, kad nesujudetumete ir tai gana greita operacija. Yra ofisu pas mus kur nemigdo, bet paskaicius apie dideli kieki komplikaciju, kai moterys sudreba, nusiciaudo ir pan, tada lazeris pazeidzia operuojama ir aplinkine vieta, del to, dauguma gydytoju renkasi tik su narkoze tas proceduras.
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 06 10, 15:11)
sveikutes,
Na ka man dare pakartotinai operacija, tiksliau prideginima, bet aisku vel narkoze pusei valandos.. nes pradejau laaabai kraujuoti, ir atrode saugojausi, nesitampiau ir va kad nori

dabar geriu antibjotikus ir net dvejus.. aciu Die vienu siandien paskutine diena, o kitus dar sav. gert reikes... bet jau tokia vaikstau pridusus kad ne tas zodis.. tiesa po operacijos ats atejo mazesnio cin ne cin 3.. tik tiksliai nezinau koks nes ats rastiskas tik po joniniu..
Ir be galo dziaugiuosi savo gyd. ramybes ir supratingumo isikunijomas, ir aisku savo srities zinovas
visom stiprybes ir saugokit save
Oi gerai, kad gerai baigesi. Sveikateles

Saugok save
QUOTE(Lura* @ 2014 06 10, 20:18)
Vakar turejau operacija, 14 val išvežė i operacine,o pries penkias jau buvau namie,pati grįžau su masina. Jei nemaitinciau kudikio, tai būčiau ir ilgiau pasilikus,pailsėti ir pasnausti ramiai.
Tai kad nebijok viskas bus gerai.
As siandien jau kambarius tvarkiau,beje buvau pas gine istrauke tvarsti ir apziurejo, sake viskas gerai.
Ir jai dar karta tektu operuoti tai jau nebutu ka pjauti, nes kaklelis labai mažas.
Dabar laukiu pirmadienio,turėtu jau atsakymas but.
O jum buvo pirma operacija? Man aiskino, kad iki 3 operaciju galima atlikti, nors dazniausia daro 2. Man pirma syki labai mazai ispjove,d abar sake ims kiek gali daugiau, kad surasti pakitimu zidini ir isimti ji. Po to jei bus pakitimu, liks tik gimdos isemimas

Del to labai jaudinuosi
Sveikateles visom

ir ramybes

Nes nervai ir liudesys mum ne i nauda.