Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 11 tema

O man operacija pirmadienį. Stresas nežmogiškas verysad.gif apie nieką kitą nebegaliu galvoti. Parašysiu kaip sekėsi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 19, 21:10)
O man operacija pirmadienį. Stresas nežmogiškas  verysad.gif apie nieką kitą nebegaliu galvoti. Parašysiu kaip sekėsi  blink.gif

Dar neramina klausimas...kiek kainavo operacija ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 19, 21:50)
Dar neramina klausimas...kiek kainavo operacija ?  4u.gif

Mane operavo onkologinei ligoninei tai kiek kalbejau su moterimis tai jos sake kad su tokiomis nesvarbiomis operacijomis gulejo moteris tai jos visai nieko neduoda daktarei nu jos tai jau rimciau operuotos buvo net gaila ziureti buvo.Čia gi jų darbas g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 19, 21:10)
O man operacija pirmadienį. Stresas nežmogiškas  verysad.gif apie nieką kitą nebegaliu galvoti. Parašysiu kaip sekėsi  blink.gif

Viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif Operacija trumpa, su narkoze iki 25min, atsibudus jokio skausmo nejausi, visiškai nieko mirksiukas.gif Prieš pirmadienį išgerk kokia tabletę, kad geriau miegotųsi, nes numanau, kad stresas gali neleisti užmigt labai ilgai. Kai neišsimiegi, būni pavargus, duoda stipresnę narkozę. Kam to reikia mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(eva26 @ 2014 06 19, 21:50)
Dar neramina klausimas...kiek kainavo operacija ?  4u.gif

Jei tareisi su gydytoju, tarkim, tavo ginekologas ir operuos, tada reiktų atsidėkot. Jei gavai siuntimą bendra eilės tvarka, be jokių tarimųsi, nežinai, nei koks gydytojas bus, nieko.. tada jau kaip norisi, man taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylez @ 2014 06 20, 09:10)
Viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif Operacija trumpa, su narkoze iki 25min, atsibudus jokio skausmo nejausi, visiškai nieko mirksiukas.gif  Prieš pirmadienį išgerk kokia tabletę, kad geriau miegotųsi, nes numanau, kad stresas gali neleisti užmigt labai ilgai. Kai neišsimiegi, būni pavargus, duoda stipresnę narkozę. Kam to reikia mirksiukas.gif  4u.gif
Jei tareisi su gydytoju, tarkim, tavo ginekologas ir operuos, tada reiktų atsidėkot. Jei gavai siuntimą bendra eilės tvarka, be jokių tarimųsi, nežinai, nei koks gydytojas bus, nieko.. tada jau kaip norisi, man taip atrodo  rolleyes.gif

Jau ir šiąnakt nemiegojau sad.gif teks kokią piliulę praryti 4u.gif turiu siuntimą, bet su savo tariausi. Kažkur skaičiau, kad apie 300 lt mokėjo blink.gif
Atsakyti
Nieko nedaviau, nors ir mano ginekologe operavo.
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 19, 20:10)

Suprantu kaip jautiesi 4u.gif Bet viskas bus gerai 4u.gif Visos tos operacijos juk mum i nauda, bent jau taip turetu buti...
Atsakyti
QUOTE(Jolanciuxas @ 2014 06 21, 00:11)
Suprantu kaip jautiesi 4u.gif Bet viskas bus gerai 4u.gif Visos tos operacijos juk mum i nauda, bent jau taip turetu buti...

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif aš jau iš po operacijos. Šiek tiek maudžia dubenį. Nedarbingumą iki penktadienio davė smile.gif nebuvo baisu thumbup.gif žiūrėsim kas toliau...
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2014 06 23, 15:15)
Sveikos mergaites  4u.gif aš jau iš po operacijos. Šiek tiek maudžia dubenį. Nedarbingumą iki penktadienio davė smile.gif nebuvo baisu  thumbup.gif žiūrėsim kas toliau...

Na va ir po visko mirksiukas.gif lengvo pasveikimo dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Eva26, ir as prisidedu prie lengvo sveikimo linkejimu, laikykis 4u.gif
O kaip bendrai jautiesi? nera bloga ar pan? Gulimas rezimas tau dabar, ar gali ir pavaiksciot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GULAIME @ 2014 06 23, 15:29)
Na va ir po visko mirksiukas.gif lengvo pasveikimo dabar mirksiukas.gif

4u.gif ačiū
Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2014 06 23, 16:08)
Eva26, ir as prisidedu prie lengvo sveikimo linkejimu, laikykis  4u.gif
O kaip bendrai jautiesi? nera bloga ar pan? Gulimas rezimas tau dabar, ar gali ir pavaiksciot?  smile.gif

Dėl gulėjimo tai nieko nesakė. Bandžiau prie vakarienės ruošos prisidėti tai pavyko tik morkas sutarkuoti ir pakepti blush2.gif pradėjo skaudėti ir jėgos kažkur dingo, tai vėl guliu. Apspangusi vis dar ir galvą skauda. Matyt kiekvienai individualiai wink.gif 1 mėn nesimylėti, nesimaudyti vonioje ir pasirodyti gyd. Kai turėsiu rezultatus. Ir viskas smile.gif daugiau nieko nesakė
Atsakyti