O skaiciuku siandien gausim?

MM parasiau skubu laiskiuka

M&M uzsakineju prekytes bet kazkaip nepaminejau, kad prekes noriu atsiimti Vilniuje Naujamiestyje. kaip man dabar sita reikala sutvarkyti, nes skaiciuku dar nei vienu negavau

del Converse, mergytes, atkreipkite demesi, kad jie gana sunkus

QUOTE(mamakubu @ 2014 02 08, 20:25)
M&M uzsakineju prekytes bet kazkaip nepaminejau, kad prekes noriu atsiimti Vilniuje Naujamiestyje. kaip man dabar sita reikala sutvarkyti, nes skaiciuku dar nei vienu negavau

kadangi dezes issiustos, tai jau nieko nepakeisim

www.vixpaulahermanny.com

www.swarovski.com
-15% kodukas

www.yoox.com
-10% kodukas

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas

www.freepeople.com

www.dillards.com

www.saksoff5th.com

www.venus.com

www.anntaylor.com

www.juicycouture.com
-50$ nuo 150$

www.jcrew.com
www.macys.com
www.urbanoutfitters.com
www.jomashop.com
www.sephora.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.harney.com
www.maccosmetics.com
QUOTE(Millli @ 2014 02 08, 20:19)
jusu yra sena saskaita nemoketa nuo praejusios savaites

QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:33)
jusu yra sena saskaita nemoketa nuo praejusios savaites
prekes atkeliavo pas MM, o prie jusu nicko minusiukas 

o gal galit persiusti?

QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:28)
kadangi dezes issiustos, tai jau nieko nepakeisim
galit pasirinkti vieta kur siusti, kai padarot uzsakyma, o ne kai iskeliauja uzsakymai
uzsakymai kurie dar neiskeliavo, tai bus galima pakeisti atsiiemimo vieta 

O tai as dar negavau skaiciuku ir nezinau ka galiu pakeisti. Nebent ant visu triju laisku ar keturiu parasyt dabar galiu ir paziuresit kurie issiusti. Man rodos gali tik macys pats pirmas laiskas bus issiustas.
QUOTE(Millli @ 2014 02 08, 20:36)
o gal galit persiusti?
Tvarkiausi as maila, tryniau dejau filtrus ir kazko prisidariau
Rasiau laiskiuka, kad patikrintumet, bet sake nieko nera
Tai dabar pamokeciau 

as kaip tik susiradau saskaitele, tuoj persiusiu

o del tu skolu, tai kol dezes nenutupia, tai as netikrinu mokejimu, kai perduodu sasarus dalintojoms, tada matau kas su minusasi ir pliusais

Papildyta:
QUOTE(mamakubu @ 2014 02 08, 20:41)
O tai as dar negavau skaiciuku ir nezinau ka galiu pakeisti. Nebent ant visu triju laisku ar keturiu parasyt dabar galiu ir paziuresit kurie issiusti. Man rodos gali tik macys pats pirmas laiskas bus issiustas.
aha, macys man atrodo jau issiustas, jeigu pavyks, MM pasiims is netes, bet negarantuojam 100 %. kitus idesiu pas MM

QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:44)
aha, macys man atrodo jau issiustas, jeigu pavyks, MM pasiims is netes, bet negarantuojam 100 %. kitus idesiu pas MM

Didelis ACIU daliux

QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:44)
as kaip tik susiradau saskaitele, tuoj persiusiu
nes norejau klausti ar gavot, nes ziuriu , kad cia kazkaip minusas, paprastai jo nebuna niekad
o del tu skolu, tai kol dezes nenutupia, tai as netikrinu mokejimu, kai perduodu sasarus dalintojoms, tada matau kas su minusasi ir pliusais

Pamokejau