Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

O skaiciuku siandien gausim? ax.gif
Atsakyti
MM parasiau skubu laiskiuka bigsmile.gif
Atsakyti
M&M uzsakineju prekytes bet kazkaip nepaminejau, kad prekes noriu atsiimti Vilniuje Naujamiestyje. kaip man dabar sita reikala sutvarkyti, nes skaiciuku dar nei vienu negavau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
del Converse, mergytes, atkreipkite demesi, kad jie gana sunkus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 02 08, 20:25)
M&M uzsakineju prekytes bet kazkaip nepaminejau, kad prekes noriu atsiimti Vilniuje Naujamiestyje. kaip man dabar sita reikala sutvarkyti, nes skaiciuku dar nei vienu negavau ax.gif  4u.gif

kadangi dezes issiustos, tai jau nieko nepakeisim ax.gif galit pasirinkti vieta kur siusti, kai padarot uzsakyma, o ne kai iskeliauja uzsakymai ax.gif uzsakymai kurie dar neiskeliavo, tai bus galima pakeisti atsiiemimo vieta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 vasario 2014 - 19:38

www.vixpaulahermanny.com

user posted image

www.swarovski.com
-15% kodukas
user posted image

www.yoox.com
-10% kodukas
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.dillards.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image
www.venus.com

user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

www.juicycouture.com
-50$ nuo 150$
user posted image

www.jcrew.com
www.macys.com
www.urbanoutfitters.com
www.jomashop.com

www.sephora.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.harney.com
www.maccosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 08, 20:19)
O skaiciuku siandien gausim?  ax.gif

jusu yra sena saskaita nemoketa nuo praejusios savaites smile.gif prekes atkeliavo pas MM, o prie jusu nicko minusiukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:33)
jusu yra sena saskaita nemoketa nuo praejusios savaites smile.gif  prekes atkeliavo pas MM, o prie jusu nicko minusiukas  wink.gif

o gal galit persiusti? 4u.gif Tvarkiausi as maila, tryniau dejau filtrus ir kazko prisidariau blink.gif Rasiau laiskiuka, kad patikrintumet, bet sake nieko nera 4u.gif Tai dabar pamokeciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:28)
kadangi dezes issiustos, tai jau nieko nepakeisim  ax.gif  galit pasirinkti vieta kur siusti, kai padarot uzsakyma, o ne kai iskeliauja uzsakymai  ax.gif uzsakymai kurie dar neiskeliavo, tai bus galima pakeisti atsiiemimo vieta  4u.gif

O tai as dar negavau skaiciuku ir nezinau ka galiu pakeisti. Nebent ant visu triju laisku ar keturiu parasyt dabar galiu ir paziuresit kurie issiusti. Man rodos gali tik macys pats pirmas laiskas bus issiustas.
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 08, 20:36)
o gal galit persiusti?  4u.gif Tvarkiausi as maila, tryniau dejau filtrus ir kazko prisidariau  blink.gif Rasiau laiskiuka, kad patikrintumet, bet sake nieko nera  4u.gif Tai dabar pamokeciau  drinks_cheers.gif

as kaip tik susiradau saskaitele, tuoj persiusiu drinks_cheers.gif nes norejau klausti ar gavot, nes ziuriu , kad cia kazkaip minusas, paprastai jo nebuna niekad drinks_cheers.gif

o del tu skolu, tai kol dezes nenutupia, tai as netikrinu mokejimu, kai perduodu sasarus dalintojoms, tada matau kas su minusasi ir pliusais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamakubu @ 2014 02 08, 20:41)
O tai as dar negavau skaiciuku ir nezinau ka galiu pakeisti. Nebent ant visu triju laisku ar keturiu parasyt dabar galiu ir paziuresit kurie issiusti. Man rodos gali tik macys pats pirmas laiskas bus issiustas.

aha, macys man atrodo jau issiustas, jeigu pavyks, MM pasiims is netes, bet negarantuojam 100 %. kitus idesiu pas MM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:44)

aha, macys man atrodo jau issiustas, jeigu pavyks, MM pasiims is netes, bet negarantuojam 100 %. kitus idesiu pas MM  4u.gif

Didelis ACIU daliux thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 02 08, 20:44)
as kaip tik susiradau saskaitele, tuoj persiusiu  drinks_cheers.gif  nes norejau klausti ar gavot, nes ziuriu , kad cia kazkaip minusas, paprastai jo nebuna niekad  drinks_cheers.gif 

o del tu skolu, tai kol dezes nenutupia, tai as netikrinu mokejimu, kai perduodu sasarus dalintojoms, tada matau kas su minusasi ir pliusais smile.gif

Pamokejau ax.gif Aj kazka prisidariau, pati nesupratau kur susokinejo kas, paieska neranda puses laisku blink.gif Vat ir didzioji kompiuteraste doh.gif lotuliukas.gif Jei dar yra, siustu nuo to laiko iki praejusio pirmadienio, tai neturiu doh.gif Mamos matuoklis atejo thumbup.gif labiau dziaugiuosi nei gavusi rubus ar batus biggrin.gif nors uzsakytu balerinu labai laukiu, nes baisiai idomu koks ten stebuklas bus biggrin.gif
Atsakyti