Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 290

Prisijunkit prie www.sephora.com - 10 % kodukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, kuo slepiat pajuodusius paakius? Reik pasinaudot sephoros nuolaida smile.gif
Atsakyti
Merginos, o macys parinktumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2014 02 12, 08:50)
Merginos, kuo slepiat pajuodusius paakius?  Reik pasinaudot sephoros nuolaida smile.gif

Man tobulas MAC maskuoklis wub.gif Geresnio daikto nedidelių plotelių, spuogelių, dėmelių maskavimui dar nesu turėjus, įtariu bus kartojamas drinks_cheers.gif
Mano yra Studio Sculpt, bet MAC puslapyje nebematau tokio blink.gif Nebegamina....? Kažkas panašaus turėtų būti Studio Finish tada.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 12, 09:06)
Man tobulas MAC maskuoklis  wub.gif Geresnio daikto nedidelių plotelių, spuogelių, dėmelių maskavimui dar nesu turėjus, įtariu bus kartojamas  drinks_cheers.gif
Mano yra Studio Sculpt, bet MAC puslapyje nebematau tokio  blink.gif Nebegamina....? Kažkas panašaus turėtų būti Studio Finish tada.... g.gif

aciu, einu ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2014 02 12, 08:50)
Merginos, kuo slepiat pajuodusius paakius?  Reik pasinaudot sephoros nuolaida smile.gif

Mane irgi domina...
Atsakyti
gal esat pastebėjusios kokiu metu pildo lordandtaylor? 4u.gif
Atsakyti
Tik siandien atiduodu suknute uz 80 Lt 4u.gif
QUOTE(elin@ @ 2014 02 10, 16:45)
Noriu pasiulyti visiskai nauja Tommy Hilfiger suknele su vilna. Dydis XS. Deja vakar nuplesiau etikete doh.gif  nes planavau ja detis, taciau pavaiksciojusi kelias minutes supratau, kad deja mazoka unsure.gif . Arba keisciau i S.
Rasyti i AZ.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elin@: 12 vasario 2014 - 10:56
QUOTE(VVaiva @ 2014 02 11, 01:16)
Man per puse blauzdu jos  verysad.gif 174cm ugis.. Dydzio tai irgi didesnio noretusi. Norejau tokiu padribusiu, laisvesniu, o man jos aptemptos. Zodziu, prasoviau  doh.gif

Labai gal ir nepergyvenkit VVaiva, aš su 90 klubais paėmiau 27, nes norimo mažesnio nebebuvo dydžio. Tai su 170cm. man jos trumpokos, su auliukais tik gražu.

O ir per kojos jos vis tiek nėra laisvos, kad ir 27dydis. Nes ir aš įsivaizdavau, kad jos bus pakritusios. Bet pakritusios jos tik ties "klynu", tokios pasipūtusios, o per kojos kaip ir apgludusios.

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 12, 09:06)
Man tobulas MAC maskuoklis  wub.gif Geresnio daikto nedidelių plotelių, spuogelių, dėmelių maskavimui dar nesu turėjus, įtariu bus kartojamas  drinks_cheers.gif
Mano yra Studio Sculpt, bet MAC puslapyje nebematau tokio  blink.gif Nebegamina....? Kažkas panašaus turėtų būti Studio Finish tada.... g.gif

Gal galėtumėt nuorodą įmesti? Čia toks http://www.maccosmet...aler/index.tmpl ? Kurią spalvą patartumėte imti? g.gif
Atsakyti
Ateinu padekoti uz lelytes grozius is carters wub.gif
Aciu merginos!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandiena pristate i namus siuntinuka. Pirma karta taip biggrin.gif
Parasius buvau skunda i pasta, nes cia neperseniausiai ejau siuntinuko atsiimti. Paste sako nera, iduotas pastininkei pristatyti i namus. Paste bus kita diena 15val. O as pries tai sedejau namie, bet niekas to siuntinio man nepristate. Zodziu nueinu kita diena i pasta, sako jusu siuntinys bus kita diena 15 val doh.gif . Tai taip paskutiniam menesi nescia tasiausi i pasta dvi dienas, kol galu gale trecia diena siuntini atsiemiau jau...O ir lapukai imetami i pasto deze bet kada, pvz po siuntinio atejimo penkiom dienom praejus..
Tai labai supykau ir rasiau skunda. Siandiena jauna mergina pristate siuntinuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyte_1987: 12 vasario 2014 - 11:32
Pavasarinis spintos isvalymas biggrin.gif . Tik siandien nuostabus marskinukai uz 90 Lt!
QUOTE(elin@ @ 2014 02 06, 00:42)
Mergaites, noriu pasiulyti mano vyrui deja netikusius Tommy Hilfiger marskinukus, Dydis L. Rasyti i A/Z.
user posted image

Atsakyti