Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato ir įkurinėja namučius 11

QUOTE(korida @ 2014 04 30, 20:32)
Geriau suveiktu jei atskiru ranku pirstus sukistu -streso neliktu ne laso  biggrin.gif

ir dar ant slapiu grindu reiketu stoveti
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 04 30, 18:14)

Ar indaploves jungete i plautuves sifona ar daret atskira nuoteku vamzdi? Skaiciau ir is patirties pastebejau kad pajungus i plautuves sifona atsiranda garsas kai is indaploves pasisalina vanduo. Tai gal geriau butu daryti atskira nuoteku vamzdi indaplovei?

Aš siūlau vienareikšmiškai indaploves pajungimą i atskira atsaką daryti, nors ne vienas santechnikas siūle, jungti prie kriaukles sifono. Bet aš jau dabar gyvenu su pajungta i kriauklės sifoną vandens išstūmimą, ačiū, daugiau mane niekas neįkalbės, plius miegamasis netoli, tai žiauriai nervina burbuliavimas.
Na nuotėkų atšaka, plius vanduo, darbas, su medžiagomis tikrai ne tiek daug kainuojam, kad reikėtų burbuliavimusi klausyti. smile.gif
Dėl kaitėtės-orkaites kaip minėjau arba 5x4mm arba (2x3x2,5mm pas mane)
visiems kitiems 2,5mm tikrai pakaks. Nebent retkarciais tąąą samag....no virimo aparatą norėtųsi kartais panaudoti..... biggrin.gif
Atsakyti
lietaus kanalizacija pasiklojom... sklypas kaip po karo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 05 01, 18:48)
lietaus kanalizacija pasiklojom... sklypas kaip po karo  doh.gif  doh.gif

Pas mane su lauko darbais viskas baikta, as taip noreciau pasigrazinti sklypa: susidet bortelius issilygint juodzemi, atrgrindas pasidaryt, tuju prisodint ir dar daug visko - ale finansu tokiem darbam nera..

jei nepaves manes - pirmadieni TINKUOJAM! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 05 01, 19:48)
lietaus kanalizacija pasiklojom... sklypas kaip po karo  doh.gif  doh.gif

smile.gif Viskas susitvarko, o geriausia kai knisėjai sutvarko smile.gif . Aš Vasari - Kova gręžinius dariausi, vėliau lietų drenažą žiauru buvo, dabar jau po darbų netgi gražiau kieme pasidarė. Neskubu su kiemu reikia gerai apmastyti.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2014 05 01, 23:56)
smile.gif  Viskas susitvarko, o geriausia kai knisėjai sutvarko  smile.gif . Aš Vasari - Kova  gręžinius dariausi, vėliau lietų drenažą žiauru buvo, dabar jau po darbų netgi gražiau kieme pasidarė. Neskubu su kiemu reikia gerai apmastyti.

"knisejai" tai namo seimininkai wink.gif lotuliukas.gif vos pajudam...
verkiant reikia lietaus.. nei zoles pasesi, nieko... sachara sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 05 02, 06:32)
"knisejai" tai namo seimininkai wink.gif  lotuliukas.gif  vos pajudam...
verkiant reikia lietaus.. nei zoles pasesi, nieko... sachara sad.gif

o dar lietaus kanalizacija suklota, kiema kaip po karo doh.gif tai sachara gali visam laikui uzsilikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip junget kamino kondensato nuvedima, i kanalizacija ar i lietaus kanalizacija? Jungiant i kanalizacija galvociau kad reiktu sifono, taciau jis garantuotai isdzius. Nededant sifono galbut yra teorine tikimybe patraukti kvapus per zidinio kapsule ir per ta isdZiuvusi sifona jei tarkim isijungtu gartraukis pilnu galingumu pvz 1000 kubu o rekupas nepersijungtu i gartraukio rezima. Aisku pirmiausiai oras eitu is kamino nes ten anga 200 o kondensato nubegimo vamzdis 50. Nors is kitos puses oras skverbsis per kapsules dureles todel nera tiesioginio patraukimo is karto per 200 skyle. Dar kilo mintis gal aplamai pastayti 3 litru inda (kuri galima butu pasiekti revizijai per kokias groteles)) kondensatui kad jis pats isgaruotu. Kaminas shiedel ir nera kaip pagrindinis sildymo saltinis. Dalis kondensato turbut patektu i zidini nes alkune 45 laipsniu.
Atsakyti
Tinkuojam atrodo labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 05 06, 15:55)
Tinkuojam atrodo labai graziai  thumbup.gif

Dziugu girdet ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=LokysL,2014 05 03, 22:34]
Kaip junget kamino kondensato nuvedima, i kanalizacija ar i lietaus kanalizacija? Jungiant i kanalizacija galvociau kad reiktu sifono, taciau jis garantuotai isdzius. Nededant sifono galbut yra teorine tikimybe patraukti kvapus per zidinio kapsule ir per ta isdZiuvusi sifona jei tarkim isijungtu gartraukis pilnu galingumu pvz 1000 kubu o rekupas nepersijungtu i gartraukio rezima. Aisku pirmiausiai oras eitu is kamino nes ten anga 200 o kondensato nubegimo vamzdis 50. Nors is kitos puses oras skverbsis per kapsules dureles todel nera tiesioginio patraukimo is karto per 200 skyle. Dar kilo mintis gal aplamai pastayti 3 litru inda (kuri galima butu pasiekti revizijai per kokias groteles)) kondensatui kad jis pats isgaruotu. Kaminas shiedel ir nera kaip pagrindinis sildymo Voniom sifonai buna su voztuvais. Isdziuna vanduo,uzsidaro sifonas.
Atsakyti
Nutrumpinau shiedelio "galiuka". Uzmoviau (25 balta 90 alkune)

user posted image

Prijungiau balta santechnine gofra

user posted image

Suraiciau astunke kas stovetu vanduo, gala pajungiau i 25 - 50 gumini perejima

user posted image

o ji i stova. Betkuri pirktini sifona uzkemsa degimo likuciai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 07 gegužės 2014 - 08:48