I nauja savo buta zadu pirkti FAGOR biutine technika virtuvei ir skalbykle. Noreciau pasiklausineti apie sios buitines technikos kokybe? Kur pigiau isigyti, gal kas zinote? Ka rekomenduotumete isigyti, ko - ne?
Sveiki,
I nauja savo buta zadu pirkti FAGOR biutine technika virtuvei ir skalbykle. Noreciau pasiklausineti apie sios buitines technikos kokybe? Kur pigiau isigyti, gal kas zinote? Ka rekomenduotumete isigyti, ko - ne?
Pas mane stovi Fagor šaldytuvas jau 6 metai, jokių problemų dar nebuvo
QUOTE(zujka @ 2006 06 19, 10:13)
Aciu uz nuomone
Pas mane Fagor orkaitė, kaitlentė ir gartraukis.
Stiklo keramikos kaitlentė su sensoriniu valdymu
Orkaitė..
Gal kad rinkausi tuo metu akcijinį variantą, nesu labai labai patenkinta... nu galėtu patogesnis valdymas būt - nes bent jau taimeris mechaninis (pasukti reikia rankenele) tai tikrai grybauja, suskamba ir išjungia viską nepraėjus reikiamam laikui. Kaista orkaitė ilgokai..
na, bet šiaip ar taip - nebloga
Gartraukis - neblogas, ištraukia gerai
Neturiu su kuo palyginti dėl garso - kažin ar kiti tyliau dirba.
Pirkome Taip Lengviau salone Žirmūnų 68.
Tikiuosi, padėjau
Orkaitė..
Tikiuosi, padėjau
QUOTE(Aumiga @ 2006 06 19, 15:03)
Pas mane Fagor orkaitė, kaitlentė ir gartraukis.
Orkaitė..
Gal kad rinkausi tuo metu akcijinį variantą, nesu labai labai patenkinta... nu galėtu patogesnis valdymas būt - nes bent jau taimeris mechaninis (pasukti reikia rankenele) tai tikrai grybauja, suskamba ir išjungia viską nepraėjus reikiamam laikui. Kaista orkaitė ilgokai..
na, bet šiaip ar taip - nebloga
Neturiu su kuo palyginti dėl garso - kažin ar kiti tyliau dirba.
Tikiuosi, padėjau
Orkaitė..
Tikiuosi, padėjau
o kokia pas tave kaitlente - indukcine ar ne? gal zinai modelius, nes as jau kai ka issirinkau
Žinai, kadangi pirkta prieš porą metų, tiksliai neatsimenu modelio (galėsiu vakare namie pažiūrėti), bet pažiūrėjau taiplengviau puslapyje, tai panašu, kad kaitlentė FAGOR 2VFT-400 X, o orkaitės tai nėra, gal jau pasenęs modelis, dabar naujesnės
Nu dabar aš gal rinkčiausi su elektronika ir greitu įkaitinimu.. 
Čia aišku, kiek kišenė leidžia...
Gartraukis mano panašiausias į FAGOR 5CDC-60 N Bent jau trauka tai tikrai tokia ir galiu pasakyti, kad nors jis nėra didelis, traukia gerai, pas mus virtuvė kartu su kambariu, bet kvapų jokių
Gartraukis mano panašiausias į FAGOR 5CDC-60 N Bent jau trauka tai tikrai tokia ir galiu pasakyti, kad nors jis nėra didelis, traukia gerai, pas mus virtuvė kartu su kambariu, bet kvapų jokių
QUOTE(Aumiga @ 2006 06 19, 15:22)
Žinai, kadangi pirkta prieš porą metų, tiksliai neatsimenu modelio (galėsiu vakare namie pažiūrėti), bet pažiūrėjau taiplengviau puslapyje, tai panašu, kad kaitlentė FAGOR 2VFT-400 X, o orkaitės tai nėra, gal jau pasenęs modelis, dabar naujesnės
Nu dabar aš gal rinkčiausi su elektronika ir greitu įkaitinimu.. 
As tai nusiziureja indukcine kaitlente tokia 5IFT-22X
bet jauciu kai vyras kaina pamatys, tai bus basta
[
Mano svajoniu gartraukis 3CFT-90V
bet turbut teks rinkits sita pigesni
[
Mums skalbyklė Fagor tarnauja jau 9.5 m ir meistrą kvietėm vienintelį kartą ir tai dėl mano pačios kaltės-iš liemenėlės lankelis(ar vielytė kaip ji ten vadinas
) iškrito ir kažkur viduj užstrigo
Daugiau liemenėlių neskalbiu skalbyklėj,tai tikiuos,kad ji dar mums tarnaus ne vienerius metus
Pas mane visa buitinė technika virtuvėje, išskyrus gartraukį, Fagor. Esu visai patenkinta.
ir indaplovė fagor
QUOTE(laurindre @ 2006 06 20, 20:41)
Pas mane visa buitinė technika virtuvėje, išskyrus gartraukį, Fagor. Esu visai patenkinta.
ir indaplovė fagor

o kiek laiko tau tarnauja? kokius modelius pirkai?
QUOTE(laurindre @ 2006 06 20, 21:41)
ir indaplovė fagor

Aš taip pat labai patenkinta Fagor buitine technika
Jau pusantrų metų naudojam gartraukį, kaitlentę ir orkaitę.
Kol kas jokių nusiskundimų neturiu
QUOTE(Ellana @ 2006 06 24, 19:39)
Aš taip pat labai patenkinta Fagor buitine technika
turim Fagor saldytuva, kolkas labai patenkinti