Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(evvva @ 2014 02 10, 16:08)
apie vilna kalbat...
turiu daaaug vilnos , skalbiu ja su meile tik rankomis ..su spec. priemonem +balsame merkiu ,rezultatas - rubai kaip nauji  ...

o man gaila laiko ir rankų ax.gif kad ir kaip mylėčiau savo vilną, šilkus ir kašmyrus, save myliu labiau wub.gif blush2.gif

todėl absoliučiai viską skalbiu skalbimo mašinoje ir nieks man nesitraukia biggrin.gif bet tik todėl, kad skalbiu vilnos režimu ir apsukas sumažinu iki minimumo, kiek ten pas mane, gal kokie 400 g.gif ir tikrai rūbai puikiai atrodo cool.gif šilkinių rūbų išvis negrežiu, pakabinu, kad nuvarvėtų. Nei vieno Jcrew merinuko neturiu susitraukusio schmoll.gif visi jie pas mane XXS dydžio ir kuo puikiausiai man tinkantys net ir po daugelio skalbimų smile.gif
Atsakyti
mergaites, gal kas bandete tokia apsauga nuo saulutes:
http://www.drugstore...94?catid=184134

man reikia po cheminio sveitimo stiprios apsaugeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 10, 16:45)
o man gaila laiko ir rankų  ax.gif  kad ir kaip mylėčiau savo vilną, šilkus ir kašmyrus, save myliu labiau  wub.gif  blush2.gif

todėl absoliučiai viską skalbiu skalbimo mašinoje ir nieks man nesitraukia biggrin.gif bet tik todėl, kad skalbiu vilnos režimu ir apsukas sumažinu iki minimumo, kiek ten pas mane, gal kokie 400  g.gif  ir tikrai rūbai puikiai atrodo  cool.gif  šilkinių rūbų išvis negrežiu, pakabinu, kad nuvarvėtų. Nei vieno Jcrew merinuko neturiu susitraukusio  schmoll.gif  visi jie pas mane XXS dydžio ir kuo puikiausiai man tinkantys net ir po daugelio skalbimų smile.gif

tai, kad niekas ir nesigincija, as savuosius irgi nesioju jau po 2 metus ir iskas liuks ir skalbti ir perskalbti, tik tuose per kur eina dirzas autike, siek tiek susivele, bet viskas su jais ok, jie bent jau pas mane susitraukia po pirmo skalbimo, o paskui jau tokie ir lieka smile.gif i dziovykle ju tikrai nekisu, nes busu tada xxs dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 10, 15:11)
Kaip gerai, kad i didziaja puse, draugei 8 emiau, o pas ja toks riebus 39 dydis.

Nepasakyciau, kad i didziaja. g.gif 8 dydzio vidpadis lygiai 25cm. Tai man su 38 koja, 24,5cm peda pats tas. Peda patogiai jauciasi, neapspausta, bet tikrai nera didoki. schmoll.gif
Atsakyti
gal kas nors prisijungtu Carters? ten dabar nuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(proksi @ 2014 02 10, 14:20)
o demes pvz. kaip tepalai ir t.t. perkuosikapsules, va jos visas demes isnaikina, net mb dzinsai pasviesejo  lotuliukas.gif

kokios čia kapsulės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 02 10, 16:15)
kokios čia kapsulės?  ax.gif

as manau, kad gal Persil ar Ariel... as is UK parsisiunciu laiks nuo laiko, nes vyrui sportines aprangos kitaip neisskalbiam, reikia su stipraus kvapo naikintojo:)
o va lietuvisko ULA nebandzius g.gif jei tokia kainyte ir padoriai skalbia, reik isbandyt... ypac kai prireikia kokiems vonios kilimeliams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2014 02 10, 18:13)
gal kas nors prisijungtu Carters? ten dabar nuolaidos rolleyes.gif

As tuoj nusiusiu nedideli...
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 10, 17:05)
i dziovykle ju tikrai nekisu, nes busu tada xxs dydzio  biggrin.gif

Proksi, o as juos ir i dziovykle kisu biggrin.gif bet aisku spec vilnos programa, ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2014 02 10, 16:26)
As tuoj nusiusiu nedideli...

aciu 4u.gif
gal dar kas?
as isidejusi i krepseli prekes is Clearance, o dar raso, kad taiko Extra 20% off Clearance, is ne Clearance, jei gerai suprantu, ir didesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 02 10, 17:15)
kokios čia kapsulės?  ax.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 10, 17:23)
as manau, kad gal Persil ar Ariel... as is UK parsisiunciu laiks nuo laiko, nes vyrui sportines aprangos kitaip neisskalbiam, reikia su stipraus kvapo naikintojo:)
o va lietuvisko ULA nebandzius g.gif  jei tokia kainyte ir padoriai skalbia, reik isbandyt... ypac kai prireikia kokiems vonios kilimeliams smile.gif

jo paziurejau persil, bet isplauna kaip reikalas, as perkuosi assorti vilniuje juos, o tas ula man nerealus, plius lietuviskas ( remiam lietuvos gamintoja biggrin.gif ) kaina tikrai gera ir jo skalbimas mane tenkina, yra juodiems drabuziams, vilnai, spalvotiems ir jeigu neklystu baltiems, kadangi pas mane daugiausia vilnos ir spalvotu tai ir perkuosi tuos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TomaKa @ 2014 02 10, 17:30)
Proksi, o as juos ir i dziovykle kisu biggrin.gif  bet aisku spec vilnos programa, ir  thumbup.gif

nerizikuosiu biggrin.gif kazkada sumaisiau programas skalbimo ir vietoj vilnos rezimo ijungiau delicate rezima doh.gif nors ir tempa ta pati ir grezimas tas pats kaip ir vilnos, bet kazkas ten skiriasi ir ka, is megtukelio M dydzio gavau XXS, dabar irgi nerizikuoju biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, dedu Macys.com 4u.gif
Atsakyti