Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 02 12, 15:31)
o kaip ju dydziai ? su kokia peda, koki emet ?  biggrin.gif

9,5 turiu su 26 cm peda, bet 9 butu ir tikes, vis bijau, kad bus per mazi ir imu puse dydzio didesnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 12, 16:44)
koks man šitas gražus tutu'kas  wub.gif http://www.zulily.co...4|1392212528077 savus beveik visus jau išaugom, reiktų atsinaujint  rolleyes.gif

Sitas ir man grazus wub.gif
Atsakyti
Gal dar renkate LOFT 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 12, 15:49)
jei nedega palaukite geresnių kainų, nes buvo jei po 7,99, 8,99, 9.99 dol 4u.gif
Papildyta:
Gymboree, niekam nieko nereikia, vis išmeta kokių naujienėlių  wub.gif

kai mestels geras kainas tiems sijonams saukite bigsmile.gif nes mano mergina tokia princese pasidare..... sedi namie po ligos, istraukiau Carters grazius sviesiai pilkus marskinelius su bantu priekyje......sako, koki cia man ruda daikta duodi doh.gif atskaiciau jai pamoksla apie sunkia savo vaikyste, ir kad tokiu marskineliu nemacius buvau kai augau na ir panasus bla-bla-bla ax.gif ......sedejo ilgai o paskui nuejo ir isstrauke is savo kamodos oranzine Crazy maikytes su DIDELE aplikacija blizgancia, tada ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
panos ,kaip isverst kokios cia kelnes ?
''Bootcut Pull-On Ponte-Knit Pants '', bootcut suprantu o toliau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 02 12, 16:14)
panos ,kaip isverst kokios cia kelnes ?
''Bootcut Pull-On Ponte-Knit Pants  '', bootcut suprantu o toliau ?  g.gif

Uzmaunamos, kaip treningines kelnes.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 12, 17:18)
Uzmaunamos, kaip treningines kelnes.

aciu , stidijuju leginsus ir klasikinio tipo kelnes tai visur tas prierasas ''pull on ponte knit '' man vertejas jo logiskai nevercia lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiame mergaites nu grozis wub.gif

http://www.gymboree....D=1392212345493
Atsakyti
O paštu 02.03 siuntinukai gal jau iškeliavę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 12, 15:26)

aš šviesias bliuskytes peržegnojau, manajai jos vienam kartui, o tada jau niekuo nebeatskalbiu ir reik mest lauk... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 12, 17:54)
aš šviesias bliuskytes peržegnojau, manajai jos vienam kartui, o tada jau niekuo nebeatskalbiu ir reik mest lauk...  doh.gif

drinks_cheers.gif deja ir mums tas pats....
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 12, 16:54)
aš šviesias bliuskytes peržegnojau, manajai jos vienam kartui, o tada jau niekuo nebeatskalbiu ir reik mest lauk...  doh.gif

QUOTE(Vinija @ 2014 02 12, 16:55)
drinks_cheers.gif deja ir mums tas pats....

tai kad nesenai buvo kalbėta, kapsulės arba soda biggrin.gif
Atsakyti