Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(R&B @ 2014 02 18, 13:23)
Man svarbiau, kad aplamai išdygtų bigsmile.gif , laukimui aš kantri, daugumą rūšių numačius sodinti po vieną daigą, tai sėjant po vieną skirtingos veislės sėklytę yra rizika kažko neparagauti  doh.gif . Svarstau galimybę sėti visų po dvi, tik bijau, kad netilps ant palangės visi daigai jei kartais visos sėklos pasirodytų daigios  smile.gif

visada galima pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 18, 11:58)
aš visgi hibridų maždaug pusę planuoju, jei ne daugiau.

Pas mane mažiuks šiltnamiuks 2,5x4 nedaug telpa daigų, o mūsų poreikis daugiau šviežiam vartojimui, dėlto daugiausia vietos skyriau veislėm.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 18, 13:27)
na, pas mane ne kaip pas ex auga, tad stebuklo nebus. šiemet gal reiktų liaut su norais, gi sočiai visko turiu lygtais.
o kaip pas ankstyvas sėjikes daigai atrodo- nenorit pasigirt? ax.gif
Papildyta:

maniskiai betalux'ai pagaliau tikrus lapus kist pradejo bigsmile.gif ola polkos stovi ramios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 18, 12:27)

Papildyta:

pomidorai be problemų dygsta, kaip visada - po kelias ankstyvas įkišau tiesiai į vazonėlį, tai net nespėju susirūpint, jau išlenda per kelias dienas. Kad paprikos su pipirais taip dygtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 18, 12:29)
visada galima pasidalinti mirksiukas.gif

Gera išeitis būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš betaluxų net nepraplėšiau pokelio- sudirbo mane, tai nesėjau ,,vienodų", podsniežnikus du įmečiau žemėn ax.gif tikiuosi neteks gailėtis
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 18, 12:27)
na, pas mane ne kaip pas ex auga, tad stebuklo nebus. šiemet gal reiktų liaut su norais, gi sočiai visko turiu lygtais.
Papildyta:

aš po dvi sėju- vieną mamai, kitą sau. kai kurių šiemet bus ir 3 ir 4, jei tik sudigs 100proc. Vat ko neturiu namie- tai palangių- a nei kokios verysad.gif ir prie lango priėjimo kaip ir nebėr- žaisiuosi kažkaip šiemet įdomiai, bet nieko- išgyvensim, kas čia tie du mėnesiai ar trys ( blin, žiauriai daug....žiauriai doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif )

Turėčiau ir aš kam atliekamus daigus atiduoti (anytai, tetai, kaimynei) - bet užaugintus!!! Tai ir stabdo berti po dvi sėklas, nes palangės neguminės.
Atsakyti
Norėčiau padėkot SaVi už sėklytes,prašiau kelių rūšių,tai kaip atsiuntė tai kokia 20 rūšių,likau be žado.Labai labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 17, 19:35)
Matyt ta pati žalia -pas mani ji kažkokia marga ir buvo.Skanus pomidoras,man kiek saldesnis nei Jablokai,bet skanus.

Tai šiemet realiai abu galėsiu padegustuot ir palyginti 4u.gif

QUOTE(ievakata @ 2014 02 17, 21:47)
Na bet cia tikrai bandos jausmas uzvaldo, pamenu pries kelis metus tas marfas centralizuotai pirkom, bet ka as zinau, nieko super isskirtinio as neuzauginau, gal augint nelabai mokejau, bet ir derlius vidutinis, kietoki jie, nepamenu kada susirgo, gal ir ilgiau uz kitus isilaike, bet pernai neturejau ir nereikejo, dabar skaitau, skaitau nu gal vel kelis augint lotuliukas.gif O ta Marisa kiek pamenu, labai pansi skoniu i ta pacia Marfa

Ir aš prieš kelis metus kartu prisipirkau tų Marfų, tai iki dabar dar jų turiu smile.gif Visiškai jos manęs nesužavėjo, sakyčiau eilinis hibridinis, gerai derantis ir atsparus ligoms pomidoras, nu daugiau tai tikrai nieko gero nepamenu g.gif pernai nesėjau, bet šiemt matyt vėl apimta visuotinės psichozės susėsiu paskutines sėklas biggrin.gif
Atsakyti
NAUJI NAMAI
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti