Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Darysiu pas M. smile.gif
Esu uzsirasius dar vienai konsultacijai, galutinai apsispresti del krutines, nes del daug ko konsultavausi, OP uzsirasiau, o grizus supratau kad del krutines kyla nemazai abejoniu (keliant sumazes, kaip tada atrodys... gal reiketu implantu, nes su riebaliukais kas zino koks bus rezultatas, nes kaip suprantu krutines pilnuma su jais sunku numatyti). Taigi dziaugiuosi, kad galesiu dar syki susitikti su gyd. M. ir galutinai nuspresti, gal kai daug informacijos gavau kazka praleidau (tik pamenu kad nerekomendavo is karto riebaliuku leisti, o del implantu sake pjuvis bus didesnis po krutine).
Atsakyti
graduated tu ryt jau pas Astrauska ane,parasyk kaip eisis ,taip norecau tavo foto pries pamatyt. Siandien buvau pas Astrauska tai man 1500lt kaina didesne nei tau,bet man atzymejo gan dideli gabala ir dar is sonu pasiurbtu . Sake po 7 dienu jau galeciau skrist,aisku tai nera rekomenduotina,bet imanoma. Ir aisku sake dar per anksti man operuotis,sake palaukt bent pora menesiu po to kai baigsiu maitint. Ai dar sake,kad man virsutines dalies odos per mazai,o is apacios reik pjaut daug,nes reik ir auskaro skyle ispjaut. Manau del daktaro nebesimetysiu,nors gal jei bus proga bunant LT dar nueisiu pas koki Maslauska ar Kaikari.

Ir aisku dar laukiu prisijungimo nes paprasiau,kad parodytu savo darbu foto ir graziu randu ir negraziu,tai norisi sulygint.

Einu nufotkinsiu apipiesta pilva.
Papildyta:
QUOTE(gebene78 @ 2014 02 16, 15:01)
Darysiu pas M. smile.gif
Esu uzsirasius dar vienai konsultacijai, galutinai apsispresti del krutines, nes del daug ko konsultavausi, OP uzsirasiau, o grizus supratau kad del krutines kyla nemazai abejoniu (keliant sumazes, kaip tada atrodys... gal reiketu implantu, nes su riebaliukais kas zino koks bus rezultatas, nes kaip suprantu krutines pilnuma su jais sunku numatyti). Taigi dziaugiuosi, kad galesiu dar syki susitikti su gyd. M. ir galutinai nuspresti, gal kai daug informacijos gavau kazka praleidau (tik pamenu kad nerekomendavo is karto riebaliuku leisti, o del implantu sake pjuvis bus didesnis po krutine).

Man siandien rode krutine ir sedmenis uzpildytas riebalais ,visai patiko rezultatas. Viena rode isemus implantus ir uzpildzius riebalais.
Nano sesei sedmenis pilde riebalais Viksraitis, tai sesuo patenkinta rezultatu.
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2014 02 16, 00:48)
As kai buvau dabar konsultacijoje tai jai pilvo ir krut.didinimo op tai rekomendavo
Pas mane planas atskristi ,apsistot viesbutyje ,kita diena op ,tada likt viesbutyje tom dar 3 dienom perrysimui. Tada jau vaziuosiu pas mama i Klp . Po 10 dienu nuvaziuot ,issitraukt siulus ir skristi namo.

Drauge pas Kaikari operavosi tai jai leido is vakaro apsistot klinikoj ir ryte operavo ir po op 3 paras liko klinikoje,tik nepamenu ar reikejo primoket.
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 02 16, 16:01)
Darysiu pas M. smile.gif

O kokio dydzio tavo krutine siuo metu?
Atsakyti
Na ta dydi galima nebent pagal liemeneles dydi apibudinti biggrin.gif (nes kai i liemeneli sudeta tai atrodo neblogai lotuliukas.gif ) Deviu 75 C arda D dydi priklauso nuo liemeneles (apimtis nedidle tai kauselis ne tokio D kaip kad butu pvz 85 apimties D kauselis)
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 02 16, 16:12)
Drauge pas Kaikari operavosi tai jai leido is vakaro apsistot klinikoj ir ryte operavo ir po op 3 paras liko klinikoje,tik nepamenu ar reikejo primoket.

Galimas ir toks variantas jei yra laisvu palatu mirksiukas.gif
Mano atveju atvykus i op. penktadieni 8.00val., nebuvo laisvu vietu ir teko laukti, taciau iki op taip ir nesulaukiau, o kai isoperavo, jau parveze i atlaisvinta palata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 16, 16:18)
Mano atveju atvykus i op. penktadieni 8.00val., nebuvo laisvu vietu ir teko laukti, taciau iki op taip ir nesulaukiau, o kai isoperavo, jau parveze i atlaisvinta palata  thumbup.gif

Kaip suprantu Jus operavo viena diena, ir dar viena ar dvi naktis klinikoj? Man sake dvi naktys, tai jei Op ryta (kaip ir man, as atvaziuosiu OP ryta i klinika) tai tuomet dar dvi naktys klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 02 16, 16:16)
Na ta dydi galima nebent pagal liemeneles dydi apibudinti biggrin.gif (nes kai i liemeneli sudeta tai atrodo neblogai  lotuliukas.gif ) Deviu 75 C arda D dydi priklauso nuo liemeneles (apimtis nedidle tai kauselis ne tokio D kaip kad butu pvz 85 apimties D kauselis)

Niu va, tavo nera didele krutine, tai nesinori, kad keliant prarastum dydi.... g.gif Siulyciau visdelto deretis del riebaliuku uzpildymo virsuje, tada ir krutine didesne atrodys mirksiukas.gif
Mano buvo didziule, tai tas sumazinimas ir pakelimas, man kaip issigelbejimas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gebene78 @ 2014 02 16, 16:22)
Kaip suprantu Jus operavo viena diena, ir dar viena ar dvi naktis klinikoj? Man sake dvi naktys, tai jei Op ryta (kaip ir man, as atvaziuosiu OP ryta i klinika) tai tuomet dar dvi naktys klinikoje?

Taip 2 naktys, as klinikoje buvau penktadieni 8.00val., is klinikos isvaziavau sekmadieni 13.00val. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 16, 16:24)
Niu va, tavo nera didele krutine, tai nesinori, kad keliant prarastum dydi....  g.gif 

Bet po sios Op (atsigavus) planuoju dar viena, pasiurbti kojas ir visa geri isvirksti i krutine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 02 16, 16:30)
Bet po sios Op (atsigavus) planuoju dar viena, pasiurbti kojas ir visa geri isvirksti i krutine  ax.gif

O kodel iskarto visko nedarai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 16 vasario 2014 - 15:38
Sveikos merginos! smile.gif
Labutis visoms naujai prisijungusioms! 4u.gif
na ka, man jau biskuti daugiau nei 2 men po op! thumbup.gif
meciau lauk jau visus korsetus, baisiai jau nervavo! smile.gif
gebene78, man atliko pilva ir krutines pakilima su implantais, su riebaliukais tokio rezultato kaip su implantais tikrai nepasieksi smile.gif as nerealiai patenkinta rezultatu! Pilvas plokscias, papai dideli, tai jauciuosi kaip 16-mete! lotuliukas.gif
a ir dar, krutine gavosi ne c, o d didzio. bigsmile.gif
Papildyta:
Labutis visoms naujai prisijungusioms! 4u.gif
na ka, man jau biskuti daugiau nei 2 men po op! thumbup.gif
gebene78, man atliko pilva ir krutines pakilima su implantais, su riebaliukais tokio rezultato kaip su implantais tikrai nepasieksi smile.gif as nerealiai patenkinta rezultatu! Pilvas plokscias, papai dideli, tai jauciuosi kaip 16-mete! lotuliukas.gif
a ir dar, krutine gavosi ne c, o d didzio. bigsmile.gif
awarded, as irgi is UK, po 7 dienu tikrai galejau skristi, tik aisku su maziuku tasiuku nesunkiu. Bet turejau 3 sav atostogu lt, tai ir siulus iseme lt ir I masaziukus pavaiksciojau. Dar kazkas minejo, kad planuoja po 10 d siulus trauktis, tai rekomenduociau tiksliai pasidometi, nes man M sake, kad minimum 14-15d. Lauko su siulais.
Atsakyti
QUOTE(gebene78 @ 2014 02 15, 21:50)
O nuo kur siurbet? Ir kas Jusu netenkino?

nuo klubų siurbė. buvo gūzai tokie. tai tuos guzus nuėmė, bet aš tikėjaus kad per visas leškas nusiims... o vidinėj daly tokia išilgai kojos juosta gavos, tai nu iš klyno riebalas išsiurbtas, bet realiai nėr taip, kad visos galife pasišalino... o M nesutinka siurbt, nes tipo duobės bus ir tt... nors man lai būn - bele nebūtų tokie klubai platūs pasmukę...

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 02 16, 19:07)
Labutis visoms naujai prisijungusioms!  4u.gif
na ka, man jau biskuti daugiau nei 2 men po op!  thumbup.gif
gebene78, man atliko pilva ir krutines pakilima su implantais, su riebaliukais tokio rezultato kaip su implantais tikrai nepasieksi smile.gif as nerealiai patenkinta rezultatu! Pilvas plokscias, papai dideli, tai jauciuosi kaip 16-mete!  lotuliukas.gif
a ir dar, krutine gavosi ne c, o d didzio.  bigsmile.gif

kaip laikas svetimas greit bėga, šakės smile.gif
noriu papų ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Bajoraite, pagaliau tavo diena ryt thumbup.gif Ramaus miego, sekmingos op ir lauksim su puikiu rezultatu smile.gif
Atsakyti