Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tuja. @ 2014 02 09, 14:38)
Seimynele, o kodel tau tike ilgai op. truko, 6 val. kaip supratau. Tau tik pilva tvarke ar dar ka nors. Idomu bus paziuret jau sutvarkyto, nes pas mene panasus kaip tavo.

Dekui merginos, kad i albumuka ileidot, pradzioj pjuvius pamacius vos nesudvejojau del operacijos, bet paskui kazkaip galvoju ai vis tiek cezario pjuvi turiu, bala nemate to ilgesnio pjuvio.   Virgin tai man visai neblogai ir pries op. atrode is tikro. Papuliai mano tokie kaip jos, bet kazinau jauciu as ju nemazinsiu, su papinyku puse bedos atrodo. Mano D-E krutine, o tavo koks dydis buvo, neatrodo, kad didesni uz E. Nu bet blyn jauciu po porros kokiu metu noresiu tuos papus vistiek pasimazint, nes sleikos pecius rezia nuo svorio ju. O siaip Virgin, tai dabar padaryta labai ledine pana  bigsmile.gif

Aciukas Tuja 4u.gif
Jei turi galimybe, darykis iskarto double op. mirksiukas.gif
Esu pirkusi ir F dydzio liemenele, bet cia zinai dar nuo gamintojo priklauso, paskutiniu metu buvau svoriuko biski pametusi, tai ir papuliai biski sumazejo blink.gif Dabar pirkdavau E dydi Triumpf liemenes, bet petneseles vistiek rezdavo pecius schmoll.gif
Zinok papuliais esu kolkas patenkinta labiau nei pilvuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 09 vasario 2014 - 14:30
Mano nuotrauka isejo lb graziai.realiai tai tragedija.man dare dideles apumties pilvo pkastika.raum sutvirtinima plius rieb nusiurbima nuo liemens tiek ir uztruko.gyd sake sudetinga op ir buvau apie tai perspeta.bet jau kiek skyre man demesio: spejom ir operacineje pajuokauti ir po op visa laika buvau prieziuroje. Labai patenkinta aptarnaujamo personalo, gal kiek ir brangiau sumojejaubet nesigailiu smile.gif

Lieka tik atsities galutinai pagyt ir ka mazules i trasa juk vasara ne uz kalnu wink.gif

QUOTE(tuja. @ 2014 02 09, 14:38)
Seimynele, o kodel tau tike ilgai op. truko, 6 val. kaip supratau. Tau tik pilva tvarke ar dar ka nors. Idomu bus paziuret jau sutvarkyto, nes pas mene panasus kaip tavo.

Dekui merginos, kad i albumuka ileidot, pradzioj pjuvius pamacius vos nesudvejojau del operacijos, bet paskui kazkaip galvoju ai vis tiek cezario pjuvi turiu, bala nemate to ilgesnio pjuvio.  Virgin tai man visai neblogai ir pries op. atrode is tikro. Papuliai mano tokie kaip jos, bet kazinau jauciu as ju nemazinsiu, su papinyku puse bedos atrodo. Mano D-E krutine, o tavo koks dydis buvo, neatrodo, kad didesni uz E. Nu bet blyn jauciu po porros kokiu metu noresiu tuos papus vistiek pasimazint, nes sleikos pecius rezia nuo svorio ju. O siaip Virgin, tai dabar padaryta labai ledine pana  bigsmile.gif
doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 02 09, 15:32)
Mano nuotrauka isejo lb graziai.realiai tai tragedija.man dare dideles apumties pilvo pkastika.raum sutvirtinima plius rieb nusiurbima nuo liemens tiek ir uztruko.gyd sake sudetinga op ir buvau apie tai perspeta.bet jau kiek skyre man demesio: spejom ir operacineje pajuokauti ir po op visa laika buvau prieziuroje. Labai patenkinta aptarnaujamo personalo, gal kiek ir brangiau sumojejaubet nesigailiu smile.gif
Lieka tik atsities galutinai pagyt ir ka mazules i trasa juk vasara ne uz kalnu wink.gif

Seimynele, lauksim tavo nuotraukeliu po op. albumelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Seimynele primink pas ka tu operavaisi? ax.gif
Atsakyti
VC Vi thumbup.gif lniuje svaoniu g 48 biggrin.gif pas gydytoja G.Papečkys.drauge ten kartu ir burbulius pasidare abi laimingos
thumbup.gif
QUOTE(color77 @ 2014 02 09, 15:54)
Seimynele primink pas ka tu operavaisi? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 09, 13:06)
papuliais esu kolkas patenkinta labiau nei pilvuku  mirksiukas.gif

Virginp, o kas tau su pilvu, kas nepatinka?
Atsakyti
Aga, lb idomu del ko pilvukas nepatinka g.gif
QUOTE(beili @ 2014 02 09, 20:20)
g.gif
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 02 09, 20:20)

QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 02 09, 20:48)
Aga, lb idomu del ko pilvukas nepatinka  g.gif
g.gif

Nesakau, kad nepatinka mirksiukas.gif sakau, kad papuliai labiau patinka biggrin.gif Net nezinau, gal kontrastas didesnis smile.gif
Siaip tai viskas dabar patinka, isskyrus liaskytes schmoll.gif keliukus patvarke, bet liaskytems man dar truksta blink.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus:)
Radau nestumines timpas, zodziu pasimatavau-nekrenta nuo uzpakalio, liemeni vos liecia biggrin.gif. Pasiimsiu sitas, ilgesni megztuka, manau tiks thumbup.gif
Extra, del miegmaisio ruloniuko super ideja thumbup.gif , irgi isimesiu i masina.
Siandien dar variau i garaza su tokiu vaikisku laipteliu pasilipimui, bandziau i masina lipti lotuliukas.gif , zodziu suds su bruknem per zemas. Gaus vyras ikelt ir pasodint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 02 09, 21:49)
Siandien dar variau i garaza su tokiu vaikisku laipteliu pasilipimui, bandziau i masina lipti  lotuliukas.gif , zodziu suds su bruknem per zemas. Gaus vyras ikelt ir pasodint  tongue.gif

Na man atrodo, kad tas laiptelis tai kaip ir nereikalingas, kuo aukštesnė sėdynė tuo lengviau įlipti ir atsisėsti, man atrodo, kad tos baimės labai padidintos, gi kojos nesulūžę, nesibaimink, viskas bus gerai, ar čia man taip paprastai viskas atrodo.... g.gif
O aš vakar buvau Impulse smile.gif , pirtyse, basine, voniose, uch koks gėris 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal galite priminti kiek ta korseta nešiot reikia blush2.gif jis JAU man atsibodo.... ryt varau į perrišimą... ir beje aš jau jaučiu pilvą bigsmile.gif skaityk nejautrus na toksk kaip užtirpęs buvo tik 2 dienas.........
bet aš mėlynėm nusėta virginp papasakok tose pasiurbimo vietose... jos man nieko labai pamažėję neatrodo ar dėl to, kad mėlynės duoda patinimą????? nesusigaudau, nes man šlaunytės irgi galėjo būt liesesnės....nors aišku daktrėlis sako, nedarysim gi berniukiškos figūros...
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2014 02 10, 08:14)
Sveikutės,
gal galite priminti kiek ta korseta nešiot reikia blush2.gif jis JAU man atsibodo.... ryt varau į perrišimą... ir beje aš jau jaučiu pilvą bigsmile.gif skaityk nejautrus na toksk kaip užtirpęs buvo tik 2 dienas.........

Man atrodo, kad reikia nešioti apie 2 mėn. man tai visi patinka būt su korsetu, vakar po vonių ir pirčių Impulse neužsidėjau, tai nesmagiai jaučiausi blink.gif , o paskui kai susipakavau, tai jėga... ax.gif , tu gi visi neseniai operuota, tai nešiok ir bandyk save įtikinti, kad tai gėris 4u.gif
Atsakyti