Jo,
Beili, tikrai fantastika ir tikrai nieko nuostabaus, kad visos norime būti gražios. Aš manau, kad ir kaip turėdamos kompleksų moterys sako, kad joms ir taip gerai, yra netiesa ir nieks neįtikins, kad atsiradus galimybei jos savęs nepakeistų į gražesnę. Ne dėl vyrų, oj kaip ne dėl jų mes save keičiam... sau pirmiausia norime būti gražios

Man trūksta žodžių apsakyti, kokį gerą jausmą sukėlei man viduje (tikiu ir kitoms) papasakodama ir parodydama fotkes. O dėl amžiaus paklausiau, nes nuotraukose prieš OP tai atrodo, kad tam žmogui kokia nemažiau 80 metų. O nuotraukoje po OP, nors ir nelabai ji ryški, bet nė 30 neduočiau

Aišku, veidukas turbūt nėra kaip -niolikinės, bet tikrai tikrai labai labai įspūdingas pasikeitimas
Virgin, Šeimynėle, sveikinu su grįžimu į darbelius! Taip, dėl sėdėjimo tai ir man pamenu buvo, kai pasėdi valandikę, tai paskui išsitiest sunkoka dėl tempimo ir raumenų "užmigimo"

Bet nieko, praeina ir tai

Tiesa, dėl rūbų tai mane irgi nervuoja, kad visi švarkai platūs. Tik nesuprantu, ar jų tokie modeliai, ar čia pagal mano buvusį pilvą taip išsitampę

Norisi gilesnio liemenavimo dabar... Bet čia irgi patvarkoma, svarbu, kad be rūbų gerai atrodau.
Ai, tiesa, mano pjūvis/randas, tai vos ne su kasdiena vis blunka

Atrodo, kad nuo 3 mėnesių kaip koks mygtukas įsijungė ir visa siūlė rodos "trūkinėt" pradėjo ir vietomis blukti.... Dar užsisakiau iš JAV Kelo-cote, tepsiu kol nieko neliks, tikiu, kad čia ir jo geras darbas to gelio