Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikutes 4u.gif
Niu ir pripliulpet, ir prisirodet jus cia per kelias dienas bigsmile.gif
Beili ir Zmonyte, jusu pasikeitimams truksta zodziu nusakyti. Tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 03 01, 09:41)
Sveikutes  4u.gif
Niu ir pripliulpet, ir prisirodet jus cia per kelias dienas  bigsmile.gif
Beili ir Zmonyte, jusu pasikeitimams truksta zodziu nusakyti. Tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif , o kaip tu besilaikai? Kaip jautiesi ar jau pilnai sugyjai? Aš pirmadienį važiuoju į susitikimą su K.
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 03 01, 11:47)
Ačiū už gražius žodžius  4u.gif , o kaip tu besilaikai? Kaip jautiesi ar jau pilnai sugyjai? Aš pirmadienį važiuoju į susitikimą su K.

As jau savaitele darbe, jauciuosi jau gerai, tik dar yra tempimas visoje pilvo srityje kai pasedziu vairuojant ilgiau arba prie kompo ir reikia atsistoti. Kai prasivaikstau nieko nebejauciu thumbup.gif
Didziausia blogybe dabar, kad nerandu rubu virsutinei daliai apsirengti.... viskas kaba negraziai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 03 01, 10:15)
As jau savaitele darbe, jauciuosi jau gerai, tik dar yra tempimas visoje pilvo srityje kai pasedziu vairuojant ilgiau arba prie kompo ir reikia atsistoti. Kai prasivaikstau nieko nebejauciu  thumbup.gif
Didziausia blogybe dabar, kad nerandu rubu virsutinei daliai apsirengti.... viskas kaba negraziai  schmoll.gif

kaip gera girdėti, kad esi savimi patenkinta, o rūbelių po truputį įsigysi arba turimus pasitvarkysi, juk čia mažiausia problema lyginant su tuo ką pasidarei, svarbiausia švytinčios akys ir džiaugsmu deganti širdis, o visa kita vieni niekai smile.gif
Atsakyti
Jo, Beili, tikrai fantastika ir tikrai nieko nuostabaus, kad visos norime būti gražios. Aš manau, kad ir kaip turėdamos kompleksų moterys sako, kad joms ir taip gerai, yra netiesa ir nieks neįtikins, kad atsiradus galimybei jos savęs nepakeistų į gražesnę. Ne dėl vyrų, oj kaip ne dėl jų mes save keičiam... sau pirmiausia norime būti gražios thumbup.gif Man trūksta žodžių apsakyti, kokį gerą jausmą sukėlei man viduje (tikiu ir kitoms) papasakodama ir parodydama fotkes. O dėl amžiaus paklausiau, nes nuotraukose prieš OP tai atrodo, kad tam žmogui kokia nemažiau 80 metų. O nuotraukoje po OP, nors ir nelabai ji ryški, bet nė 30 neduočiau bigsmile.gif Aišku, veidukas turbūt nėra kaip -niolikinės, bet tikrai tikrai labai labai įspūdingas pasikeitimas thumbup.gif

Virgin, Šeimynėle, sveikinu su grįžimu į darbelius! Taip, dėl sėdėjimo tai ir man pamenu buvo, kai pasėdi valandikę, tai paskui išsitiest sunkoka dėl tempimo ir raumenų "užmigimo" biggrin.gif Bet nieko, praeina ir tai smile.gif Tiesa, dėl rūbų tai mane irgi nervuoja, kad visi švarkai platūs. Tik nesuprantu, ar jų tokie modeliai, ar čia pagal mano buvusį pilvą taip išsitampę biggrin.gif biggrin.gif Norisi gilesnio liemenavimo dabar... Bet čia irgi patvarkoma, svarbu, kad be rūbų gerai atrodau.

Ai, tiesa, mano pjūvis/randas, tai vos ne su kasdiena vis blunka bigsmile.gif Atrodo, kad nuo 3 mėnesių kaip koks mygtukas įsijungė ir visa siūlė rodos "trūkinėt" pradėjo ir vietomis blukti.... Dar užsisakiau iš JAV Kelo-cote, tepsiu kol nieko neliks, tikiu, kad čia ir jo geras darbas to gelio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 01 kovo 2014 - 12:57
laba diena,

Hererra - Kelo gelis pigiai yra Efarma internetineje peradje..
nors va cia taip rodo www.vaistai.lt
o ju puslapi kaina kita.. nebezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 03 01, 15:52)
laba diena,

o ju puslapi kaina kita.. nebezinau...  g.gif

Cia tikrai del kainos klaida kazkokia... g.gif
Atsakyti
beili prisidedu prie visu kurioms trūksta žodžių bigsmile.gif bigsmile.gif

o nuo kada tą randą tepti? t. y kažna man jau laikas ?? trys savaites praejo...
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2014 03 01, 14:53)
beili prisidedu prie visu kurioms trūksta žodžių  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o nuo kada tą randą tepti? t. y kažna man jau laikas ?? trys savaites praejo...

pradėti tepti reikia, kai nebėra šašiukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 01 kovo 2014 - 16:03
QUOTE(tatanka @ 2014 03 01, 14:52)
laba diena,

o ju puslapi kaina kita.. nebezinau...  g.gif

Brangu... Man iš JAV su visais komisiniais gavos purškiamas 200 ml - 139 Lt ir gelis 25 g apie 120 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 03 01, 17:42)
Brangu... Man iš JAV su visais komisiniais gavos purškiamas 200 ml - 139 Lt ir gelis 25 g apie 120 Lt  thumbup.gif

As taip pat per tarpininke is USA parsisiunciau 2vnt po 20g, uz 185Lt (cia kaina iki pat Klp ) thumbup.gif
Praeita sav dar nusipirkau vaistinej mepiform pleistrus, dabar apsiklijavusi jais ir pilvuka ir papulius, tik bambytes krasciukus tepu tepaliuku. Kai baigsis pleistriukai, vel tepsiu tepaliuku biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, imeciau i albumuka nuotraukyciu, galit paspoksoti smile.gif Siaip tai nekokia ta mano fotosesija buvo, sunku save graziai nufotkint, bet skirtuma pamatysit tongue.gif

Herrera, gal gali imest nuoroda is kur siunteisi, noriu ir as apsirupinti smile.gif
Atsakyti