Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 02 11, 09:12)
Uoj, prajuokinai lotuliukas.gif Mano meilės drugeliai seniai išskridę doh.gif Nepadės ir Valentinkė biggrin.gif Dabar kažkokie kiti gyviai kartais sukruta, tik ne pilve, o biškį žemiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niu netikiu, kad visi drugeliai issiskraide lotuliukas.gif o liko tik skruzdeliukai biggrin.gif
Na svarbiausia, kad zemiau nei pilvukas dar kazkas lakioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 09, 14:01)
Sveikute  4u.gif  Aciu, nuraminai tu mane, reiskias ne vienai man cia taip idomiai vyksta procesai  mirksiukas.gif
Nenusimink  mirksiukas.gif ateis laikas ir pasitvarkysi pilvuka  smile.gif kai yra svajone ir jos sieki, ji vistiek kazkada issipildo  drinks_cheers.gif

tikrai ne vienai, man po idejimo pusmeti kraujuodavo smarkiau ar tai maziau, poto dar pusmeti isvis dingo, o praejus metams po idejimo vel pradejo smarkiai smile.gif bet gyd sake normalu viskas, aisku jei neplusti kibirais smile.gif

QUOTE(santi @ 2014 02 09, 14:24)
Merginos,

parasiau jau herrerai del slaptazodzio bet parasysiu ir cia - bukit geros, jei jau keiciat slaptazodi - nusiuskit ji senom narem, kurios jau isikele savo operacijos rezultatus. Neturiu as dabar daug laiko sioje temoje buti, o ir maziau aktualu darosi, bet nesmagu, kai turiu skaityti visa tema ir ieskotis ko ir kaip paprasyti slaptazodzio. Jei sunku persiusti visoms narems, kurios yra albumelyje naujo slaptazodzio, as tuomet issitrinu savo nuotrauka is albumo ir bent jau man ramu bus. Manau taip padarytu ir daugelis kitu reciau cia uzeinanciu.
Tad labai prasau, kas imasi jau administruoti albumeli, nepamirskite ir reciau uzeinancias informuoti apie albumo pasikeitimus.

drinks_cheers.gif 4u.gif taip taip, prasom musu nepamirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 11, 08:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Niu netikiu, kad visi drugeliai issiskraide  lotuliukas.gif o liko tik skruzdeliukai  biggrin.gif
Na svarbiausia, kad zemiau nei pilvukas dar kazkas lakioja  mirksiukas.gif

Matai, tie tikrieji drugeliai labai trumpai skraidžioja biggrin.gif Paskui smegenys įsijungia ir dirbt pradeda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2014 02 11, 10:16)
tikrai ne vienai, man po idejimo pusmeti kraujuodavo smarkiau ar tai maziau, poto dar pusmeti isvis dingo, o praejus metams po idejimo vel pradejo smarkiai smile.gif bet gyd sake normalu viskas, aisku jei neplusti kibirais smile.gif

Supratau Agne, reiskias tai normalu ax.gif
Tik tiek, kad kolkas nematau skirtumo tarp paprastos spirales ir Mirenos. Su paprasta men. trukdavo 4-6d, o dabar bliamba terlioja iki 10d ir negaliu ramiai jaustis doh.gif Po op. praejus keliom dienom kaip padejo terlioti, tai truko 15-16d. Matyt kazkas organizmui nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 11, 12:33)
Supratau Agne, reiskias tai normalu  ax.gif
Tik tiek, kad kolkas nematau skirtumo tarp paprastos spirales ir Mirenos. Su paprasta men. trukdavo 4-6d, o dabar bliamba terlioja iki 10d ir negaliu ramiai jaustis  doh.gif Po op. praejus keliom dienom kaip padejo terlioti, tai truko 15-16d. Matyt kazkas organizmui nepatiko  schmoll.gif

nelabai i tema cia sitie plepiasiai smile.gif bet...man dbr bus 3m kaip su mirena, ir mano dienos buna visa miela savaituke smile.gif kaip ir anksciau, tik tas , kad anksciau man budavo be galo gausios mmm, o dbr uztenka kasdieninio ikloto. Ir smarkesnis patepliojima sbuna kelias dienas, o veliau, tai lasiukai smile.gif
Tad kantrybes, ir tikrai viskas bus ok. O nuo stresu ir kitu dalyku buna pokyciu. Beje, man po op atsirado mm, nes pries ja nebuvo koki pusmeti isvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 11, 09:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Niu netikiu, kad visi drugeliai issiskraide  lotuliukas.gif o liko tik skruzdeliukai  biggrin.gif
Na svarbiausia, kad zemiau nei pilvukas dar kazkas lakioja  mirksiukas.gif

oi aišku neišskridę .......kaip tik atvirkščiai dar ir priskridę lotuliukas.gif
pas mus medaus mėnuo jau 13 metų beveik wub.gif tik nu niekaip negalėsiu padžiugint MB savo ghrožybėm šiai Valentino dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2014 02 11, 12:50)
nelabai i tema cia sitie plepiasiai smile.gif bet...man dbr bus 3m kaip su mirena, ir mano dienos buna visa miela savaituke smile.gif kaip ir anksciau, tik tas , kad anksciau man budavo be galo gausios mmm, o dbr uztenka kasdieninio ikloto. Ir smarkesnis patepliojima sbuna kelias dienas, o veliau, tai lasiukai smile.gif
Tad kantrybes, ir tikrai viskas bus ok. O nuo stresu ir kitu dalyku buna pokyciu. Beje, man po op atsirado mm, nes pries ja nebuvo koki pusmeti isvis smile.gif

4u.gif man pirmą mėn apie 4d truko normaliai, ir po to dar gal 7 d terlino. daba antro ciklo laukiu. ale nusiteikus, kad nebus bajerių. kažkodėl man visokios tokios nesąmonės nedaro blogos įtakos biggrin.gif kaip ir soliariumas 5 mėn nuo op, ar bambskaras 4 mėn po op biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios tepates pjuviu randelius su Kelo Cote tepalu, noriu pasiteirauti, kada laikoma, kad tepalas issdziuvo? blush2.gif jau mane uzkniso... ax.gif istepu pjuviukus labai plonu sluoksniu, bet kiek laiko nepraeitu, t.y. ar 5min, ar 10min vistiek prilietus isteptas vietas pirstai limpa doh.gif tai kiek laiko ji reikia issitepus laikyti??? Gal ji reikia pradeti tepti kai jau korseto nebenesiosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 02 11, 17:49)
Merginos, kurios tepates pjuviu randelius su Kelo Cote tepalu, noriu pasiteirauti, kada laikoma, kad tepalas issdziuvo? blush2.gif jau mane uzkniso... ax.gif istepu pjuviukus labai plonu sluoksniu, bet kiek laiko nepraeitu, t.y. ar 5min, ar 10min vistiek prilietus isteptas vietas pirstai limpa doh.gif tai kiek laiko ji reikia issitepus laikyti??? Gal ji reikia pradeti tepti kai jau korseto nebenesiosiu g.gif

Aš tepu. Na man jis pakankamai greit išdžiūsta g.gif Per kelias minutes. Aš vos vos tokiu plonu sluoksniu tepu, palaikau kelias min ir tada jau užmaunu triūsus. Bet jis turi tą lipnumo savybę ir net po visos dienos palietus pjūvio vietą, jis toks kaip guma. Tiesa, turiu ne tik gelį, bet ir purškiamą, tai tas išvis super greit, nes plonai užsipurškia thumbup.gif tai aš ryte naudoju purškiklį, o vakare tepu gelį ir keliom minutėm ilgiau palaikau. Nežinau, niekad su laikrodžiu netikrinau, bet tikrai ne ilgiau nei 5 min laikau g.gif
Atsakyti

O apskritai kada ir kuo pradejote tepti, bei masazuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 02 11, 15:38)
4u.gif man pirmą mėn apie 4d truko normaliai, ir po to dar gal 7 d terlino. daba antro ciklo laukiu. ale nusiteikus, kad nebus bajerių. kažkodėl man visokios tokios nesąmonės nedaro blogos įtakos biggrin.gif kaip ir soliariumas 5 mėn nuo op, ar bambskaras 4 mėn po op biggrin.gif biggrin.gif

as matau, kad tu ruda ruda, tai visa pjuvi ir degini? eina sau...man 1,5m beveik, bet nedeginu.
Atsakyti
Nu grazuoles senbuves 4u.gif uzduosiu dabar rimta klausima ir lauksiu pasisakymu blink.gif
Man ant vieno spenelio (mazinta krutine) kur eina vertinali siule ir jau spenelio krasto siule, toje vietoje atsirado zaizdele, kuri dar kol nebuvo isimti siulai, buvo lyg mazesne, o dabar padidejo. Kai trauke siulus, sesute aiskino, kad cia nieko baisaus ir kad organizmas priesinasi vidinems siulems, bei jos lenda. Su pilvo pjuviu viskas ok, bet tas papulis mane jau nervuoja.... schmoll.gif
Dabar klausimas: ar buvo kuriai nors kad lystu vidiniai siulai? kaip tai atrodo? ka daret? ir t.t.t.t. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 11 vasario 2014 - 21:53