Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ingredd @ 2014 02 12, 22:53)
Gal kuri naudojat kunui sausa alieju? Radau kad ir toki, ar verti demesio  g.gif  greit susigeria kaip suprantu?

http://www.amazon.co...us dody dry oil

turiu. sunaudojau ne vieną buteliuką. ypatingo drėkinimo nėra. tik įdomus intensyvus pradžioje kvapas, paskui nugaruoja. nepasakyčiau, kad jis yra nepakartojamas ir nepamainomas maitinantis ir drėkinantis odą aliejukas. susigeria greitai, dėmių tikrai jokių nepalieka
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2014 02 12, 22:25)
Labas vakaras 4u.gif
mergaites, koki tepaliuka naudojate kalantis pirmiems dantukams?
Mums jau virsutiniai lenda,tai taip nemiega naktim,irzlus,siaubas kaip sunku.

Sveiki, o apatinius jau turit? Nes tie pirmiegi turėtų išdygti. Maniškei jau 8 mėn. beveik, bet dantų dar neturi biggrin.gif Draugė sakė jai gyrė Aftamed, bet kai bandė tept, nelabai padėjo..
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2014 02 12, 03:28)

Dar noriu mergaitėms padėkoti už siuntinį, viskas puikiai tiko

QUOTE(TrioSSS @ 2014 02 12, 06:13)
Mergaites, dekui uz siuntinuka!

4u.gif

QUOTE(FoxLady @ 2014 02 12, 07:02)
sephora.com ar yra koks papildomas nuolaidos kodukas?

yra 10% kodukas drinks_cheers.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 02 12, 09:14)

ebay kokia kaina blink.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 02 12, 10:22)
Rudaplauke,tu issiuntei jau mano smutkes? 
B kai ko skubiai prireike  tai nezinau ar pirkt,ar jau per velu

tik siandien laikrodi gavau mirksiukas.gif rytoj planavau issiusti, nesiusti dar, palaukti? ax.gif

QUOTE(Sofija34 @ 2014 02 12, 10:38)
Rudaplauke, būtinai išrašykit Aniutai241 premiją už pagautas POLO prekes šiandien ir malonų bendravimą 

drinks_cheers.gif wub.gif ir Savita, ir Aniuta nusipelno mano pagyru ir padeku wub.gif wub.gif

QUOTE(sollo @ 2014 02 12, 10:49)
daba "kapec" užlūš AŽ

biggrin.gif

QUOTE(Iveco @ 2014 02 12, 12:09)
Kur ieskoti teminiam gimtadieniui atributikos? smile.gif

amazon visko galima rasti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2014 02 12, 12:46)
ačiū Brangioji  mirksiukas.gif

mergaičiai, o čia normali pardè? nupirktumèt jei taip ?  rolleyes.gif
http://www.tradesy.com
baik jau, Spygliau , nè už ką nerizikuočiau S su metru  lotuliukas.gif

nepirkom iekad, bet galim pabandyti 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 02 12, 13:39)
RL zinoves, pasakykit man kaip yra su sukneliu dydziais?

Jei deviu S ,ar realu, kad man gali tikti 2 d, ar vistik 4 d. reikejo. g.gif

Cia Lauren linija, ji didinta, ar ne? ax.gif

Lauren linija padidinta, turetu tikti, manau ax.gif

QUOTE(Ingredd @ 2014 02 12, 14:20)
O as patogumo pasigedau kazkiek  g.gif  O gal  todel kad istraukus kojas is uggu daugelis batu nebetokie  patogus tampa  biggrin.gif  dabar gavau tuos guess tai ilgiau nespejau panesioti.. Bet tikrai i mazesne puse jie..

as visiskai atpratus nuo aukstakulniu, man jie visi atrodo tokie nepatogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2014 02 12, 22:59)
user posted image

Persiprasau, kad ikyriu, bet ieskau M  4u.gif
Man ji graziau kai laisvesne, todel S pardaviau...

O kokiom apimtim M ieškot, jei ne paslaptis, aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 02 13, 00:01)
tik siandien laikrodi gavau  mirksiukas.gif rytoj planavau issiusti, nesiusti dar, palaukti?  ax.gif

nesiusk,atsiusiu uzsakyma 6pm 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 12 vasario 2014 - 23:14
QUOTE(Ingredd @ 2014 02 12, 22:53)
Gal kuri naudojat kunui sausa alieju? Radau kad ir toki, ar verti demesio  g.gif  greit susigeria kaip suprantu?

http://www.amazon.co...us dody dry oil

as sita turejau, nieko labai super... dabar naudoju sita, tai zymiai geresnis wub.gif http://www.dsmisrael...s...g&category=

QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 12, 22:59)
Sveiki, o apatinius jau turit? Nes tie pirmiegi turėtų išdygti. Maniškei jau 8 mėn. beveik, bet dantų dar neturi  biggrin.gif  Draugė sakė jai gyrė Aftamed, bet kai bandė tept, nelabai padėjo..

Mano merginai irgi apie 7-8 men tik pradejo dygti...4 virsuje ir 4 apacioje isdygo ir sustojo, o dabar vienu metu visi likusieji kalasi tai sakes koks kosmaras doh.gif
nepadeda tie tepalai, o ir nesileidzia patepti, vienintelis kas gelbsti tai zvakutes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2014 02 12, 22:38)
Buvo pirkusių tokią suknelę, gal pakomentuotų kaip ji? kokiu oru nešiot? Geriau pirkt aptemptą ar laisvesnę? ačiū
user posted image

As pirkau. Gaila, ji man per maza, dievazi, nei kiek nepadidinta. Nuotraukoj man pasirode, kad ji juoda, bet , pasirodo, ji tamsiai melynos spalvos. Siaip ji minksta, bet standziai megzta ir silta (na tik trumpom rankovem), sudetyje 27 proc. vilnos. Tamposi ji mazai.
Del aptemptumo negaliu pasakyti, kas kaip megsta, bet as pirkciau laisvesne, ant manes aptempta nekaip atrode (na bet as ne kuda biggrin.gif ). Ir apskritai, man turbut siek tiek laisvesne graziau atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 02 12, 23:08)
Mano merginai irgi apie 7-8 men tik pradejo dygti...4 virsuje ir 4 apacioje isdygo ir sustojo, o dabar vienu metu visi likusieji kalasi tai sakes koks kosmaras doh.gif
nepadeda tie tepalai, o ir nesileidzia patepti, vienintelis kas gelbsti tai zvakutes unsure.gif

Viburcol ar kitos kokios? Maniškei irgi turbūt visi vienu metu pradės dygt, reik ruoštis iš anksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 12, 23:11)
Viburcol ar kitos kokios? Maniškei irgi turbūt visi vienu metu pradės dygt, reik ruoštis iš anksto  doh.gif

aha viburcoli dedu, arba jau kai visai blogai galima paracetamolio zvakute, as jau keleta kartu net ibuprofeno sirupo daviau, nes nebeimanoma, gaila vaiko
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 02 12, 23:14)
aha viburcoli dedu, arba jau kai visai blogai galima paracetamolio zvakute, as jau keleta kartu net ibuprofeno sirupo daviau, nes nebeimanoma, gaila vaiko

o tai lb zirzli? mes ir vargstam pas kitu jau pilnos burnos ir nieko o mum tai vargas visai dygt nenori 6 tik dantukai pas dukryte, o kiti uzstrigo doh.gif db vel pora baltuoja tai nuo krutines net nesitraukia doh.gif tepaliukai negelbsti visai ...tai ir nieko nebedarau nebent viburcol idedu zvakute
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti