QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 19, 22:50)
Beprasmis susirašinėjimas,tiesa siūlė atsiūsti cebulius, žadėjo gražint pinigus,bet man ne pinigai,o amariliai buvo reikalingi,tai taip ir parašiau. Įdomu tai,kad jie neižvelgė nuotraukose jokių puvinių ar ligos pažeidimų,tai aš ir nebesiginčijau,tik pažadėjau,kad pasikonsultuosiu su kokybės ekspertais,ar šitokios būklės gėlės gali būti parduodamos kaip sveikos.
Bet šitą reikaliuką buvau atidėjus, dėl rimtų šeimyninių problemų,ir tik dabar bandau surast su kuom pasikonsultuoti.
Reikalauk, kad atsiūstų naujus svogūnus ir nėra čia ko nusileist, mes lietuviai taip įpratę, -ai tiek to, kas čia tas šimtas litų, bet ar tikrai tas pinigėlis toks lengvas? Už dyką niekas nedalina. Užsienio pardavėjai atsakingiau žiūri į savo pirkėjus, o čia...
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 19, 23:18)
Turiu musiukų namie... Įdomu, su kuriuo parsinešiau... Kol kas mačiau tris ar keturis. Pakilo kai pajudinau.
Skaičiau pirmam puslapy, kad kažkokie geltoni lapeliai? Kas jie, kokie ir kur jų gaut?
O ką šiaip dar naudojat nuo jų apsiginant? Gal kuo papurškent įmanoma? Blyn...
tai gal kokį gerai užmirkusį parsinešei? Nuo perlaistymo gali būti. Aš iš savo patirties pasakysiu, kiekvieną svogūną pirktą, gautą ir t.t. traukiu iš vazono ir mirkau kalio permanganato tirpale, tokiam ryškesniam, BE DEZINFEKCIJOS ANT PALANGĖS NEI VIENO. Blogiausiu atveju Actara, bet berods išimta iš prekybos. Ir laistydama neperlaistyk, geriau mažiau negu per daug.
Papildyta:
matau Lutpede jau atsakė