Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Štai kokį gražuolį išvedė rusaitės
http://www.flowerswe...#message3944037
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 07, 02:53)
Štai kokį gražuolį išvedė rusaitės
http://www.flowerswe...#message3944037

user posted image
Tikrai fantastiško grožio wub.gif wub.gif , o salotų kiek bigsmile.gif
Atsakyti
tokie grožiai iš pat ryto doh.gif
Atsakyti
Žiauriai gražus wub.gif . Paskaičiau, kad tos salotos tai broliai sesės, sėjinukų ten virš 50 būta. Kaži, kaip kiti žydėjo. Ot dėl tokių fokusų verta sėklytėmis žaisti.

Naktis mano nerami, ištisai sapnavau nesibaigiantį sapną apie LUTPEDĘ doh.gif . Prašiau, kad atsiųstų Autumn Pink Lady kuokelių biggrin.gif(vakar iš tiesų apie tai mąsčiau blush2.gif ) . Ir prašiau, ir vėl neprašiau, visą naktį keičiau sprendimus, o paskutinis buvo, kad atsisakiau, nes sumąsčiau, kad mano Oriental Lady neturi šaknų, tai nevarginsiu sėklų auginimu doh.gif smile.gif . Na, vakar apie tai tikrai negalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 07, 10:49)

Naktis mano nerami, ištisai sapnavau nesibaigiantį sapną apie LUTPEDĘ  doh.gif  . Prašiau, kad atsiųstų Autumn Pink Lady kuokelių biggrin.gif(vakar iš tiesų apie tai mąsčiau blush2.gif ) . Ir prašiau, ir vėl neprašiau, visą naktį keičiau sprendimus, o paskutinis buvo, kad atsisakiau, nes sumąsčiau, kad mano Oriental Lady neturi šaknų, tai nevarginsiu sėklų auginimu doh.gif  smile.gif  . Na, vakar apie tai tikrai negalvojau lotuliukas.gif

Eik tu sau biggrin.gif
Na jei taip užsidegei galėsiu sukryžmint Samba su ta Pink Lady. Jei subrandins sėklas- galėsi žaisti 5 metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 07, 09:54)
Eik tu sau  biggrin.gif
Na  jei taip užsidegei galėsiu sukryžmint Samba su ta Pink Lady. Jei subrandins sėklas- galėsi žaisti 5 metus doh.gif

Kryžmink 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 07, 11:49)
Naktis mano nerami, ištisai sapnavau nesibaigiantį sapną apie LUTPEDĘ  doh.gif  . Prašiau, kad atsiųstų Autumn Pink Lady kuokelių biggrin.gif(vakar iš tiesų apie tai mąsčiau blush2.gif ) . Ir prašiau, ir vėl neprašiau, visą naktį keičiau sprendimus, o paskutinis buvo, kad atsisakiau, nes sumąsčiau, kad mano Oriental Lady neturi šaknų, tai nevarginsiu sėklų auginimu doh.gif  smile.gif  . Na, vakar apie tai tikrai negalvojau lotuliukas.gif

Va prie ko priveda naktinėjimai amarilių temose doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 07, 09:56)
Va prie ko priveda naktinėjimai amarilių temose doh.gif  lotuliukas.gif

Bet koooks malonumas tas temas skaityti wub.gif . Visos mano favorituose . Kol nepradėjau dirbti, čia mano grožinė literatūra blush2.gif . Tik gaila, kad kuo senesnė tema, tuo mažiau nuotraukų. Kas per kokius albumus ar trumpaamžes talpyklas dėję- nebėra ax.gif .
Daug gerų patarimų, bet ir kiek nusišnekėjimų lotuliukas.gif . Ir šiaip humorų. Žviegiu kartais neatsigaudama thumbup.gif . Gerai, kad ne visada namiškiai mato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 07, 13:02)
Bet koooks malonumas tas temas skaityti wub.gif . Visos mano favorituose  . Kol nepradėjau dirbti, čia mano grožinė literatūra blush2.gif . Tik gaila, kad kuo senesnė tema, tuo mažiau nuotraukų. Kas per kokius albumus ar trumpaamžes talpyklas dėję- nebėra ax.gif .
Daug gerų patarimų, bet ir kiek nusišnekėjimų lotuliukas.gif . Ir šiaip humorų. Žviegiu kartais neatsigaudama thumbup.gif . Gerai, kad ne visada namiškiai mato lotuliukas.gif

Tiesiog romanai lotuliukas.gif
----------------------
Noriu paprašyti visų augintojų, tema eina į pabaigą, naujų pirkinių daug, kas nori, kad atnaujinčiau Jūsų augintinių sąrašiuką, parašykit ir bus naujoi temoj įtraukta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 07, 12:44)

Noriu paprašyti visų augintojų, tema eina į pabaigą, naujų pirkinių daug, kas nori, kad atnaujinčiau Jūsų augintinių sąrašiuką, parašykit ir bus naujoi temoj įtraukta 4u.gif

Reiks daryti inventorizacją karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 07, 13:49)
Reiks daryti inventorizacją  karsta.gif

Taaaigi... pirma parašiau, o paskui pagalvojau lotuliukas.gif pati irgi neskaičiavau senokai. Būtų gerai bent iki naujos temos vidurio spėt suskaičiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 07, 13:41)
Taaaigi... pirma parašiau, o paskui pagalvojau lotuliukas.gif pati irgi neskaičiavau senokai. Būtų gerai bent iki naujos temos vidurio spėt suskaičiuot mirksiukas.gif

Aš irgi neskubėsiu, nes iš naujokų dar neaišku kas pražys
Atsakyti