Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(ivetacom @ 2014 02 11, 23:31)
Vargsiukai jus verysad.gif , mums praeita pavasari viena karta dusuliai itartini buvo, buvom ligonineje, papurske keleta kartu ir susitvarke tada greitai viskas, israse purskaliuka, bet aciu Dievui neprireike. Labai bijojau astmos ir tikiuosi su sia mityba galesime jos isvengti. Viskas paaiskes kai prasides zidejimai...
O tavo maziuko dieta gaunasi mazdaug paleo, ar nelabai, ar astma ir prie tokios mitybos jus nepaleidzia?
Sunku tau, laikykis 4u.gif
Man visai gerai su sia mityba ir vyresnis sunus uzkibo, namuose beveik nebuna jokiu saldumynu, as visai tvarkingai laikausi, jauciuosi puikiai, sunkoka visai seimai gaminti, nes grauzia sazine kai kokius ryzius, ar makaronus gaminu, bet tai vis reciau buna smile.gif Troskintos darzoves kiekviena diena ir visi labai ivertino keptus kopustus su svogunais, tegul ir prie bulviu, bet daug daugiau irgi ju sueina. Tikrai stipriai paveike ir bent jau siu metu nieko nekeisiu.
Papildyta:

Mums deja obuoliukui 4 klase, silauogiu turiu prisaldyta daug, tai tesiog atsildytas ir valgo. Retkarciais isverdu banana ( nes kitaip alergizuoja), sutrynu su silauogem ir cija seklu imaisau, gaunasi toks pudingas, labai valgo smile.gif

Mazius tai neskaitant to, kad dabar gauna ryziu, ir valgo bulves, daugiau visas paleo thumbup.gif
Alergologai sako, kad astma ne nuo maisto. Dar ir alerginė sloga prisikabino. Alergiškas žiedadulkėms ir vos dulkių erkutėms. Bet matyt užtenka ir minimalios alergijos dulkėms, kad rinitas išsivystytų doh.gif Įsigijome dabar superinį oro valytuvą, drėkintuvą. Odos būklė akimirksniu pasitaisė. Namie oras gaivus. Valo ir žiedadulkes, dulkes, alergenus, pelėsį, kvapus. Tad tikiuosi ir žydėjimo sezonas bent namie bus lengvesnis.

O astmos paūmėjimai jam pagrinde nuo virusų. Su lig kiekvienu virusu prasideda dusuliai. Vengti virusų. Bet kaip tą padaryti???
Atsakyti
Gal per diena vistiek gaunasi gana nemazai angliavandeniu, ar riebaliuku per mazai, nes turetu isnykti astma nors ir ne nuo maisto ji. Pas Kwasniewski labai daug parasyta apie tai.
Mano maziukas nemazai riebaliuko valgo, kiekviena karta idedu i darzoves su mesyte papildomai ir sulaizo po kiekviena vaigio po puse saukstelio kokoso aliejaus. Be jokiu probiotiku kakoja tvarkingai kaip laikrodukas kiekviena diena.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 02 12, 09:13)
Gal per diena vistiek gaunasi gana nemazai angliavandeniu, ar riebaliuku per mazai, nes turetu isnykti astma nors ir ne nuo maisto ji. Pas Kwasniewski labai daug parasyta apie tai.
Mano maziukas nemazai riebaliuko valgo, kiekviena karta idedu i darzoves su mesyte papildomai ir sulaizo po kiekviena vaigio po puse saukstelio kokoso aliejaus. Be jokiu probiotiku kakoja tvarkingai kaip laikrodukas kiekviena diena.

Šiaip nevengiu jam riebesnio maisto. Pvz. triušieną visad nuimu nuo kaulo ir sumalu kartu su visais taukais, gaunasi riebus, purus faršas. Į rytinę košę kupiną arbatinį šaukštelį kokoso aliejaus dedu. Bet angliavandeniai vis tiek dominuoja turbūt, nes bulves valgo. Bet ir baltymų daug gauna, nes mėsos per dieną tikrai daug suvalgo. Apie 200-300 g. mėsos (žalią sveriant).
Va dabar ligoninėje, kai pradėjo valgyti ryžius, viduriai akivaizdžiai pakietėjo. Bet vieną kartą vis tiek padaro. O nevalgant visai grūdų, tai 2 kartus dažniausiai darydavo.
Turbūt reiktų su cronometer paskaičiuoti kelias dienas kiek ko gauna. g.gif

Gal gali plačiau papasakoti ką toje knygoje rašo. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,

nedalyvavau šitoj temoj, tik nuolat skaičiau. O dabar pasisakysiu.

Man draugė rekomendavo Biodermos Atoderm Intensive kremą nuo atopinio dermatito. Kadangi ir aš, ir mano sūnutis šią ligą turim, o tvarkytis gana sudėtinga, tai išbandom labai daug ką. Išbandėm ir šitą. Ir galiu pasakyti LIUX thumbup.gif

Teko paieškoti vaistinėse (esu iš Biržų), nes visai neseniai tik atsiradęs, bet galų gale radau. Dar pasitariau su konsultante vaistinėje apie naudojimą. Tai labai paprasta: vienas arba pora kartų per dieną ir viskas. Mums abiems žymiai geriau jau po 4 dienų thumbup.gif thumbup.gif O Dieve, kokia aš laiminga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Va taip, negalėjau neparašyti. Gal ir jum padės 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
na jus paskaicius tai pas mus tik menkas berimukas atrodo(nors man jis ne menkas).dieve kaip baisu doh.gif tie visi dusuliai doh.gif
beje nuo vakar tepu mededku krema, ir zinokit lyg ir geriau, nebe taip raudona, kiba to ir tereikejo bigsmile.gif tik skaiciau kad ji galima tik 2savaites tept ir daryt po to 6sav pertrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 02 12, 00:18)
O astmos paūmėjimai jam pagrinde nuo virusų. Su lig kiekvienu virusu prasideda dusuliai. Vengti virusų. Bet kaip tą padaryti???

maniškiui praeitais metais ir ištisai būdavo virusai ir astmos priepuoliai, šiemet kažkaip lengviau jau, o pasitaisė viskas nuo tada, kai pradėjo singulair'ą gerti, bet kiek žinau, tai taviškis jį pastoviai geria ane?

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 12, 11:58)
maniškiui praeitais metais ir ištisai būdavo virusai ir astmos priepuoliai, šiemet kažkaip lengviau jau, o pasitaisė viskas nuo tada, kai pradėjo singulair'ą gerti, bet kiek žinau, tai taviškis jį pastoviai geria ane?

gėrėm 1,5 mėn. Per tą laiką dusulių nebuvo. Beeet, siaubingi naktiniai košmarai, panikos, isterijos priepoliai ir t.t. Tik nutraukus gerti, vėl gerietis vaikas tapo wub.gif O kol gėrė, su vyru dar ne iškart susipratom kame bėda. Kiauras dienas bliaudavo, isterikuodavo, abu su vyru tiek iš kantrybės išvesdavo...Siaubas...Aš vienam kampe bliaudavau, vaikas kitam, vyras irgi už galvos susiėmęs. Žodžiu...
Bet mes gėrėme LT pirktą singulair. Jis latvių gamybos. Dabar turime iš Lenkijos parvežtą (USA gamybos). Labai bijau bandyti. blush2.gif Bet reikės, kai grįšime iš ligoninės. Jei vėl tas pats, tada gyd. sakė oreon firmos monkasta bandyti. Neva jis mažiausiai tokių neigiamų poveikių gali duoti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 02 12, 00:31)
Mums deja obuoliukui 4 klase, silauogiu turiu prisaldyta daug, tai tesiog atsildytas ir valgo. Retkarciais isverdu banana ( nes kitaip alergizuoja), sutrynu su silauogem ir cija seklu imaisau, gaunasi toks pudingas, labai valgo smile.gif

o kiek per diena "leidi" suvalgyti silauogiu? Maniskis tai visa ta maza saldymo induka sukirstu vienu prisedimu ir dar mazai butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 12 vasario 2014 - 12:42
QUOTE(Sapoznike @ 2014 02 12, 11:17)
Laba diena,

Man draugė rekomendavo Biodermos Atoderm Intensive kremą nuo atopinio dermatito. Kadangi ir aš, ir mano sūnutis šią ligą turim, o tvarkytis gana sudėtinga, tai išbandom labai daug ką. Išbandėm ir šitą. Ir galiu pasakyti LIUX  thumbup.gif

Teko paieškoti vaistinėse (esu iš Biržų), nes visai neseniai tik atsiradęs, bet galų gale radau. Dar pasitariau su konsultante vaistinėje apie naudojimą. Tai labai paprasta: vienas arba pora kartų per dieną ir viskas. Mums abiems žymiai geriau jau po 4 dienų  thumbup.gif  thumbup.gif  O Dieve, kokia aš laiminga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Va taip, negalėjau neparašyti. Gal ir jum padės  4u.gif

mes siandien irgi pabandysim si krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2014 02 12, 14:46)
mes siandien irgi pabandysim si krema 4u.gif

Atsiliepima nepamirskite ir jus parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapoznike @ 2014 02 12, 11:17)
Laba diena,

Man draugė rekomendavo Biodermos Atoderm Intensive kremą nuo atopinio dermatito. Kadangi ir aš, ir mano sūnutis šią ligą turim, o tvarkytis gana sudėtinga, tai išbandom labai daug ką. Išbandėm ir šitą. Ir galiu pasakyti LIUX  thumbup.gif

Teko paieškoti vaistinėse (esu iš Biržų), nes visai neseniai tik atsiradęs, bet galų gale radau. Dar pasitariau su konsultante vaistinėje apie naudojimą. Tai labai paprasta: vienas arba pora kartų per dieną ir viskas. Mums abiems žymiai geriau jau po 4 dienų  thumbup.gif  thumbup.gif  O Dieve, kokia aš laiminga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Va taip, negalėjau neparašyti. Gal ir jum padės  4u.gif

Kaune akropolio eurovaistinej man taipogi labai gyre si kremuka, tik neturejo jo pardavime, sake visus ispirko. Tai pirkau Uriage xemose, jis mums labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2014 02 12, 20:55)
Kaune akropolio eurovaistinej man taipogi labai gyre si kremuka, tik neturejo jo pardavime, sake visus ispirko. Tai pirkau Uriage xemose, jis mums labai tinka.

Mums xemose tik iš bėdos tiko, su bioderma nepalyginsi thumbup.gif Negaliu net apsakyt, kiek man laimės, geros nuotaikos ir grįžo ramybė į namus thumb_yello.gif
Atsakyti