QUOTE(Karamelisa @ 2014 06 03, 11:08)
Aciu uz atsakyma. Zinojau, kad ir viena karta maitinant vaikui naudinga, tik sudvejojau del to, kad jam dar tik tuoj metai, plius ne viska gali valgyti, ar medziagu pakanka.
Ar medziagu pakanka visada galima suzinoti is kraujo tyrimu

QUOTE(Žiedė @ 2014 06 03, 15:57)
Mergaites siuntima jums kas parase?
Nes pas mane situacija gavosi juokinga. Alergologe pasake, kad seimos daktaras turi parasyt. o seimos daktaras rekia, kad alergologas. tai man atrodo mes niekus nevaziuosim. ir kur kreiptis? ka daryt?
Nes pas mane situacija gavosi juokinga. Alergologe pasake, kad seimos daktaras turi parasyt. o seimos daktaras rekia, kad alergologas. tai man atrodo mes niekus nevaziuosim. ir kur kreiptis? ka daryt?
Mums rekomendacinio pobudzio gultis i stacionara israse alergologe, veliau su tuo israsu nuejau pas pediatre ir gavau siuntima gultis i stacionara tyrimams. Guliausi i tos pacios alergologes skyriu (tik cia santariskese)
Mes buvome neseniai isvyke paatostogauti i Turkija. Siaubingai pergyvenau del maisto, del to prisikroviau visokiu imanomu gerybiu pilna lagamina. Ir ka - ten nuo nieko nepastebejom alerginiu reakciju. O ragavo ir tai, ko cia mes neduodam del tu paciu alergiju - zuvi valge du kartus dienoje (pradedant nuo upetakio, baigiant tunu), valge vistiena, jautiena (abiems lopas rode reakcija), ivairius vaisius.. ir nieko... Nesuprantu ar cia saule, jura ar kas itakoja, kad neissaukia alerginiu reakciju?