Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 29, 17:16)

sprendziant is prenumeratoriu kiekio fb - ne tokia jau ir naujiena... g.gif
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti ar neturite problemu su lookfantastic? Dariau uzsakyma lapkricio pabaigoj, rezultate is 5 siuntinuku sulaukiau tik 2 gun_bandana.gif Idomu ar verta dar kazko tiketis, ir ar grazina jie pinigus...
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 01 02, 14:12)
Merginos, norejau paklausti ar neturite problemu su lookfantastic? Dariau uzsakyma lapkricio pabaigoj, rezultate is 5 siuntinuku sulaukiau tik 2  gun_bandana.gif Idomu ar verta dar kazko tiketis, ir ar grazina jie pinigus...

Su lookfantastic mano patirtis nekokia, neperku iš jų daugiau schmoll.gif
Užsakinėjau paprasta kortele, nes tuo metu paypal mano neveikė, siuntinuke trūko vienos prekės, tai bandžiau susirašinėti su jais meilu, taip pat per jų sistemą, be abejo prikabindama nuotraukas gauto siuntinuko. Rezultate: neatsakinėjo man į meilus, sistemoje užblokavo, kad negalima buvo rašyti daugiau žinučių. Tad pagailo man mano laiko ir spjoviau į juos.
Bet jei Jūs pirkote apmokėdama paypal, manau, kad čia jau tokia garantija, galima per paypal pareikalauti jų gražinti pinigėlius dėl negautos siuntos (tik negaliu patarti kaip tai daryti, neteko dar), taip pat kažkur skaičiau, kad kažkam pavyko sulaukti reakcijos jų kai jų facebuke paliko žinutę... Sėkmės, gal pavyks jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2015 01 02, 16:00)
Bet jei Jūs pirkote apmokėdama paypal, manau, kad čia jau tokia garantija, galima per paypal pareikalauti jų gražinti pinigėlius dėl negautos siuntos (tik negaliu patarti kaip tai daryti, neteko dar), taip pat kažkur skaičiau, kad kažkam pavyko sulaukti reakcijos jų kai jų facebuke paliko žinutę... Sėkmės, gal pavyks jums 4u.gif

Ne, ne pe paypal, kreditine kortele doh.gif doh.gif Aciu kad pasidalinot patirtim, na ka palauksiu iki pirmadienio ir bandysiu jiems rasyti...
Atsakyti
Iš kur galima parsisiųsti Nikita Slava Zaitsev?
gal kuri kur užmatėt? kiek domėjausi LT nėra?o gal nemačiau?
ačiū už info
Atsakyti
Sveikos, ar yra kam tekę grąžinti kvepalus dėl nepatikusio kvapo? Pirkau kvepalus internetu Lietuvoje. Gal kas yra buvę susidūrę su šia problema.
Atsakyti
QUOTE(Grazvyde @ 2015 01 25, 22:12)
Sveikos, ar yra kam tekę grąžinti kvepalus dėl nepatikusio kvapo? Pirkau kvepalus internetu Lietuvoje. Gal kas yra buvę susidūrę su šia problema.

Hm, man atrodo, tai yra Jusu problema. Kokybisku prekiu nieks atgal nepriima. O jei neklystu, kosmetika ir kvepalai net nepradaryti priklauso prie negrazinamu prekiu. Negi nupirksit pyragaiti, paragausit, ir su priekaistu - ai, neskanus, prasysit grazint pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Grazvyde @ 2015 01 25, 21:12)

Na keistas klausimas doh.gif Kas būtų, jei visi nepatikusius grąžintų doh.gif Aišku, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(Grazvyde @ 2015 01 25, 22:12)

atplėšti pabandyti kvepalai tik dėl patiko/nepatiko atgal nepriimami. Tokios taisyklės. Visur. Tokia jau to aklo pirkimo kaina console.gif

Neškit į SM originalių kvepalų išparduotuvę, jei jie originalūs, gal atsiras kam patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazvyde @ 2015 01 25, 21:12)

Tik USA biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti