Įkraunama...
Įkraunama...

Nusišypsok :)

QUOTE(sena karvė @ 2006 07 01, 18:38)
Na truputėlis skirtumo yra g.gif. Jau rašė mamos, kad prabalsuoja net nespėjusios atsiversti antrojo tongue.gif

Nu tai čia jau kitas reikalas, tikriausiai aš balsavau tik pirmam puslapyje, bet taip yra todėl,kad favorites išsirinkau jau prieš balsavimą, peržiūrėjus abu puslapius. Ir taip jau sutapo,kad mano favoritės, buvo pirmam puslapyje thumbup.gif
Atsakyti
a tai cia del ko ? del pyodeliu kaunames?????
o jei ka tai pacios zinot, kad jei ir nelaimesit, bet Jusu vaikutis vistiek Jums pats graziausias bus mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Puikus konkurasa ale nuotrauku tokia gausybe kad issirinkit neina
Atsakyti
Nu dar liežuvis niežti hihihi.gif pasisakyti tokiu klausimėliu. Kas sakė, kad balsuos už studijines arba nudailintas foto, be skalbinių antram plane ir pan. Viskas OK, sutinku su tuo. Bet šypsena yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Ji atsiranda bet kada. Gerai, jei dar spėji fotoaparatą pasiimti ir ją pagauti. Tuomet net sujaukta lova nesvarbu. Šiame konkurse balsuosiu (jau dabar einu biggrin.gif ) už pačias šypsenas wub.gif atsižvelgdama truputį į pavadinimą rolleyes.gif
Atsakyti
Nu man neuzteko penkiu balsu niekaip schmoll.gif, kiek nesirinkau, vistiek pora labai graziu liko verysad.gif
Atsakyti
Ir neuzteks cia tu balsu, galetu buti tokia sistema, kad kiekviena nuotrauka butu galima ivertinti nuo 1 iki 10 blush2.gif Aishku, butu zaidimas ilgas, bet gal tada ir rezultatai tikresni butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 07 02, 08:57)
Nu dar liežuvis niežti hihihi.gif pasisakyti tokiu klausimėliu. Kas sakė, kad balsuos už studijines arba nudailintas foto, be skalbinių antram plane ir pan.

Šituo klausimu diskusijos neišsemiamos smile.gif Manau, tai skirtingi dalykai mirksiukas.gif Aš pati skiriu tris nuotraukų kategorijas: studijines, darytas profesionalių fotografų, ir už tas čia nebalsuoju, nors jos ir labai gražios; geras mėgėjiškas nuotraukas ir buitines mėgėjiškas nuotraukas. Geroms nuotraukoms nebūtinas profesionalus skaitmeninis aparatas, kaip čia buvo rašyta, ir gerą nuotrauką skenuojant kokybė tikrai labai nenukenčia. Yra elementarūs dalykai, kaip momentas, šviesa, kompozicija, ryškumas ir pan. Aš čia nieko nenoriu kritikuoti, nes puikiai suprantu, kad ne visi tais dalykais domisi, o konkurse dalyvauti vis tiek norisi. Tiesiog manau, kad tokie konkursai, naudingi komentarai galėtų šiek tiek ir mokyti, kaip tuos savo stebuklėlius užfiksuoti gražiau ir patiems turėti puikių kokybiškų nuotraukų.

QUOTE(Starbust @ 2006 07 02, 08:57)
Bet šypsena yra mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Ji atsiranda bet kada. Gerai, jei dar spėji fotoaparatą pasiimti ir ją pagauti. Tuomet net sujaukta lova nesvarbu.

Tada patarimas čiupti aparatą ir fotografuoti vaikutį iš kuo arčiau, paliekant kuo mažiau nereikalingo fono. Puiku, jeigu yra portretinė programa, kuri padaro foną neryškų. Yra daug gražių vaikučių, kurie fotografuoti gulintys ant lovos, bet pusė nuotraukos užima pati lova. Arba besišypsantis vaikutis fotografutas iš apačios, ir fotoaparatas iškreipia vaizdą. Vienoje nuotraukoje vaikučiui aiškiai į akytes švietė saulė, todėl fotografas užstoja jam veiduką savo šešėliu - smėliukas aplinkui ryškus ir apšsviestas, o veidukas - šešėlyje.
Neįsižeiskite dėl pastabų, jos tikrai geranoriškos 4u.gif
Atsakyti
Aš balsavau už nuotraukas, kurios šioje temoje niekam neužkliuvo. Man taip maloniau, iš principo tongue.gif
Atsakyti
Ai, pamiršau paminėti: dar viena standartinių klaidų, kai fotografuojama prieš saulę. Pakaušiukas apšviestas, o veiduko nesimato, arba pusė jo labai užtamsinta, jeigu vaikas su kepuryte. Jeigu būtinai reikia fotografuoti prieš saulę, sprendimas paprastas - įsijungti fotografuojant blykstę, jeigu fotoaparatas leidžia. Tada ir šviesos neprarasite, ir šešėlių kontrastą sumažinsite. Reikėtų nepatingėti nufotografuoti vieną kartą vienaip, kitą kartą kitaip, jeigu kartais būtų peršviesta.
Sorry, daugiau neįkyrėsiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 07 02, 13:23)
Sorry, daugiau neįkyrėsiu  biggrin.gif  4u.gif

Man su pamokelem tai tikrai neikiresi schmoll.gif gavau naudingu patarimu thumbup.gif
Galetum uzvesti tema,jei ismanai apie fotografija,manau atsirastu norinciu pasisemti ziniu toje srityje bigsmile.gif

As jau prabalsavau uz graziausias sypseneles thumbup.gif
O nuotraukos tikrai keciasi vietomis,bent jau pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 07 02, 14:47)
O nuotraukos tikrai keciasi vietomis,bent jau pas mane rolleyes.gif

Axa, šiandien jau keičiasi 4u.gif
Atsakyti
Aš jau irgi prabalsavau.
Taip jau gavosi,kad balsus skyriau ne tik mažiem leliukam, bet paaugusiem vaikučiam ir ko ne visi balsai - už čia temoje nepastebėtas nuotraukas.
Ir kaip kai kurios išsireiškė - už nuotraukas, kurių pavadinimai " ne į temą " ax.gif
Atsakyti