Mieziniu kruopu kose,naminiai lavasai ir visokie likuciai.
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 27, 15:19)
Jau po vakarienes, patiko, manau bus kartojama

Vaisių salotos su jogurtu
Daržovių salotos su kumpiu.
Vakarienę valgysim svečiuose
Daržovių salotos su kumpiu.
Vakarienę valgysim svečiuose

QUOTE(gaily @ 2014 02 27, 17:53)
baklažanai


Kartosiu vakarykščius saldžiarūgščius baklažanus su sezamu, reikia likusią pusę suvalgyt
Varškės keksiukai su aviečių uogiene

Varškės keksiukai su aviečių uogiene
Vakarykštė lazanija pavirto nuostabiu rytietišku troškiniu.
Šiandien numatoma kiniška vištiena su cukinijomis.
Šiandien numatoma kiniška vištiena su cukinijomis.
QUOTE(Okokionera @ 2014 02 28, 10:45)
Šiandien numatoma kiniška vištiena su cukinijomis.
Galima receptuką?

QUOTE(gaily @ 2014 02 28, 10:42)
Kartosiu vakarykščius saldžiarūgščius baklažanus su sezamu, reikia likusią pusę suvalgyt
Varškės keksiukai su aviečių uogiene

Varškės keksiukai su aviečių uogiene
Gaminsiu baklazanus su sezamu ir grietininis pyragas
Vištos krūtinės kepsniukai su ryžiais. Blynai.
QUOTE(gaily @ 2014 02 28, 11:51)
Žinoma:
Mėsa:
1.Užsikaisti keptuėje ar puode aliejų (~2-3 cm nuo dugno)
2.Supjaustyti mėsą, kurią naudosime (Vištienos krūtinėlę ar šlaunelių mėsą)
3. Paprieskoninti džiovintais prieskoniais (šviži netinka, nes kepant kristų ir degtų), užpilti šiek tiek sojos padažo ir palikti pasimarinuoti kol plaksim kiaušinius.
4. gerai išplakti kiaušinio baltymus su krakmolu.
5.apvolioti mėsą kiaušinio plakinyje ir dėti į gerai įkaitųsi aliejų (turi viskas burbuliuoti). Kepti priklausomai nuo gabaliukų dydžio, dažniausia po nepilną minutę iš abiejų pusių.
6. taip dalim išsikepti mėsą ir atidėti ją pasiilsėti ant popierinio rankšluoščio.
Daržovės.:
1.Cukinijų griežinėlius trumpai apkepti iš abieju pusių, kad suminkštetų ir paguldyti prie višnienos.
Padažas:
1. į gilią keptuvę pilti sezamų aliejaus ir lašą saulėgražų aliejaus, į gerai įkaitųsi aliejų dedu šaukštą pomidorų padažo ir maišau kol jis į vientisą masę su aliejum susimaišo. Jei norisi aštrau dedu smulkintą čili pipiriuką, pora šauštų cikraus, pilu ryžių acto, sojos padažo ir maišau kol cukrus karamelizuosis ir pažadas pradeda tirštėti. Dedu dar pagal turimus išteklius kartais sezamų, kartais smulkinto poro, kartais skrudintu riešutų (žemės ar anakardžių). Padaža iki norimos konsistencijos sutirštinu krakmolu ir sudėjus vištieną su cukinijom išmaišau.
Dažniausia užtrunku 30-40min gamindama.
QUOTE(Okokionera @ 2014 02 28, 11:16)
Mėsa:
1.Užsikaisti keptuėje ar puode aliejų (~2-3 cm nuo dugno)
2.Supjaustyti mėsą, kurią naudosime (Vištienos krūtinėlę ar šlaunelių mėsą)
3. Paprieskoninti džiovintais prieskoniais (šviži netinka, nes kepant kristų ir degtų), užpilti šiek tiek sojos padažo ir palikti pasimarinuoti kol plaksim kiaušinius.
4. gerai išplakti kiaušinio baltymus su krakmolu.
5.apvolioti mėsą kiaušinio plakinyje ir dėti į gerai įkaitųsi aliejų (turi viskas burbuliuoti). Kepti priklausomai nuo gabaliukų dydžio, dažniausia po nepilną minutę iš abiejų pusių.
6. taip dalim išsikepti mėsą ir atidėti ją pasiilsėti ant popierinio rankšluoščio.
Daržovės.:
1.Cukinijų griežinėlius trumpai apkepti iš abieju pusių, kad suminkštetų ir paguldyti prie višnienos.
Padažas:
1. į gilią keptuvę pilti sezamų aliejaus ir lašą saulėgražų aliejaus, į gerai įkaitųsi aliejų dedu šaukštą pomidorų padažo ir maišau kol jis į vientisą masę su aliejum susimaišo. Jei norisi aštrau dedu smulkintą čili pipiriuką, pora šauštų cikraus, pilu ryžių acto, sojos padažo ir maišau kol cukrus karamelizuosis ir pažadas pradeda tirštėti. Dedu dar pagal turimus išteklius kartais sezamų, kartais smulkinto poro, kartais skrudintu riešutų (žemės ar anakardžių). Padaža iki norimos konsistencijos sutirštinu krakmolu ir sudėjus vištieną su cukinijom išmaišau.
Dažniausia užtrunku 30-40min gamindama.
1.Užsikaisti keptuėje ar puode aliejų (~2-3 cm nuo dugno)
2.Supjaustyti mėsą, kurią naudosime (Vištienos krūtinėlę ar šlaunelių mėsą)
3. Paprieskoninti džiovintais prieskoniais (šviži netinka, nes kepant kristų ir degtų), užpilti šiek tiek sojos padažo ir palikti pasimarinuoti kol plaksim kiaušinius.
4. gerai išplakti kiaušinio baltymus su krakmolu.
5.apvolioti mėsą kiaušinio plakinyje ir dėti į gerai įkaitųsi aliejų (turi viskas burbuliuoti). Kepti priklausomai nuo gabaliukų dydžio, dažniausia po nepilną minutę iš abiejų pusių.
6. taip dalim išsikepti mėsą ir atidėti ją pasiilsėti ant popierinio rankšluoščio.
Daržovės.:
1.Cukinijų griežinėlius trumpai apkepti iš abieju pusių, kad suminkštetų ir paguldyti prie višnienos.
Padažas:
1. į gilią keptuvę pilti sezamų aliejaus ir lašą saulėgražų aliejaus, į gerai įkaitųsi aliejų dedu šaukštą pomidorų padažo ir maišau kol jis į vientisą masę su aliejum susimaišo. Jei norisi aštrau dedu smulkintą čili pipiriuką, pora šauštų cikraus, pilu ryžių acto, sojos padažo ir maišau kol cukrus karamelizuosis ir pažadas pradeda tirštėti. Dedu dar pagal turimus išteklius kartais sezamų, kartais smulkinto poro, kartais skrudintu riešutų (žemės ar anakardžių). Padaža iki norimos konsistencijos sutirštinu krakmolu ir sudėjus vištieną su cukinijom išmaišau.
Dažniausia užtrunku 30-40min gamindama.
Skaniai skaitosi ir greitai pagaminamas, isbandysim
