Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Renata123 @ 2014 02 11, 23:22)
korejietiskos morku salotos.

Kaip gaminate? bigsmile.gif

Vakar buvo pieniška makaronų sriuba ir naminiai koldūnai.
Šiandien balandėliai.
Atsakyti
Barščiai su džiovintais baravykais smile.gif
Atsakyti
kugelis su padazu smile.gif
Atsakyti
Pilno grudo makaronai su lydytu sureliu
Atsakyti
Bandelės su dešrelėm, burokėlių salotos 4u.gif
Atsakyti
Kotletukai su kuskuso salotomis
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2014 02 13, 08:42)
Kaip gaminate? bigsmile.gif

Jau nebe pirma karta gaminu pagal si recepta.
Mano pastebejimai: gaunasi tikrai labai skanios morkos. Korejietiskos tarkos neturiu, tai tarkuoju su eiline burokine tarka, su kombainu. Acta naudoju paprasta, 9%. Jei tikrai megstate astrias morkas, tai siulyciau padidinti cili pipiru. Sakau, gal man pasoride, bet jau n kartu gaminta, pastebejau, kad is pradziu tos morkos lyg ir astresnes, bet kai uzpili labai, labai karsta alieju ir palaikai per nakti, tai tas astrumas kazkiek kazkur dingsta.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 13, 16:32)
Jau nebe pirma karta gaminu pagal si recepta.
Mano pastebejimai: gaunasi tikrai labai skanios morkos. Korejietiskos tarkos neturiu, tai tarkuoju su eiline burokine tarka, su kombainu. Acta naudoju paprasta, 9%.  Jei tikrai megstate astrias morkas, tai siulyciau padidinti cili pipiru. Sakau, gal man pasoride, bet jau n kartu gaminta, pastebejau, kad is pradziu tos morkos lyg ir astresnes, bet kai uzpili labai, labai karsta alieju ir palaikai per nakti, tai tas astrumas kazkiek kazkur dingsta.
4u.gif

Labai ačiū, skamba tikrai skaniai, būtinai išmėginsim. O per kiek laiko jas reikėų suvartoti?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2014 02 13, 15:45)
Labai ačiū, skamba tikrai skaniai, būtinai išmėginsim. O per kiek laiko jas reikėų suvartoti?

Nesu ju ilgai laikiusi, bet manau, kad kuri laika saldytuve tikrai gali pastovet, nes aliejus, actas, cesnakai ir kt. prieskoniai kaip konservantai gaunasi. g.gif Ar jus turit omeny, ar galima jas laikyti ilgiau kaip kad marinuotus agurkus ziemai? g.gif Buvo man tokia mintis kilus, manau reiketu kartu su aliejumi pakaitinti acta (kaip marinata) ir kad to skyscio butu siek tiek daugiau, uzpilti morkas ir sandariai uzdaryti stiklainius. 4u.gif

Vakarienei isviriau burokeliu sriubos su karsto rukymo sonkauliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 13 vasario 2014 - 18:23
Varskeciai eziukai su uogiene, zele su vaisiais
Atsakyti
Šniceliai, bulves, salotos, sau kotletukai garpuodyje, varškes ir bananu pyragas
Atsakyti
Vakar faršo kukuliai su makaronais, šiandien dukra prigamino tortilijų. Desertui tinginys.
Atsakyti