Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai vaikams

QUOTE(Restar @ 2014 12 08, 10:35)
Tikrai puikus megztukas. O aš norėjau daugiau sužinoti apie šiuos siūlus - kaip skalbiat? Ar nesusivelia, nenusiburbuliuoja?  Kažkaip vaikams nenoriu megztukų rankom skalbiamų ar trumpalaikių, tai ir galvoju, ar rizikuot, ar tik sau kokias pirštines nusirakaliot smile.gif.

Ačiū. Žinokite, aš visus rankomis megztus rūbelius skalbiu rankomis, kažkaip labai gaila man juos į skalbyklę kišti, net jei siūlas tą leidžia smile.gif Tad ir šis skalbtas rankomis. Po skalbimo rūbelis pamikštėjo, apsivėlė nežymiai. Skalbyklėje tai gautumėte neblogą veltinio efektą smile.gif Intensyviai nešiojant šiek tiek burbuliukų atsirado. Prieš mezgant vaikui, pagalvokite, ar jam nekąs. Nors šį megztuką dukrytė nešioja nesiskųsdama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 08 gruodžio 2014 - 13:55
QUOTE(egmara @ 2014 02 12, 01:42)
Graziai cia gyvenat biggrin.gif Darbai vienas uz kita grazesni...

Aptikau sita sijona ir labai uzsimaniau pabandyti toki jaunelei numegzti.
Visa praeita tema perziurejau, maciau, mamytes isigijo net ir sijono schema, bet kaip joms sekesi megzti, neradau. Tikros mezgejos tai mezge ir be schemu - joms puikiai gavosi, bet man tai kazi ar pavyktu. Na, esu gyvenime mezgusi, kazkada ir nemazai... Gal ta schema galima butu kur gauti, sutartume ne uz dyka...

Bet jau grožis ! Kelias 10is nubraukus - sau tokio visai norėčiau smile.gif
Atsakyti
Patiems mažiausiems wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
Toks rūbelis Šventei biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2014 11 25, 15:20)
Skėtukų megztukas

Mezgasi iš apačios, schemą pasiskolinau iš "forumietės x". Nugarą siuvau, nes mažoji norėjo "ko nors nugaroje"  biggrin.gif

user posted image

ačiū bigsmile.gif
mano improvizacija blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Roga labai graži improvizacija.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 12 27, 16:09)
ačiū bigsmile.gif
mano improvizacija blush2.gif

Graži improvizacija smile.gif Ir žiūrėdama naujausius Jūsų darbelius vis pagalvoju, kol augo Jūsų mergaitė, Jūs stipriai paaugote kaip mezgėja smile.gif Nes pamenu dar gerokai senesnius mezginukus, su kuriais tikrai buvo kur tobulėti ir Jūs tikrai patobulėjote, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2014 12 29, 17:40)
Graži improvizacija smile.gif Ir žiūrėdama naujausius Jūsų darbelius vis pagalvoju, kol augo Jūsų mergaitė, Jūs stipriai paaugote kaip mezgėja smile.gif Nes pamenu dar gerokai senesnius mezginukus, su kuriais tikrai buvo kur tobulėti ir Jūs tikrai patobulėjote, šaunuolė  4u.gif

Ačiū aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
Is siulu likuciu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 12 29, 18:16)
Is siulu likuciu...

Labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
Roga thumbup.gif liuks
Aš sau tokio norėčiau rolleyes.gif

Vikse bigsmile.gif koks jaukus wub.gif thumbup.gif

Per darbus apleidau mezgimą unsure.gif jei padarau kokį rankdarbį, tai dovanoms iškeliauja, o foto nebepasilieka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bertute: 30 gruodžio 2014 - 20:48