oi kiek grozio ir dziaugsmo

Nerta suknele princesei

Sveikos,
Po ilgų skaitinėjimų, prisiruošiau ir aš savo darbelius parodyti (į foną prašome nekreipti dėmesio)

Ir dar tutu sijonėlis
Po ilgų skaitinėjimų, prisiruošiau ir aš savo darbelius parodyti (į foną prašome nekreipti dėmesio)

Ir dar tutu sijonėlis

QUOTE(Muxeliux @ 2014 03 06, 14:45)
Sveikos,

gražumėlis

Sveikos,

Labai grazi suknyte. O del fono, tai kaip galima nekreipti demesio, kai ten tokia zavi besisypsanti mergyte

Ačiū

super! O as noreciau paklausti, jums tas tutu sijonelis nesiriecia galas del to, kad rastas ar kazkaip ji sumezget? Man labai rieciasi, bet as nedariau rasto apacioj...
QUOTE(bite8 @ 2014 03 06, 15:02)
super! O as noreciau paklausti, jums tas tutu sijonelis nesiriecia galas del to, kad rastas ar kazkaip ji sumezget? Man labai rieciasi, bet as nedariau rasto apacioj...
Nesiriečia, nes labai laisvai nuleidau akis. Nežinau, gal dar ir nuleidimo būdas įtakojo..

QUOTE(Muxeliux @ 2014 03 06, 16:11)
Nesiriečia, nes labai laisvai nuleidau akis. Nežinau, gal dar ir nuleidimo būdas įtakojo..
Aš nuleidinėjau taip: viena nukeliu, sekančią išmezgu ir pertraukiu ją per nukeltą.

Supratau. Aciu labai, bandysiu ir as taip nuleisti akis, gali bui kad del to yra skirtumas
Muxeliux ,labai gražūs darbeliai
,ypač suknytė
zuzana ,na ir tempai
šaunuolė

zuzana ,na ir tempai