Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai vaikams

oi kiek grozio ir dziaugsmo smile.gif
Atsakyti
Labai saunus sijonukas 4u.gif
Ir megztukas mano panelei
user posted image
Atsakyti
Nerta suknele princesei rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Po ilgų skaitinėjimų, prisiruošiau ir aš savo darbelius parodyti (į foną prašome nekreipti dėmesio) ax.gif

user posted image

user posted image

Ir dar tutu sijonėlis

user posted image
Atsakyti
Princeses suknele, super thumbup.gif thumbup.gif
Tutu sijonelis thumbup.gif thumbup.gif
Tunika mano panelei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muxeliux @ 2014 03 06, 14:45)
Sveikos,

Po ilgų skaitinėjimų, prisiruošiau ir aš savo darbelius parodyti (į foną prašome nekreipti dėmesio)  ax.gif

gražumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Po ilgų skaitinėjimų, prisiruošiau ir aš savo darbelius parodyti (į foną prašome nekreipti dėmesio)  ax.gif

Labai grazi suknyte. O del fono, tai kaip galima nekreipti demesio, kai ten tokia zavi besisypsanti mergyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū blush2.gif
Atsakyti

Ir dar tutu sijonėlis

user posted image

super! O as noreciau paklausti, jums tas tutu sijonelis nesiriecia galas del to, kad rastas ar kazkaip ji sumezget? Man labai rieciasi, bet as nedariau rasto apacioj...
Atsakyti
QUOTE(bite8 @ 2014 03 06, 15:02)
super! O as noreciau paklausti, jums tas tutu sijonelis nesiriecia galas del to, kad rastas ar kazkaip ji sumezget? Man labai rieciasi, bet as nedariau rasto apacioj...

Nesiriečia, nes labai laisvai nuleidau akis. Nežinau, gal dar ir nuleidimo būdas įtakojo.. g.gif Aš nuleidinėjau taip: viena nukeliu, sekančią išmezgu ir pertraukiu ją per nukeltą.
Atsakyti
QUOTE(Muxeliux @ 2014 03 06, 16:11)
Nesiriečia, nes labai laisvai nuleidau akis. Nežinau, gal dar ir nuleidimo būdas įtakojo.. g.gif  Aš nuleidinėjau taip: viena nukeliu, sekančią išmezgu ir pertraukiu ją per nukeltą.

Supratau. Aciu labai, bandysiu ir as taip nuleisti akis, gali bui kad del to yra skirtumas
Atsakyti
Muxeliux ,labai gražūs darbeliai wub.gif wub.gif ,ypač suknytė thumbup.gif thumbup.gif

zuzana ,na ir tempai thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti