Siandien Markafoni uzsakant 3 rubelius nemokamas vietinis siuntimas

[quote=kaktuselis,2014 05 08, 13:23]
Matyt ne daug dar kas perka. Aš kai pirkau pabandymui- tai netiko nei kelnės (36 d, per mažos), nei bliuskutė (S -per didelė)
O iš kurios jūs pirkote?Ir man įdomu
Matyt ne daug dar kas perka. Aš kai pirkau pabandymui- tai netiko nei kelnės (36 d, per mažos), nei bliuskutė (S -per didelė)

[quote=rennika,2014 05 08, 20:19]
[/quote]
Is MUDO pirko
BETA BATU SALE
Hakiki Deri - odiniai

89.99 tl

79.99 tl

89.99 tl

[/quote]
Is MUDO pirko

BETA BATU SALE
Hakiki Deri - odiniai

89.99 tl

79.99 tl

89.99 tl
Ačiū už kavą ir bliuzonus vaikams. Vaikai kaip džaiugiasi
Idealu, kad mažyliui bliuzoną jau dabar galima pritaikyti kaip tinkamą nešioti kai yra kur sutraukti apačią ir rankoves užspausti, nors pirkau didesnį dydį, bet pradėsim nešioti anksčiau. Tikiuosi nesunešiosim kol užaugs iki reikiamo dydžio
O iš Vokietijos dabar tik gegužės paskutinę savaitę siunta pajudės, taip? Čia aš Mango laukiu labai balandžio 15d. ir galvoju ar mėnesiuką ar ilgiau reiks laukti

O iš Vokietijos dabar tik gegužės paskutinę savaitę siunta pajudės, taip? Čia aš Mango laukiu labai balandžio 15d. ir galvoju ar mėnesiuką ar ilgiau reiks laukti

QUOTE(juratela @ 2014 05 08, 21:13)

Siunta is DE pajudes kita savaite , tai gausis i geguzes pabaiga ...taip. Labaı mazaı uzsakymu ıs DE , todel ır sıuntos ılgıau eına , nes reık surınkt ta sıunta

Sale prasıdejus pageres reıkalaı

MANGOOUTLET SALE - PAPILDOMOS NUOLAIDOS
Perkant 2 prekes - 20 %
Perkant 3 prekes - 30 %
Uzsakome is DE , UK arba Ispanıjos

TRENDYOL - COOL&TREND SALE

39.99 tl

39.99 tl

44.99 tl

34.99 tl

34.99 tl
Dekui uz turkijos siuntinuka
Viskas kaip nulieta ir kokybe ideali,nesitikejau uz tokia kaina. Patenkinta visais pirkiniais
Asta,
Rasiau emailu, bet negavau atsakymo. Atostogausiu ir nebusiu lt apie dvi savaites. Ar mano bateliai paruosti siuntimui? Noreciau apsimoketi.

Viskas kaip nulieta ir kokybe ideali,nesitikejau uz tokia kaina. Patenkinta visais pirkiniais

Asta,
Rasiau emailu, bet negavau atsakymo. Atostogausiu ir nebusiu lt apie dvi savaites. Ar mano bateliai paruosti siuntimui? Noreciau apsimoketi.
QUOTE(Tresor @ 2014 05 09, 16:48)
Dekui uz turkijos siuntinuka
Asta,

Asta,
Labai smagu , kad patiko !!
Batukai bus LT geguzes paskutine savaite. Laaabai grazusssss

Parasysiu kai tik bus. Del siuntimo pinigiuku , parasysiu el pastu.
Sviki ar uzsakote is cia?
http://www.boots.com...p;storeId=10052
http://www.boots.com...p;storeId=10052
QUOTE(aga&aga @ 2014 05 11, 21:27)
Taip , galime uzsakyti

Patalynes komplekta parsisiusti turbut nelabai apsimoka. Kiek mazdaug kainuotu parsiuntimas?