QUOTE(Agorėa @ 2014 02 23, 10:27)
kokio aukčio daromas "cokolis"? Ar įmontuota šaldytuvui - šaldikliui rozetę geriau numatyt "cokolyje" ar 70 cm aukštyje? Ir rozetė virš darbastalio, mum rodo 1 m aukštyje, kai darbastalio numatomas 0,86 m, ar ne per aukštai? Ačiū
Matyt įvairiai galima nuo kokių 8cm (Ikea variantas) iki 17-18cm (pa mane dabar tiek, anksčiau buvo ~15cm), daugiau kažin ar kas daro

. Šaldytuvui rozetę - tik cokolio aukštyje, prie ko tas 70cm aukštis? Kaip atjungsit paskui?
Apie rozetes virš darbastalio jau kažkada rašiau, va to posto iliustracija:

Jei tikrai darbastalis bus 86cm aukštyje (kodėl?), o ne 91cm, tai 100cm iki rozetės - kiek per aukštai. Jums gausis 10cm nuo stalviršio iki rozetės krašto. Kam toks tarpas? Pas mane paliktas 3cm tarpelis - pilnai užtenka. Tai taip ir skaičiuokit - 86cm + 3cm + 4cm (pusė rozetės aukščio, nes rozetės vieta nurodoma iki jis centro) lygu 93cm. O jeigu stalviršis visdėlto bus 91cm aukštyje, tada matematika tokia - 91+3+4 lygu 98cm - kas ir parodyta brėžinyje

.
QUOTE(dasfis @ 2014 02 23, 10:38)
As tai nerizikuociau tikrai,montuociau ji desiniam kampe ,aisku as sutinku kad arciau plautuves kai bus maziau begiot reiks,bet kita vertus geriau gal taip nei poto per kisene ,o del panasiu atveju tai kad nuo kaitlentes sugestu nezinau ,o vat pas drauga tai taip gavosi ,kad uz saldytuvo radiatorius tai per 4 metus jau 3 dabar turi nusipirkes
Nu bet Jūs ir palyginot - radiatorių ir kaitlentę

... Man atrodo, kad tai ne tas pats

.
Tai visgi gal ne į dešinį kampą siūlot traukt, o į kairį?
QUOTE(naca @ 2014 02 23, 10:52)
Juodai, jus ar as viska kisam i indaplove. bet, kiek esu kalbejus su zmonemis, kiek esu itikinejus del indaploves privalumu (isigyjau ja viena is pirmesniu), tai daugumai (ypac kam jau virs 40 m) nedaeina, kaip galima indus tiek laiko rauginti, kol ja prikrausi
Nu aš, jei jau įsigijau indaplovę, tai ir naudojuosi ja. Kokia prasmė turėt ir nenaudot

? Ir ką reiškia - rauginti indus tiek laiko? Kiek?

Aš kasdien jungiu ją, tikrai niekas net nepradeda rūgti

. Na, o jei kartais taip gaunasi, kad jungiu kas antrą dieną, yra tokia gera indų praplovimo programėlė - kokia 10-15 min praskalaujama vandeniu. Tai vat

.
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2014 02 23, 12:59)
Ir dar, jegiu pirkčiau dabar naują, tai su stalčium įrankiams.
Stalčius įrankiams - tikrai gerai

. Gražiai sudėlioji įrankius, nesiliečia jie viens su kitu, gerai išplauna. Ir į stalčių sudėt paskui patogu

. Tik vat to stačiaus apačioje būna likę tų velnio neišdžiovintų lašiukų, kurie mane erzina

. Bet čia ne stalčiaus problema.
Kai rinkausi indaplovę, net nežinojau, kas tas stalčius įrankiams - visą buitinę internete rinkaus, gyvai nemačiau nieko

. Tai vat ir išsidūriau su kaitlentės nuožulniais kraštais - kur realiai tik vienas kraštas nuožulnus, bet vos vos... o aš, kaip blondinka, maniau kad man kaitlentė gražiai įsileis į stalviršį

.