na tikrai pigu.lt kainos nerealiai mažos, bet nesu iš ten bandžius pirkt
man drauge iš duty free parvežė, tai net išplovus rūbą dar jaučiasi kvapas
aišku ten ne tualetinis vanduo, tokiu neperku
QUOTE(norala @ 2014 02 14, 15:21)
Ar yra kodukas 50 proc nuolaidai ?
Aš tai kiek mačiau - 40%
http://www.woolovers.com nemokamas siuntimas iki vasario 20 d. su koduku revive
QUOTE(EliSla @ 2014 02 14, 13:28)
Gal ką domina VTech My Laptop gera kaina £8.99. Labai gaudžiau - norėjau Kalėdoms, bet tik dabar camelcamel pranešė... bet jaučiu jau nebepirksiu, nes gavom panašų dovanų
.
Sudomino
gal ka, reik
QUOTE(priklausomybe @ 2014 02 14, 15:33)
Aciu uz atsakyma...Reiskia dar reikia laukti
Panos, koki maximulu dydi duoda pasirinkti per TM uz 3,99, ar duoda ir XL ar tik L gaunas?
kur galeciau pasieskot normalios kokybes juodu bliuzeliu ilgom rankovem, galetu buti kokios gipiurines
QUOTE(Murčikas @ 2014 02 14, 18:22)
Panos, koki maximulu dydi duoda pasirinkti per TM uz 3,99, ar duoda ir XL ar tik L gaunas?
L tai tikrai duoda. As siunciau. Bet lyk galejau ir xl rinktis...
QUOTE(anna86 @ 2014 02 14, 20:01)
L tai tikrai duoda. As siunciau. Bet lyk galejau ir xl rinktis...
Leidžia rinktis S, M, L ir XL. Spausti nebandžiau, nes užteko M
QUOTE(smalyziuke @ 2014 02 14, 12:45)
Na tikrai, kad neorginalus, pirkau siaip pabandymui vienus sau ir dukrai (as Lietuvoje niekada neperku, kadangi man vyras visada parveza), tai galiu garantuoti tikrai skiriasi netgi purskimas, mano parveztiniu kvepaliuku net nejauti tokia mini mini dulksnele, o is cia kai paputi net slapia ir siaip kvapas is pigu.lt neisilaiko ilgai...
siaip as ne vienus metus naudoju tuos pacius kvepalus, tik pries tai visada siuciausi is usa, o kai uzsakiau viena kart is pigu, tai ne man vienai ju kapas skyresi nuo ankstesniu
as manau, kad pigu.lt ne patys juos pardavineja, o tiesiog leidzia skirtingom firmom per juos parduoti, taip kad gali pasisekti, o gali ir ne