Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių 213 tema

QUOTE(Krisanta @ 2014 02 16, 20:07)
Nesuklydo. Ir aš jau pasinaudojau LOVE 14...  thumbup.gif

Cia is feelunique?Bet kvepalu tai jie nesiuncia i LT,kaip butu galima parsisiust ju ? g.gif

Gal kas sportsdirect renkat?Jungciausi...
Atsakyti
www.bio-apo.de truksta tik poros mergyciu ir siuntimas bus po 1 eur ( kol kas esame 12) 4u.gif
Atsakyti
Ryt po papildymo uzsakyciau is everything5pounds.com.
Ar butu norinciu prisijungti?
Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Mergaites

Musu jau 8, jei dar 2 prisijungtu ryt uzsakyciau is vokieciu vaistines http://www.unserekleineapotheke.de, Kaunas , galiu persiusti 4u.gif

Atsakyti
O gal kas išbandėt Umckalabo sirupuką, ar jis toks pats veiksmingas kaip Umckalabo (Umckalor) lašiukai?
Papildyta:
http://m.unsereklein...uer_Kinder.html
Apie tokį kalbu...
Atsakyti
Praverciau iki 15puslapio, bet neuzmaciau, tai paklausiu.
Gal kuri kauniete greitu laiku planuoja uzsakineti is sportdirect? Jei taip, gal galetute parasyti i AZ( dar tik pradedu jungtis prie bendru uzsakymu, tai pasimetu tokioje gausybeje info 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 02 16, 20:52)
Gal kas sportsdirect renkat?Jungciausi...

po geros valandos pirksiu
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2014 02 16, 17:54)
Gal kas renkate everything5pounds? Galeciau prisijungti su vienais batais  4u.gif

Jei atsirastu norinciu daugiau rytoj uzsakyciau:4u: Vilnius arba galiu persiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2014 02 16, 20:33)
As tokiu atveju duodu 8 druska . labai stebuklingai dingsta sloga ,labai gerai nakciai ,kai trukdo sloga miegoti . O siaip kokia kada druska gerti vadovaujuosi knyga , geriausia mano patareja  thumbup.gif

Kas per knyga? g.gif

Ir kiek Jūs tų druskų turite? Aš turiu 3 (3,6 ir 7), bet skaitant aprašymus, tai visų atrodo, kad reikia biggrin.gif Nors lietuviškai tik 12 aprašytų, o realiai gi 27 ar kiek ten, yra ..
Atsakyti

QUOTE(zuikaa @ 2014 02 16, 22:16)
Jei atsirastu norinciu daugiau rytoj uzsakyciau:4u: Vilnius arba galiu persiusti 4u.gif

as mielai prisijungciau 4u.gif esu is vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2014 02 16, 21:33)
As tokiu atveju duodu 8 druska . labai stebuklingai dingsta sloga ,labai gerai nakciai ,kai trukdo sloga miegoti . O siaip kokia kada druska gerti vadovaujuosi knyga , geriausia mano patareja  thumbup.gif

Ar verta tą knygą įsigyti? Detaliau aprašyta nei tinklalapyje? 4u.gif

Gal kartais žinot kokia druska gerina kraujotaką ir atmintį? rolleyes.gif
Atsakyti
Dar del drusku cia paklausiu. Ar yra skirtumas, kokias pirkt? Maciau, unserekleine iv.gamintoju yra.. Ar buten tas reik imt, kur Siuslerio vadinas? Kitos (tarkim Biochemie) gal neveiksmingos?? smile.gif

Madmuazele, jus dar teberenkat unserekleine? Atsiusiu krepsiuka, kai tik druskos prota nusvies biggrin.gif jei nenusvies, be ju atsiusiu tada smile.gif
Atsakyti