ar kas bandėte tokius šveistukus?
http://www.aliexpres...1365575993.html
geri jie?
QUOTE(deltadu @ 2014 02 19, 12:48)
Ar gap.co.uk taiko 30 proc. nuolaidą ir sale? Niekada nepirkus, tai bijau kažką primakaluoti bebandydama tuos kodus.. 

Taiko ir sale'ui, bet tik 30%, papildomos 15%- ne.

Papildyta:
QUOTE(Metute5 @ 2014 02 18, 12:59)
Dariau du uzsakymus praeita ir sia savaite....ir abu atmete...paklausus atsako kad negali uztikrinti saugus apmokejimo, kreiptis i banka....nors pinigus rezervuoja...
Bankas aiskina kad viskas gerai....
Zodziu nieko nesupratau....
Gal dar yra kas bande uzsakyti Asda sia savaite? Idomu butu suzinoti...

Bankas aiskina kad viskas gerai....

Zodziu nieko nesupratau....
Gal dar yra kas bande uzsakyti Asda sia savaite? Idomu butu suzinoti...
Jei ASDA rubeliai, tai gali nepraeiti del per didelio prekių kiekio. Aš kažkada irgi vargau, niekaip negalėjau nupirkti. bet sumažinus krepšiuką viskas praėjo.

QUOTE(padraika22 @ 2014 02 19, 17:54)
Atsimenu kadvineomsmerginomspatiko,kitomsne,bet ten irpardavėjaibuvoskirtingi

QUOTE(blacksunflower @ 2014 02 19, 16:51)
o ka ten gero perkate? ko mums reikia ?? :DDD
nu mes dviese kaip prisirinkom , tai gavosi nemokamas siuntimas - o pirkom kremus , šampūnus , prausiklius , nu realiai tai viską ką vaistinėje perkam tik daug geresnė kaina šioje parduotuvėje

QUOTE(Aguonytė @ 2014 02 19, 17:17)
Tai kad brangu siuntimas vienai
Pirkau per turkį, užkamavau aš ją su apmokėjimu. Atsiuntė sąskaitą, prisijungiau prie mokėjimai. lt sistemos, persivedžiau pinigų, o ką dabar rinktis, kad apmokėti? plizzzzzzzz pagalbos

QUOTE(armi06 @ 2014 02 19, 17:07)
Niugi kas perka tesco priimkite mane:)
mes perkame, vilnius seb. zadam iki 21 surinkti krepseli ir bandyti skaiciuoti siuntima.
kaune renka giedrute o, tescoclothing, junkites

QUOTE(elav @ 2014 02 19, 18:19)
Pirkau per turkį, užkamavau aš ją su apmokėjimu. Atsiuntė sąskaitą, prisijungiau prie mokėjimai. lt sistemos, persivedžiau pinigų, o ką dabar rinktis, kad apmokėti? plizzzzzzzz pagalbos 

tai toliau gaunas kaip elementarus bankinis pavedimas- duomenis suvedat, kuriuos gavot, suma ir sumokat

QUOTE(gania @ 2014 02 19, 18:38)
Jei as noriu is http://www.clothingattesco.com/s, tai kreiptis i giedrute?
QUOTE(blacksunflower @ 2014 02 19, 18:26)
mes perkame, vilnius seb. zadam iki 21 surinkti krepseli ir bandyti skaiciuoti siuntima.
malgozata_jezulevic@yahoo.com