Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 291

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 18, 12:19)
ai, tai ,kad stora esu. ka jau ten paslepsi  irnesakyk.gif

tai kad labai normaliu formu esate 4u.gif

siandien mano laikrodis buvo isgirtas be galo blush2.gif dar karta didelis aciu bis.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 18, 16:08)
tai kad labai normaliu formu esate  4u.gif

siandien mano laikrodis buvo isgirtas be galo  blush2.gif  dar karta didelis aciu  bis.gif

nulekiau laikrodzio ieskot poste, bet tik fp suknele matau g.gif tai prasom laikrodi rodyti! drinks_cheers.gif
Papildyta:

www.vincecamuto.com
EXTRA50
user posted image

www.vixpaulahermanny.com

user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.venus.com

user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.jcrew.com
www.moosejaw.com
shop.nordstrom.com
www.saksfifthavenue.com
www.landsend.com
www.urbanoutfitters.com
www.sephora.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.harney.com
www.maccosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 18, 17:10)
nulekiau laikrodzio ieskot poste, bet tik fp suknele matau  g.gif tai prasom laikrodi rodyti! drinks_cheers.gif

Stai sitas

Man dideliu cifelbrato laikrodziai nepatogus, o stai sito didys idealus ax.gif apyranke blizgancios odos, cifelbratas toks kaip juodo perlo atspalvio (pries sviesa taip idomiai spalva keicia) ir dar deimanciuku yra lotuliukas.gif
man atrodo kazkas dar toki pirko to masinio lastcall apsipirkimo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine6 @ 2014 02 18, 15:57)

Seile varvinu ir as i sita rolleyes.gif Kuria spalvyte emet? Ir kaip su dydziu? Toki koki nesiojot emet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 18, 16:25)
Stai sitas

Man dideliu cifelbrato laikrodziai nepatogus, o stai sito didys idealus  ax.gif  apyranke blizgancios odos, cifelbratas toks kaip juodo perlo atspalvio (pries sviesa taip idomiai spalva keicia) ir dar deimanciuku yra  lotuliukas.gif 
man atrodo kazkas dar toki pirko to masinio lastcall apsipirkimo metu  ax.gif

Pirkom pirkom kelios mes bigsmile.gif
Gisana rode jau realiai foto, tik keista kad apyranke blizgi o ne matine kaip foto g.gif
As dar savo neatsiemiau, reikai mergaitem saskaitele padengti dar kitos pard blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 02 18, 16:25)
Stai sitas

Man dideliu cifelbrato laikrodziai nepatogus, o stai sito didys idealus  ax.gif  apyranke blizgancios odos, cifelbratas toks kaip juodo perlo atspalvio (pries sviesa taip idomiai spalva keicia) ir dar deimanciuku yra  lotuliukas.gif 
man atrodo kazkas dar toki pirko to masinio lastcall apsipirkimo metu  ax.gif

Aš tokį patį užsisakiau 4u.gif
Atsakyti
SM nare is laikrodzio pazinsi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Delicia @ 2014 02 18, 17:35)
Pirkom pirkom kelios mes  bigsmile.gif
Gisana rode jau realiai foto, tik keista kad apyranke blizgi o ne matine kaip foto  g.gif

man tai dar graziau ta blizganti apyranke smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o perkat eastbay.com? Ten dar yra -20proc.kodukas ir prekyciu neblogom kainom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristtina @ 2014 02 18, 17:31)
Mergaites, o perkat eastbay.com? Ten dar yra -20proc.kodukas ir prekyciu neblogom kainom 4u.gif

perkam 4u.gif ir dar labai kvieciu jungtis prie
www.finishline.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2014 02 18, 17:32)
Seile varvinu ir as i sita  rolleyes.gif Kuria spalvyte emet? Ir kaip su dydziu? Toki koki nesiojot emet?  4u.gif

Ėmiau ivory combo spalvyte.siaip nesioju s arba xs,tai šita xs idealiai smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti