Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Dilukai @ 2014 06 02, 12:37)
man toks praktinis klausimas, o perkant rankines pelėdos išmuša pirkimo kvitą, ar gal išrašo ranka, ar nieko neduoda?

o čia geras klausimas smile.gif man irgi įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2014 06 02, 09:52)
Istorija bais negrazi  blink.gif  Kaip pradedanciajai verslininkei padare nedovanotina klaida taip pasielgdama. Butu pakeitus rankena ir ramuma, o dabar dirbo moteriske 2 ar 3 metus, lyg ir isivaziuot pradejo (nes kainas sukele  biggrin.gif ) o cia pats toks liapsusas kad ilgai teks dirbt kol uzsimirs tai.
Patinka man jos tases, pati turiu, bet ne "Pirma peleda" o "Kviestinius pietus". Gera tase, neaisku kada susideves. Kazkuri raset kad galima rast gera daikta uz tokia suma. Pirkau Fossil (mokejau 200 $) kasdieniam nesiojimui. Po metu nebenorejau jau jos nesiot, nes apsitryne kaip reikiant. Peleda turiu nuo gruodzio menesio, kolkas niekas nepasikeite, kaip nauja. Kokybiskas daiktas, uz nemaza kaina.

Tai kad dar tik metus dirba.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 06 02, 12:40)
Tai kad dar tik metus dirba.

Tai kad ne metus schmoll.gif Pati pirma kart kai domejaus kainom buvo gerokai mazesnes, o pernai rudeni kai uzsakinejau jau buvo didesnes g.gif
Tai jei pagal verslo liudijima dirba tai gal nereik nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2014 06 02, 14:10)
Tai kad ne metus  schmoll.gif  Pati pirma kart kai domejaus kainom buvo gerokai mazesnes, o pernai rudeni kai uzsakinejau jau buvo didesnes  g.gif
Tai jei pagal verslo liudijima dirba tai gal nereik nieko  g.gif

Na nžn, jie patys skelbiasi: "Handcrafted leather goods since 2013".
Atsakyti
Idomiai cia smile.gif del idomumo reiks paste paieskot, gal dar bus laiskuciai.
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2014 06 02, 13:10)

Tai jei pagal verslo liudijima dirba tai gal nereik nieko  g.gif

man atrodo kvitukus privalo rašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2014 06 02, 14:25)
man atrodo kvitukus privalo rašyti g.gif

schmoll.gif neprivalo.
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2014 06 02, 14:57)
schmoll.gif  neprivalo.

Privaloma, kaip apskaita vedama be kvituku ar saskaitu fakturu biggrin.gif , jei klientas nepraso israsoma vienas kvitukas ar sask. faktura, jei klientas praso israsomos dvi, sau ir klientui biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 02, 14:58)
Privaloma, kaip apskaita vedama be kvituku ar saskaitu fakturu  biggrin.gif , jei klientas nepraso israsoma vienas kvitukas ar sask. faktura, jei klientas praso israsomos dvi, sau ir klientui  biggrin.gif .

Neprivaloma, jei dirbama su verslo liudijimu, kvituką turi išrašyt jei tik klientas prašo, bet čia jei dirbama su elementariu verslo liudijimu, o jei dirbama pagal individualią veiklą yra privalomą visais atvejais išrašyti sąskaitą faktūrą.
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2014 06 02, 15:42)
Neprivaloma, jei dirbama su verslo liudijimu, kvituką turi išrašyt jei tik klientas prašo, bet čia jei dirbama su elementariu verslo liudijimu, o jei dirbama pagal individualią veiklą yra privalomą visais atvejais išrašyti sąskaitą faktūrą.

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
aš tikrai negavau jokio kvito, jokios instrukcijos, gavau tik sertifikatą, į kurį vartotojų teisėse dirbančios moterys pažiūrėjo labai skersai.
Atsakyti
QUOTE(jurgita.jurga @ 2014 06 03, 13:31)
aš tikrai negavau jokio kvito, jokios instrukcijos, gavau tik sertifikatą, į kurį vartotojų teisėse dirbančios moterys pažiūrėjo labai skersai.

O, draugas kuris uzsake?
Atsakyti