Buvo daug nekokiu atsiliepimu tashe tashe temoj apie ju laukimo terminus, pamenu viena mergina sake 14 savaiciu lauke... As nezinau pasiuvo man per nepilnas 8 savaites (aisku as pati nesibaigus 7sav pasiteiravau ar viskas pagal plana) Esu ziauriai patenkinta... Aisku nera baisiai pigu, bet kaip uz kokybiska odine rankine manau pakenciama...
QUOTE(saulitta @ 2014 08 21, 11:15)
Beje, ne kartą SM sklandė ''gandai'', jog Tashe Tashe ne Lietuvoje siuvamos. Ar tai visiškai gandai, ar kažkoks pagrindas yra?

Aišku, kad visiški. Tas, kas paskelbė tokį gandą, jokio pagrindo nenurodė, sm yra mėgėjų užsiimti vbs.
QUOTE(evelinki @ 2014 08 21, 18:32)
Aišku, kad visiški. Tas, kas paskelbė tokį gandą, jokio pagrindo nenurodė, sm yra mėgėjų užsiimti vbs.
Pritariu.
Jurgita, tokios pabaigos ir reikejo tiketis. Dabar manau visai nieko butu sia istorija paleisti i viesuma. Kad tos peledos nusileistu ant zemes ir klientam daugiau nebegrasintu teismais.
o as pamacius cia, kad kazkuri mergina uzsisake rankine is daiktu istorijos irgi emiau ir uzsisakiau, superine mergina, tikrai senokai yra teke bendraut su tokio mielumo pardaveja. uzsisakiau modeli "big bow 1" atrodo taip vadinas, is nenaujos nubuko odos, nu tikrai be galo esu patenkina pirkiniu, oda kokybiska, darbas kruopstus, rankine talpi, jau isbandziau (telpa didele uzrasine, aukstakulniu pora, segtuvas su lapais, kosmetine, sukos, maxi pinigine, zodziu
) derinimas uztruko gal pora savaiciu, pasiuvo itin greitai per pusantros savaites, gal trumpiau, nes skubejo isvykt atostogu, kainavo 220lt su siuntimu! zodziu as euforijoj turbut

QUOTE(Noya @ 2014 08 24, 22:41)
Jurgita, tokios pabaigos ir reikejo tiketis. Dabar manau visai nieko butu sia istorija paleisti i viesuma. Kad tos peledos nusileistu ant zemes ir klientam daugiau nebegrasintu teismais.
Kaip suprantu, Jurgita rašė į lrytas.lt istorijos tęsnį, bet jie nepaskelbė straipsniuko

Gal kartais ir pati Gėda Pelėda pasimokys

QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 08 25, 13:28)
Nu tai negi užsidarys dabar. Ir sekančių ir laikinančių ir perkančių vis viena bus.
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 08 25, 12:28)
Reabilituojasi. Straipsni issipirkusios

Laba
Neskaiciau visos temos, gal jau buvo rasyta... ka manot apie le muse megztinius? Ar jie verti tokios kainos? Nuziurejau asimetrini su sagom nugaroje, bet kaina kandziojasi. Gal kuri galit pakomentuoti?

Neskaiciau visos temos, gal jau buvo rasyta... ka manot apie le muse megztinius? Ar jie verti tokios kainos? Nuziurejau asimetrini su sagom nugaroje, bet kaina kandziojasi. Gal kuri galit pakomentuoti?
QUOTE(Kirisama @ 2014 09 01, 20:26)
Laba

As turiu du asimetrinius, viena stora, su sagom nugaroje, kita plona, abu mylimi ir man verti kainos

QUOTE(sokate @ 2014 09 01, 21:38)
As turiu du asimetrinius, viena stora, su sagom nugaroje, kita plona, abu mylimi ir man verti kainos 

O gerai nesiojasi ir skalbiasi? Mane labiau traukia storas megztinis, nes as visad susalus. Ai, o kokia siulo sudetis? Ar dydis atitinka? Noreciau nuvaziuot primatuot i ju parde senamiesti, bet gulint ligoninej tik svajoti