o sakykit Old navy vyriski irgi didinti ? Jeigu nesioja XL, tai imti L ?
Sveikos,
gal kas is Seskines, Justiniskiu, Pasilaiciu pas Zuika vaziuos? Mano mazas siuntinukas
gal kas is Seskines, Justiniskiu, Pasilaiciu pas Zuika vaziuos? Mano mazas siuntinukas

QUOTE(Lika) @ 2014 02 14, 12:13)
Sveikos,

Sveiki,
Kai tik Zuika paskelbs, kad priima, as vaziuosiu. Gyvenu tarp Akropolio ir Ozo. Jei tinka, galiu paimti ir Jusu siuntinuka.
Merginos, gal kuri sisdūrėt...Old Navy, jei pirkt iš mergaičių skyriaus, tai man nešiojančiai moterišką XS dydį, reiktų XL ar XXL ?
QUOTE(Giedre45 @ 2014 02 14, 11:21)
Sveiki,
Kai tik Zuika paskelbs, kad priima, as vaziuosiu. Gyvenu tarp Akropolio ir Ozo. Jei tinka, galiu paimti ir Jusu siuntinuka.
Aciu, parasysiu AZ

Nu pasiulykit kas 28-29 d

I AŽ :4u

I AŽ :4u
O Klaipeda ar gaus siandien siuntini ? Ryt didelis balius, o siuntini sukne mano

Žinutės 01.31 dienos siuntos išsiųstos. 02.08 dienos siuntos irgi nemažai parašyta. Kas negavot, šaukit, nes daliai merginų siunčia emeilus. Kadangi masinė žinutė, būna kad į SPAM'ą nueina
Šian dalinu nuo 15 val iki 19 val.
Papildyta:
Gaus šian
vakar išsiųsti kiti miestai 
Papildyta:
Panevežys bus pas Lorkyte4. Irgi šian. Tik nepulkit skambint dabar, nes nesuruošti sąrašai dar Lorkyte4 kam galima atiduot

Papildyta:
QUOTE(Dormedon @ 2014 02 14, 08:00)
Gaus šian

Papildyta:
Panevežys bus pas Lorkyte4. Irgi šian. Tik nepulkit skambint dabar, nes nesuruošti sąrašai dar Lorkyte4 kam galima atiduot

[quote=zuika23,2014 02 14, 13:04]
Žinutės 01.31 dienos siuntos išsiųstos. 02.08 dienos siuntos irgi nemažai parašyta. Kas negavot, šaukit, nes daliai merginų siunčia emeilus. Kadangi masinė žinutė, būna kad į SPAM'ą nueina
Papildyta:
aš negavau žinutės, bet mano 02.08 dienos siuntinukas

Papildyta:
aš negavau žinutės, bet mano 02.08 dienos siuntinukas

02 07 gautos?