Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (230 tema)!

QUOTE(zuika23 @ 2014 02 17, 12:22)
Mergaitės. Turiu didelių problemų dėl išsiuntimų. Dėl nutraukto elektros kabelio sudegė dalis mano buitinės įrangos tame tarpe brangiausias ir reikalingiausias daiktas kompas. Visi adresai ten likę. Truputį apsiraminsiu nes drebu visa.... susirašysiu kam neišsiųsta sąrašiuką ir rašysiu a.ž dėl adresų.
Ačiū už supratimą... nuostoliai man dideli... o ir darbas nukentėjo...

Daliai išsiuntėm kieno jau buvau surašius adresus. Wetriuke, jūs tame tarpe.

JETUS, NEI NEZINOJAU doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 02 17, 11:20)
as 170 ugio biggrin.gif  4u.gif
tai virsu gal ir man M imti, ale dabar arba S arba L like norimos spalvos g.gif o treningu virsai nebuna trumpi?

Mano ugis 172cm. 33" inseam normalus kelniu ilgis gaunas, o su treningu virsum, kaip kazkuri jau minejo, nelabai irgi.. mazai ir nesioju treningo virsutine dali, nes nervina, kad pakelus truputi rankas iskart pilvas, nugara atsidengia, man tai nepatogu taip.. tai su 90cm. per krutine M pats tas, kad nebutu is vis kaip isaugtinis..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 02 17, 12:32)
Mano ugis 172cm.  33" inseam normalus kelniu ilgis gaunas, o su treningu virsum, kaip kazkuri jau minejo, nelabai irgi.. mazai ir nesioju treningo virsutine dali, nes nervina, kad pakelus truputi rankas iskart pilvas, nugara atsidengia, man tai nepatogu taip.. tai su 90cm. per krutine M pats tas, kad nebutu is vis kaip isaugtinis..

oi, kaip padejot apsispresti galutinai bigsmile.gif 4u.gif
imsiu tuomet L virsu, jei jau sonai platoki bus, anyta siuveja paims biski nusiut, nes man visgi geriau ilgesnis virsus, norisi koki dzeperioka turet, ant nuogo kuno as jo vistiek turbut nesidesiu, kelnes tuomet imu sias 33inseam thumbup.gif
Atsakyti
PARDUODU ka tik gauta NAUJA JCREW SABRINA paltuka TALL6 (arba keiciu i mazesni tall4,o gal ir tall2 dydi). Spalva realiai dar grazesne Dark Camel. Medziaga labai faina,tokiais langeliais,nekimba pukai,nesiglamzo. (75%wool,25%nylon,su pamusalu)
Kaina 350lt
Kaunas,siunciu mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
https://www.jcrew.co...FromSearch=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuliukas2: 17 vasario 2014 - 13:58
Mergaites prisijunkit kuri prie vincecamuto.com -50% sale sian paskutine diena nedaug truksta iki free shipuko
Papildyta:
1stopkidzshop.com -ecco batukai,basutes bigsmile.gif bigsmile.gif

nyxcosmetics.com -kosmetika

landsend.com
Atsakyti
gal kur matete toki laikroduka:

http://www.jomashop....tch-mk5119.html
Atsakyti
Dar labai laukiu
loft ir anntaylor pageidavimu
bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
kur perkat saules akinius?
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2014 02 17, 15:30)
sveikos,
kur perkat saules akinius?

ČIA LABAI GEROS KAINOS http://www.saksoff5t...mp;x=SUNGLASSES . dar 6pm galima pažiūrėt.
Atsakyti
PUMA

user posted image
Papildyta:

THE LIMITED

user posted image
Atsakyti
Gal kam ugg odinukiu uz gera kaina mirksiukas.gif

Ugg tases
Atsakyti
FREEPEOPLE

user posted image