Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (230 tema)!

QUOTE(AsLi @ 2014 02 18, 09:08)
labas rytas
o kaip į tą puslapį pakliūti  blush2.gif

reikia prisiregistruoti...
Atsakyti
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2014 02 18, 08:47)
Reikia registruotis ten 4u.gif

kaip registruotis? rašo kad klaidingas slaptažodis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsLi @ 2014 02 18, 08:49)
kaip registruotis? rašo kad klaidingas slaptažodis. ax.gif

Jus turite pati susikurti savo vadinamaja saskaita, ten slaptazodi susikuriate pati o praso zip kodo suvedate bet koki 5 skaiciu derini pvz 23695
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2014 02 17, 20:50)
tos draudimo kompanijos tai viskas gerai kol gerai o kai blogai tai s... is ju gausi. Esu pikta baisiausiai sakiau visus draudimus nutrauksiu gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  Turejom cia reikalu neperseniausiai po vagystes vieni nervu tampymai

na kadangi mano darbas siek tiek su tuo susijes, tai ziuriu is kitos puses blush2.gif 4u.gif netinkama draudimo kompanija arba netinkama draudimo apsauga dazniausiai pakisa koja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2014 02 17, 22:16)
Vat aš to irgi bijau... iš vis įdomi bus baigtis. Nes tai ne šiaip kad dvi mašinos susidūrė, o nuo padaryto įvykio sugadintas turtas kurio pačioje įvykio vietoje kaip ir nebuvo. O ir kaip skaičiuos doh.gif kai paskaičiuos nusidėvėjimus tai kad primokėt jiems netektų doh.gif

QUOTE(Temidė @ 2014 02 17, 22:56)
Tai svarbu, kad turėtumėt namų turto draudimą, kur būtų ir įtampos svyravimų rizika.O, ar susidūrė mašinos, ar dar kas nors visai neturi reikšmės.

drinks_cheers.gif
Papildyta:

Mergaites, amway gal parenkam? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Renkam ir labai laukiam prisijungianciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

juicycouture.com

vitacost.com

macys.com

guess.com

ae

aeropostale.com

ralphlauren.com

gymboree.com

hautelook.com

gap.com -20% off

vincecamuto.com-50% off sale labai nedaug truksta iki free 4u.gif 4u.gif 4u.gif

landsend.com

crazy8.com

sierratraidingpost-30% off,negalioja clearance

eddiebauer.com

6pm.com

drugstore.com

loft-60 % off sale ir 30% pilnai kainai kam taiko raso prie daikto bigsmile.gif

modnique.com

paulaschoice.com

zulily.com

yoox.com

bananarepublick.com -30% off

ideeli.com

forever21.com

Ir zinoma visos kitos mano neisvardintos 4u.gif

1stopkidzshop.com -ecco batukai,basutes bigsmile.gif bigsmile.gif

landsend.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 18 vasario 2014 - 10:39
Labas rytas smile.gif Ar paimtumėt iš Jomashopo laikrodukąsmile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2014 02 18, 09:29)
Jus turite pati susikurti savo vadinamaja saskaita, ten slaptazodi susikuriate pati o praso zip kodo suvedate bet koki 5 skaiciu derini pvz 23695

sunervino juodai blink.gif sąskaitą susikūriau, prisijungti vis tiek neleidžia..... slaptažodis netinka nors nušauk gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(AsLi @ 2014 02 18, 11:14)
sunervino juodai blink.gif sąskaitą susikūriau, prisijungti vis tiek neleidžia..... slaptažodis netinka nors nušauk  gun_bandana.gif

NEGALI TAIP BUTI, gal ivedant ne tokia raide suspaudot, didziaja ar mazaja...Nu as prisiregistravau be problemu...
Gal gam pigiu dzinsu BIG Star:)smile.gif
http://www.6pm.com/b...-in-ultra-ultra
Atsakyti
O vincecamuto batų dydžiai atitinka europinius, kur rasti jų dydžių lentelę pagal išmatavimus, prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2014 02 18, 10:50)
O vincecamuto batų dydžiai atitinka europinius, kur rasti jų dydžių lentelę pagal išmatavimus, prisijungčiau.

Man atitiko. Visų nešioju 36eur, turiu VC 6 - idealiai.
Atsakyti
Merginos,prisijunkit prie Zulily,vaikiski batukai gerom kainom thumbup.gif .
Atsakyti
gal galit paaiskint siu M ilgi, nes as 29 * is 2.54, bet jos tada labai trumpos gaunas ar ko as nesuprantu g.gif

http://shop.nordstro...results-_-1_1_B

Dar labai noriu pasiulymu baltam keramikiniui laikrodziui gera labai kaina bigsmile.gif tinka guess, fosill ir etc baisiai sustru nereik biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti