Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (230 tema)!

Mergytes, Jus turbut negaunat mano laisku? unsure.gif Vakar siunciau, jokio atsakymo negavau..
Atsakyti
Renkam ir labai laukiam prisijungianciu

juicycouture.com

vitacost.com

drugstore.com

macys.com

guess.com

ae

aeropostale.com

ralphlauren.com

hautelook.com

gap.com -35% off suaugusiem

landsend.com -25% off

sierratraidingpost-35% off,negalioja clearance

eddiebauer.com

6pm.com

modnique.com

venus.com

freepeople.com

tanforless.com -soliariumu kremai

levis.com

zulily.com

yoox.com

bloomingdales.com

ideeli.com

1stopkidzshop.com -ecco batukai,basutes

Ir zinoma visos kitos mano neisvardintos

Papildyta:
QUOTE(Roberta-z @ 2014 02 20, 11:33)
O Juicy turite papildomą kodą, kur buvo lyg tai -50usd nuo 150usd, ar kažkas panašaus

Praeita savaite neveike jis man reiks sian patikrinti 4u.gif

QUOTE(ramka @ 2014 02 20, 11:41)
Mergytes, Jus turbut negaunat mano laisku? unsure.gif Vakar siunciau, jokio atsakymo negavau..

unsure.gif jei neatrasem tai zinok negavom 4u.gif
Atsakyti
GAl kas turite JUICY svarka koki?kaip dydziai?su 84 cm krutine koki dydi imti? 0 ar 2? aciu
Atsakyti
zuika23 Jusu AZ PILNA ax.gif neparaset man vardo pavardes, negaliu pavedimo padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umnica @ 2014 02 20, 11:44)
GAl kas turite JUICY svarka koki?kaip dydziai?su 84 cm krutine koki dydi imti? 0 ar 2? aciu

Aš turiu vilnonį švarką. Labai gėda, bet nežinau savo matmenų blush2.gif krūtinė B ax.gif , visus rūbus nešioju XS, švarkas 0, man buvo didokas, nešiau siaurint.
Nežinau, ar ką padėjau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kilka @ 2014 02 20, 11:24)
Laba diena
Galiu parinkt kiek pamenu ten shipas visadayra

O kiek maždaug shipo prisideda Tarnforless ?
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2014 02 20, 10:42)
Rekomenduokit kokį kremuką.  ax.gif

As jau daug metu toki naudoju smile.gif http://www.tanforles...chnology-10-oz/
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 02 20, 11:44)
[b][color=orange]Renkam ir labai laukiam prisijungianciu

juicycouture.com

Praeita savaite neveike jis man reiks sian patikrinti 4u.gif

Jau radau, patikrinau XOJUICY. Lyg tai veikia thumbup.gif
pvz. veliūrinis viršus gaunasi už juokingą kainą http://www.juicycout...5579881274.html 17,49usd krepšyje ir dar ~30proc nuolaida su kodu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 02 20, 11:55)
Jau radau, patikrinau XOJUICY. Lyg tai veikia  thumbup.gif
pvz. veliūrinis viršus gaunasi už juokingą kainą http://www.juicycout...5579881274.html 17,49usd krepšyje ir dar ~30proc nuolaida su kodu  thumbup.gif

Jooo kodas sitas,bet pareita savaite man ji atmetinejo,sian pazejau kad ligtais veikia smile.gif galim bandyt rinkt

Junkites dar prie stevemadden.com -50% off clearance prekem.Tik kai siunciat dar nuoroda i preke idekit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Roberta-z @ 2014 02 20, 11:53)
Aš turiu vilnonį švarką. Labai gėda, bet nežinau savo matmenų  blush2.gif krūtinė B  ax.gif , visus rūbus nešioju XS, švarkas 0, man buvo didokas, nešiau siaurint.
Nežinau, ar ką padėjau  4u.gif
Papildyta:
O kiek maždaug shipo prisideda Tarnforless ?

Shipas ten dydejantis nuo sumos/kiekio nes vienai prekei 7$ o 8 vnt jau virs 11$
Papildyta:
Ainam visos i Loft.com pasiaubti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 02 20, 11:55)
Jau radau, patikrinau XOJUICY. Lyg tai veikia  thumbup.gif
pvz. veliūrinis viršus gaunasi už juokingą kainą http://www.juicycout...5579881274.html 17,49usd krepšyje ir dar ~30proc nuolaida su kodu  thumbup.gif

nu sakiec blink.gif apsibliausiu, nes sumokejau pries kelias dienas dvigubai doh.gif nu laukiu papildymo ir siusiu vel biggrin.gif
Atsakyti
JUICY KODAS ATSIGAVO,papildoma nuolaida svyruoja,nebus garantuotos 30% biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 20 vasario 2014 - 12:32
QUOTE(panele Morta @ 2014 02 20, 12:17)
nu sakiec blink.gif apsibliausiu, nes sumokejau pries kelias dienas dvigubai doh.gif nu laukiu papildymo ir siusiu vel biggrin.gif

O idomu jis atitinak dydi ar mazinti yra?
Atsakyti
Kur ieškot odinės striukės apart Wilsono biggrin.gif? Čia pas mane žiūriu šiandien užėjo kažkas negero - vaikui rūbų pripirkta sočiai, vyras iš dalies aprengtas, tai man prieš pat gimdymą užėjo noras po gimdymo atsinaujint bent kažkiek blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 20 vasario 2014 - 12:36