Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (230 tema)!

QUOTE(^^liutuke @ 2014 02 13, 17:16)
Gal kuri pirkote tokį Juicy treningiuko viršų? Domina, ar vertas dėmesio ir kaip su dydžiais, kad jis taip pat gražiai "oversized" atrodytų? smile.gif

su 94cm per krutine M pirkau,tai gerokai jau toks apkrites, S man butu gal geriau, siaip minkstutis fainutis ir netrumpas thumbup.gif
Atsakyti
kam nusiust uzsakyma, jei noriu prisijungt prie nyx?smile.gif labai nedaug noriu, tik lupdazio biggrin.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/k...ty-lace-snapper

Gal kas padetu del dydzio su 38 koja koki dydi imti 7.5????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedresg: 13 vasario 2014 - 18:57
Šūkaut atėjau clap.gif gossip.gif http://www.vincecamuto.com/on-sale/ kodas veikia tik Sale 4u.gif
extra50

http://www.vincecamu...;sponsor=000003 4u.gif
Atsakyti

Renku as ir labai laukiu prisijungianciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

juicycouture.com

vitacost.com

gymboree.com

vincecamuto.com-50% off sale

NYX- kosmetika -25% off

wilsonsleather.com -30% off matosi kasike

landsend.com

crazy8.com

eddiebauer.com

ruum.com

landsend.com

6pm.com

drugstore.com

loft-60 % off sale ir 40% pilnai kainai kam taiko raso prie daikto bigsmile.gif

modnique.com

yoox.com

bananarepublick.com -40% off

ideeli.com

armaniexchange.com -30% off aksesuaram

forever21.com

cabelas.com-apranga medziotojam ,zvejam

anntaylor-
30% OFF* FULL-PRICE STYLES + EXTRA 60% OFF** SALE. Code SHOPANN.

dillards.com labai laukiu kompanijos

sierratraidingpost-35% off netaiko clearance

Ir visos kitos mano neisvardintos,perkam kai surenkam iki free arba pagal pageidavima

AMAZON batukai,tases su 20% off
stockngo.com -15% off silkas plaukam trupt truksta iki free
Niu o kaipgis, apiplesiau juicy biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
[/quote]
Atsakyti
o vince camuto atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2014 02 13, 14:47)
Taigi gali visos susimokejusios  pasiskambinti ir be zinuciu  smile.gif kada jau bus pranesta ,kad dalina  smile.gif

Sorry, ne visos susimokėjusios ištisai temoje sėdi, kai kurios darbo metu gali tik trumpai pašta pasitikrinti, ar žinutė iš sm neatėjo, o temą paskaityt tik vakare grįžus namo, o tada ir paaiškėja, kad siunta jau buvo dalinama, o atsiimti per vėlu...
Atsakyti
Sian zuika nepriima? blush2.gif Ar buvot kuri?
Atsakyti
niu mergaičiai, ar gaunat jau iš Lastcall masinio pirkimo MK laikArodžius ? rolleyes.gif
aš šiandien gavau thumbup.gif truputį nustebau rolleyes.gif kelias valandas ieškojau skirtumų/panašumų tarp laukto ir gauto lotuliukas.gif jau Kate norejau rašyt gal susimaišė su kieno nors biggrin.gif bet kogero čia tas pats lotuliukas.gif laukiau tokio geltonesnės spalvos ir juodais skaičiukais/žymėjimais , o gavau auksiniais ir tokia šalta kakavinė spalva lotuliukas.gif bet nieko kogero nešiosiu rolleyes.gif
kaip Jums atrodo ? gal kuri irgi tokį buvot užsisakę ax.gif
laukiau tokio
user posted image
gavau tokį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2014 02 13, 16:19)
Sorry, ne visos susimokėjusios ištisai temoje sėdi, kai kurios darbo metu gali tik trumpai pašta pasitikrinti, ar žinutė iš sm neatėjo, o temą paskaityt tik vakare grįžus namo, o tada ir paaiškėja, kad siunta jau buvo dalinama, o atsiimti per vėlu...

Na, iš ties truputį nesąžininga tas dalijimas be žinučių, kurios neskaito sm... bet patikėkit, kurios žino, nelaukia tų žinučių doh.gif
Na, bet tikėkimės visos didžiosios siuntos ir ypatingai dvigubos nepasikartos ir viskas vyks įprastine tvarka.

O situacija ta, kad jei pradėsiu rašyt žinutes rytoj tai dalinsiu tik nuo šeštadienio, nes fiziškai, kad ir kaip stengčiausi, nesugebėsiu tiek parašyt verysad.gif tad nežinau kaip pasielgti "doriau", nes iš ties tik tik išlipau iš dėžių doh.gif esu net nevalgius visą dieną... visos nori greit, bet aš ne burtinininkė ir negaliu persiverst ir išpakuot ir išsiųst kitus miestus ir surašyt žinutes vienu metu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucky_2 @ 2014 02 13, 16:24)
Sian zuika nepriima?  blush2.gif Ar buvot kuri?

nieko nepriemu, vos kojas velku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cita71 @ 2014 02 13, 19:47)
su 94cm per krutine M pirkau,tai gerokai jau toks apkrites, S man butu gal geriau, siaip minkstutis fainutis ir netrumpas thumbup.gif

O koks jusu ugis ir koks treningo ilgis mazdaug gaunas?
Atsakyti
Vince Camuto batu dydziai atitinka su 41 koja (27cm) 10d bus geras ar 11 reikia?
Atsakyti