Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Adrutė @ 2014 02 17, 15:25)
Man kaip tik tokių uodų ir reikia,nes akva tik 30l rolleyes.gif Jei negausiu Kaune teks planuot kelionę į sostinę. smile.gif

Norejau pasiulyt Akvazoo, bet pasirodo nebeturi ir nezada turet, atseit labai lepios, bande, bet nusivyle...pasiliko prie galaxiuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 17 vasario 2014 - 18:28
Cile o Akvazoo galaxiukų turi?
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 02 17, 13:29)
Sveiki, nežinau ar teko kam susidurti su tuo, ieškojau visur informacijos.... Bet nieko neradau. Mano akvariume žuvys užsimušinėja.. g.gif Kaip tik beriu į akvariumą sauso maisto, taip viena kuri nors kaip elektros gavusi puola daužytis visais pakampiais kol prisidaužia.... Taip jau užsimušo 1 trintukas, 1 molinezija ir 3 gupijos. doh.gif Kas čia per bajeriai?

Patarti tikrai negaliu, pati esu naujoke akvariumu srityje. Gal pameginkit vandeni issitirti, greiciausiai kazko bus per daug. Skaiciau kad jei zuvys kasosi i grunta arba purtosi kaip elektra nukrestos, nitritu gali buti per daug. Pas mane su nitritais problemu buvo, bet issprendziau kasdien keisdama dali vandens. Per 4 dienas nitritu norma. Tai kol nitritu buvo per daug kaikurios mano zuvys kasydavosi i grunta, dabar nebesikaso, bet iskilo amoniako labai tai vel kaitalioju vandeni kasdien. Aisku pas mane akva svieziai paleistas tai problemu dar apturesiu nemazai kol nitrociklas isivaziuos. O jum siulau vandens testuka padaryti. Keista, kad jos net uzsimusa! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2014 02 17, 19:40)
Cile o Akvazoo galaxiukų turi?

Klausiau del boraru, tai del galaxiuku taip konkreciai ir nepasiteiravau, tik siaip sake ju visad buna...jus paziurekit nete ju tel ir pasitikslinkit, kad be reikalo nevaziuot. Ir as asmeniskai tai labiau pasitikiu aleksoto parduotuvyte, ten toks nusimanantis ir gana saziningas vyrukas dirba, tik jo berods 3-4ni nebuna.
O zuvyciu kaina ar ne 7 lt, bent rudeni taip maciau.
Atsakyti
Dėkui jei B.brigittų negausiu bandysiu teirautis dėl galaxių. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, eisiu testų rytoj ieškoti. O kasytis nei viena nesikaso, tik kažkodėl užsimuša biggrin.gif Keista pačiai.. Ai ir kai prisidaužia purtosi kaip elektros gavusi, bet po to vėl normaliai.. Kol kitą dieną vėl neįberiu maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 02 17, 10:02)
jau nusivalei mačiau biggrin.gif , bet šiaip čia noramalus reiškinys naujam akvariumui, išnyksta savaime

Ačiū, stebėsiu smile.gif

QUOTE(papūga @ 2014 02 17, 11:15)
Stambios šakos tikrai ilgai geriasi.. Maniškė akmenimis paspausta dabar jau neprisimenu, bet beveik tris mėnesius lyg laikiau, kol jau nekilo nė kiek.
Praktiškai nesiurbiu smile.gif Bet užtai plėvelę nuo paviršiaus gramdau sad.gif O kas jai kliūna irgi nežinau

Stambi šaka pas mane, ir mirksta jau trys mėn pilnai
Kam kokios problemos, žiūriu.... kam su dugnu, kam su stogu smile.gif

QUOTE(V&A @ 2014 02 17, 16:41)
atiduodu dvi molinezijas jaunikles (lyg abi pateles ax.gif). amzius 3 menesiai.

Aš ieškau savo oranžiniam berniukui dviejų mergaičių, ale kad tolokai nuotakas reiktų vežti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 17, 11:16)

QUOTE(Adrutė @ 2014 02 17, 14:25)
Man kaip tik tokių uodų ir reikia,nes akva tik 30l rolleyes.gif Jei negausiu Kaune teks planuot kelionę į sostinę. smile.gif

Kaip tik iš šio vyruko ir pirkau savo "uodus", tik skelbimas buvo kitame forume...
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 02 17, 21:01)
Ačiū už patarimus, eisiu testų rytoj ieškoti. O kasytis nei viena nesikaso, tik kažkodėl užsimuša biggrin.gif Keista pačiai.. Ai ir kai prisidaužia purtosi kaip elektros gavusi, bet po to vėl normaliai.. Kol kitą dieną vėl neįberiu maisto smile.gif

tai jai taip tai nebeberkit to maisto pabandikit kitoki;]
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 02 17, 21:01)

O jos ta maista paragauja ir purtosi ar tik kai iberiat ir jos ji pamato ir purtosi? Viestiek manau cia bus nitritai sukile....laaabai daug skaiciau ir analizavau forumuose tai tas elektrinis purtymasis greiciausiai ir yra tu nitritu darbas....zuvys letai nuodijasi, i smegenis oras nepatenka...testukai parodys. Tik irgi kiek skaiciau testu juosteles niekam tikusios kur buna 5-1 ar panasiai. As naudoju master test kit, jis brangus bet tikslus.
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2014 02 17, 23:00)

Aš ieškau savo oranžiniam berniukui dviejų mergaičių, ale kad tolokai nuotakas reiktų vežti smile.gif

tikrai jau toli doh.gif
Atsakyti
Reikia patarimo, tevas ancitrusas vedina ikriukus, ka daryti toliau? Ji su sleptuve ikelti i nersykla ar palikti bendrame akve? Kiek laiko jis juos saugos? Pirma karta jie ikrus sudejo, tai nieko nezinau g.gif
Atsakyti