Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(papūga @ 2014 02 25, 13:24)
Jūsiškis nėr toks jau didelis smile.gif

Na pas mane dar yra 600l akva, kuris vis dar neirengtas, bet ji tuscia nese 5 vyrai smarkiai keikdamiesi.. I lifta netilpo, nese laipais.. Vien nuo minities, apie jo perkelima darosi silpna wacko.gif
Atsakyti
mes apturesim malonuma perkraustyt 450ltr akvariuma pas jo pirkeja.. jau dabar silpna daros kai reiks viska isardyt.. augalus israut, zuvis sugaudyt, grunta isimt.. o po to pas jus ta pati atgal supilt, suleist ir susodint..
Atsakyti
O aš vystau mintį savo 126 l keist į ilgesnį rolleyes.gif . Gal kam reikia 126 l bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 25 vasario 2014 - 17:46
QUOTE(visai_nauja @ 2014 02 25, 13:59)
Imciau bet ka, kad tu bjaurybiu sumazetu doh.gif  Vakarais jos stillus ir augalus uzgula ir grunto pavirsius pilnas. Diena slepiasi grunte

Jei iseina ,padaryk foto tu sraigiu,imesk i tema.Paziuresim kas ten per parazitkos pas tave veisiasi
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 02 25, 18:37)
O aš vystau mintį savo 126 l keist į ilgesnį rolleyes.gif . Gal kam reikia 126 l bigsmile.gif ?

Reiktu, ale toli tamsta esate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 25, 18:14)
Reiktu, ale toli tamsta esate  smile.gif

Kas tas tėra 200 km biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2014 02 25, 18:50)
Jei iseina ,padaryk foto tu sraigiu,imesk i tema.Paziuresim kas ten per parazitkos pas tave veisiasi

user posted image
user posted image
Va bjaurybės, daugiau išlenda apie 21 val. tada ne tik gruntas, bet ir augalai ir stiklai pilni doh.gif
Ingaida ačiū už stripsniuko nuorodą.
Arvydas. dėl dichlofoso, geriau palauksiu tavo patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 25 vasario 2014 - 18:32
QUOTE(Dilma @ 2014 02 25, 17:37)

Koks jusu akva? Gal priminima nuorodos pavidale i foto galima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2014 02 24, 23:02)
šiandien perskaičiau gerą frazę FB: "Dievas sukūrė skirtingus žmones, bet kai jis pasiekė Kiniją- jam nusibodo..."

lotuliukas.gif

QUOTE(arvydas. @ 2014 02 25, 11:53)
Buvo parasyta, kad tos sraiges hemafroditai ir pacios save apsidulkina. (Sita beveik galiu patvirtint, nes parsinesiau viena, o patapo daug. Aisku, galejau ir jau praleidusia "gola" parsinest). biggrin.gif

hermofroditai tai ne kai pacios save apsidulkina, bet kad turi abiems lytims reikalingus organus. o apvaisinimui vistiek reikia dvieju sraigiu.(nors gamtoje yra ir tokiu gyviu, pvz kaspinuotis, kuris gali apvaisinti pats savo kuria nors lastele ar nareli, nezinau kaip ten tos jo dalys vadinasi biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 25, 15:39)
Man irgi tokia mintis buvo.. O paskui dapilti tiesiog vandens is krano? Kazin ar nesipilstys tas vanduo masinoj.. Vistiek pasikratys kazkiek vaziuojant, turbut susidrums tiek, kad zuvu nesimatys doh.gif

Labai tikiuosi, kad maisu neprireiks doh.gif Turbut bandysiu viska kartu veztis.. Akvos dugnas plastikinis, na kaip ir imauta i plastika ar kaip pasakyti g.gif

Aš tiesiog skaičiau vienam forume apie tokią akciją-atrakciją. Pačiai neteko tuo užsiimti. Kad galbūt ne vieno vyro reikės pernešt, kad ir beveik nusiurbtam, tai faktas smile.gif Jei dviejų tai stiprių biggrin.gif O kad teliuškuos, ar nėra dangčio? Kaži ar nedaug vandens palikus, jis liptų per kraštus. Juk vistiek turėtumėte vežti mašinoj, kurioje jis stovėtų stabiliai visa plokštuma. Dar ir filtrą šlapiai priglaust reiktų smile.gif

Dėl vandens atšviežinimo.. Hm gal čia yra didesnių guru, bet man atrodo nepakenktumėte labai, jei ten neitin reiklios žuvys vandens parametrams.

QUOTE(Shalimar @ 2014 02 25, 16:03)
Na pas mane dar yra 600l akva

thumbup.gif
Na, neįrengtas, tai kitas reikalas biggrin.gif Pasukt, paverst gali, jei netelpa
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2014 02 25, 18:30)
user posted image
user posted image
Va bjaurybės, daugiau išlenda apie 21 val. tada ne tik gruntas, bet ir augalai ir stiklai pilni  doh.gif
Ingaida ačiū už stripsniuko nuorodą.
Arvydas. dėl dichlofoso, geriau palauksiu tavo patirties  mirksiukas.gif

Melanijos. Duodu prisikt i kapisona, kad cia melanijos!! (Nu bent jau as tuos medvarcius taip vadinu). Pats geriausias daiktas akvariumisto gyvenime: augalu needa, saknu negadina, o visus zuvu sudus i grunta sutempia. Trasa gaunasis.
Gali but, kad to sudo joms mazai tai ir ropscias dumbliu vakarienei pasiieskot smile.gif
As Tau labai pavydziu! Imciau VISAS melanijas, pats susimeskeriociau ir dar bucki prideciau, bet tas mano padla vis tiek viska sues. Gaila sraigyciu, o Zuvino negaliu pagaut, nes as jo bijau doh.gif
Ladna. Bandysiu trucint su diklofosu. Gana cia is manes tyciotis!.. Ir vobsce: kas cia seimininkas: as ar muses?!?
P.S. Nooorssss... juk muse irgi lektuvas...
Atsakyti
Sveiki.
kiek gupiju galiu auginti 25L akve? 4u.gif
Atsakyti