Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2014 03 04, 13:51)
!!! Mane moko ikelt Zuvino fotke !!! thumbup.gif
Papildyta:
Puikiai ir itin kokybiskai gavosis!! lotuliukas.gif  (Svarbiausia - daug vietos neuzima) biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ooo, pagaliau sulaukem thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 03 04, 13:55)
Ooo, pagaliau sulaukem  thumbup.gif  bigsmile.gif

... aha! O tai kokia ta mano zuvis yra???????? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, kokius parametrus vandens tikrinti? nes dirbu chemijos pramoneje tai labaratorijoje sake padarys tik lepe suzinoti kokiu reikia parametru?;]
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 04, 15:38)
... aha! O tai kokia ta mano zuvis yra???????? bigsmile.gif

manau, kad Cichlasoma sajica.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keldziuke @ 2014 03 04, 16:29)
manau, kad Cichlasoma sajica..  smile.gif

Garbes zodis?? bigsmile.gif
Gal yra kitu nuomoniu?
As taip ir maniau, kad RYKLYS!!! biggrin.gif
O kur man ja paziuret? Mat Zuvinas (kai buna itin geros nuotaikos (nors gyvenant vienam rajone su manim tai buna labai retai)) igyja dar 3 ryskius taskiukus ant apatinio/uzpakalinio peleko. Kartais juodus, kartais raudonus, o kartais geltonus.
Atsakyti
Arvydai, o ko akvariumas toks purvinas? bijai ranką įkišt, kad žuvinas nenukąstų?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 03 04, 17:52)
Arvydai, o ko akvariumas toks purvinas? bijai ranką įkišt, kad žuvinas nenukąstų?

Tiesa,yra tiesa:).
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

blush2.gif Gal Tu visai nupusai!! Cia gi ka tik iskuoptas, svarus kaip stikliukas akviukas!! biggrin.gif
Negi manot buc rodes nesvaru?? schmoll.gif
Tiesa, sakiau dukrai, kad sufokusuotu tik Zuvina... Pats tai juk nemoku... Ir va kas gavosis kai vietoj vaiku auklejimo tetukas alubary sedi... drinks_cheers.gif Atsirugo sad.gif
P.S. Aisku, kad biski baisoka tam krokodilui pirsta i nasrus kist!!!
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 04, 19:42)
blush2.gif  Gal Tu visai nupusai!! Cia gi ka tik iskuoptas, svarus kaip stikliukas akviukas!! biggrin.gif
Negi manot buc rodes nesvaru?? schmoll.gif
Tiesa, sakiau dukrai, kad sufokusuotu tik Zuvina... Pats tai juk nemoku... Ir va kas gavosis kai vietoj vaiku auklejimo tetukas alubary sedi...  drinks_cheers.gif  Atsirugo sad.gif
P.S. Aisku, kad biski baisoka tam krokodilui pirsta i nasrus kist!!!

Iš tokios foto atrodo baisus jei įkeltum pilna foto akvariumo gal ir atrodytų gražus.
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2014 03 04, 20:11)
Iš tokios foto atrodo baisus jei įkeltum  pilna foto akvariumo gal ir atrodytų  gražus.

Kazkur turiu fotke kai dar nenuestas buvo. Paieskosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 04, 12:51)
!!! Mane moko ikelt Zuvino fotke !!! thumbup.gif
Papildyta:
Puikiai ir itin kokybiskai gavosis!! lotuliukas.gif  (Svarbiausia - daug vietos neuzima) biggrin.gif  lotuliukas.gif

nu man tai labai panasus i paprasta eseri, kur bet kurioje baloje galima pagauti lotuliukas.gif
Atsakyti