ir as tingine,nenoreciau mokytis,jaucuos tokia sena ir sunki,kad isvis nieko nenoriu.Vakar gavau laiska kad mano anglu kursa sustabdo neaiskam laikui ( jau 2 men nebuvo paskaitu),nes neranda mokytojo,tai nulekiau i koledza ir perejau i rytine grupe,dabar liko tik aukle vaikams rast

QUOTE(Kuzia @ 2014 03 15, 03:29)

As siandien zygdarbi ivykdziau

Matematikos neislaikiau is pirmo pridavimo

Siandien reik baigt biologija, kad bent is sekmadienio i pirmadieni galeciau pamiegot nors kiek

nu kuom gi man padėsi? teks pačiai sėst ir verstis mokintis....esmė, kad dėstytoja net gramatiką aiškina angliškai. o kai anglų mokaus tik nuo rugsėjo...tai padėtis aiški, ane? bet gal jos toks torpedavimas pramuš, tikiuosi. nes kalba man patinka, o ir daug žodžių savaime kažkaip žinomi. keistai viskas. kitas dėstyt rodė dokumentinį filmą angliškai. tai jau kas antrą žodį supratau. vadinasi pažanga yra, tik aš dar nesusigaudau...
QUOTE(brasta @ 2014 03 15, 09:18)
Aš ne turbūt ir tikrai nebenorėčiau mokintis, užtenka knygeles paskaityt savo malonumui, bet atsiskaitinėt

QUOTE(brasta @ 2014 03 15, 09:18)
Palaikau tau kompanija

Ha ha
, ot tinginiu kompanija susirinko
O man jau panika kyla del kitu metu
Gal ir noreciau metus ar pusmeti pailset. Bet turbut butu toks didelio istezimo jausmas
, po kurio labai sunku susikoncentruot ir grizt i vezes. O kad visai nesimokyt - absoliuciai neimanomas dalykas.

O man jau panika kyla del kitu metu

Gal ir noreciau metus ar pusmeti pailset. Bet turbut butu toks didelio istezimo jausmas

o aš norėčiau mokytis
ir labai tikiuosi, kad dar teks

largo respects
asei nebenoriu mokytis
tiesa as darbe kasdien naujienu nemazai gaunu, tad smegenims visada peno yr, bet mokytis nebenoreciau
nebent tomis paciomis salygomis, nieks nerupi tik mokslas ir laisvalaikis

As noreciau,kad ir vel ta pati kursa praeit
Suola patrinciau mielu noru
Bet tik be jokiu stresu,be jokiu ataskaitiniu,o tik savo malonumui kaupt zinias
Nenoriu jokiu baigimo pazymejimu,nebutina man gyvenime..
Nuo kitos savaites einu i siuvimo mokymus

Sveikos mamkos
Ka mielosios veikiat sekmadieni? As masina nusiploviau po namus sukiojuos,pas mus pavasaris jau. Lauke +20 ant
saulutes

Ka mielosios veikiat sekmadieni? As masina nusiploviau po namus sukiojuos,pas mus pavasaris jau. Lauke +20 ant

QUOTE(Awriuke @ 2014 03 16, 15:35)
Sveikos mamkos
saulutes

labukas

Tai ar cia dar vis svenciat (nzn ka, kovo 8 ar sniega
) kad tokia tyluma?.
As tai atrodo paskutini siai savaitei deganti darba padariau :karsta , tai gal atsikvepsiu koki pora dienu... Ir issimiegosiu
.

As tai atrodo paskutini siai savaitei deganti darba padariau :karsta , tai gal atsikvepsiu koki pora dienu... Ir issimiegosiu