Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamytės

ir as tingine,nenoreciau mokytis,jaucuos tokia sena ir sunki,kad isvis nieko nenoriu.Vakar gavau laiska kad mano anglu kursa sustabdo neaiskam laikui ( jau 2 men nebuvo paskaitu),nes neranda mokytojo,tai nulekiau i koledza ir perejau i rytine grupe,dabar liko tik aukle vaikams rast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 03 15, 03:29)
unsure.gif Gal kuo padet galetume? Ka reikejo daryt? Ka reikejo moket testui?
As siandien zygdarbi ivykdziau doh.gif . Dariau diabeto presentacija. Kad islaikiau, jau zinau. Bet neprarandu vilties gaut aukstesni ivertinima blush2.gif .
Matematikos neislaikiau is pirmo pridavimo doh.gif , neirasiau statistikos lentelej pavadinimo doh.gif wacko.gif . Gerai, kad antras pridavimas nelemia ivertinimo matematikoj. Pataisiau per 2min ir dabar jau tikrai ramu, bus islaikytas.
Siandien reik baigt biologija, kad bent is sekmadienio i pirmadieni galeciau pamiegot nors kiek doh.gif . Pirmadieni svarbus pridavimas, tada gal pagaliau atsikvepsiu koki pora dienu doh.gif .

nu kuom gi man padėsi? teks pačiai sėst ir verstis mokintis....esmė, kad dėstytoja net gramatiką aiškina angliškai. o kai anglų mokaus tik nuo rugsėjo...tai padėtis aiški, ane? bet gal jos toks torpedavimas pramuš, tikiuosi. nes kalba man patinka, o ir daug žodžių savaime kažkaip žinomi. keistai viskas. kitas dėstyt rodė dokumentinį filmą angliškai. tai jau kas antrą žodį supratau. vadinasi pažanga yra, tik aš dar nesusigaudau...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 03 15, 09:18)
Turbūt aš tinginė, nes nebenorėčiau mokytis  g.gif

Aš ne turbūt ir tikrai nebenorėčiau mokintis, užtenka knygeles paskaityt savo malonumui, bet atsiskaitinėt doh.gif schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 03 15, 09:18)
Turbūt aš tinginė, nes nebenorėčiau mokytis  g.gif

Palaikau tau kompanija schmoll.gif nenoreciau...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 03 15, 12:31)
Palaikau tau kompanija  schmoll.gif
Ir mane,ir mane priimkit ax.gif
Atsakyti
Ha ha laugh.gif , ot tinginiu kompanija susirinko blink.gif laugh.gif
O man jau panika kyla del kitu metu ph34r.gif
Gal ir noreciau metus ar pusmeti pailset. Bet turbut butu toks didelio istezimo jausmas doh.gif , po kurio labai sunku susikoncentruot ir grizt i vezes. O kad visai nesimokyt - absoliuciai neimanomas dalykas.
Atsakyti
o aš norėčiau mokytis ax.gif ir labai tikiuosi, kad dar teks bigsmile.gif
Atsakyti
largo respects 4u.gif asei nebenoriu mokytis biggrin.gif biggrin.gif tiesa as darbe kasdien naujienu nemazai gaunu, tad smegenims visada peno yr, bet mokytis nebenoreciau biggrin.gif nebent tomis paciomis salygomis, nieks nerupi tik mokslas ir laisvalaikis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As noreciau,kad ir vel ta pati kursa praeit bigsmile.gif Suola patrinciau mielu noru thumbup.gif Bet tik be jokiu stresu,be jokiu ataskaitiniu,o tik savo malonumui kaupt zinias bigsmile.gif Nenoriu jokiu baigimo pazymejimu,nebutina man gyvenime.. ax.gif Nuo kitos savaites einu i siuvimo mokymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos ax.gif
Ka mielosios veikiat sekmadieni? As masina nusiploviau po namus sukiojuos,pas mus pavasaris jau. Lauke +20 ant ax.gif saulutes bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awriuke @ 2014 03 16, 15:35)
Sveikos mamkos ax.gif
Ka mielosios veikiat sekmadieni? As masina nusiploviau po namus sukiojuos,pas mus pavasaris jau. Lauke +20 ant  ax.gif saulutes bigsmile.gif  biggrin.gif

labukas 4u.gif as vis mezgalioju. kepu orkaitej vistienos sparnelius su nugaros dalim, dickes lauke. oras tai pagerintas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ar cia dar vis svenciat (nzn ka, kovo 8 ar sniega 000054.gif) kad tokia tyluma?. g.gif

As tai atrodo paskutini siai savaitei deganti darba padariau :karsta , tai gal atsikvepsiu koki pora dienu... Ir issimiegosiu biggrin.gif .
Atsakyti