QUOTE(Laisvė @ 2014 02 22, 16:04)
Aš galvočiau irgi panašiai... Teks riboti. Imdama burnon riešutą (jų viruvėje inde visada kokių trijų rūšių būna) pagalvoju, jog šitas šiandien paskutinis. Bet ir dar vieną imdama tą patį sau pasakau... iki kol nugarą skausmingai nudiegė. Viskas, rišu su jais
Aš riešutų nemažai valgau, pagrinde anakardžių ir bertoletijų, net žinodama, kad nėr gerai..., bet...malšinu turbūt saldėsių poreikį, užkanduko prie arbatos... Kol kas nieko, toleruoju, ir net stebiuosi, kad anksčiau, iki paleo, riešutus sunkiai virškindavau, dabar jie nesukelia jokių negerumų.. Kažin ar nuo riešutų Jum tas skausmas..

o geriat pakankamai? man kai karts užeina maudimas po dešiniu šonkauliu, stengiuos daug atsigert, vandens, ir palaipsniui praeina, įtariu, kad tulžis gal kartais sunkiau nuteka... Bet jum kitoj pusej. Stebėkit, o jei ką, šeimos daktarė gal galėtų echoskopijai pasiųst. Aš taip padariau, ir vidaus ligų gydytojas tik nuramino, kad viskas labai švaru...
Papiktnaudžiavau truputį miltiniais gaminiais (o gal dar ir pieno produktai turėjo įtakos), ir turiu skausmingą "votikę" ant nugaros, bei gi pradėjusią "kimštis" nosį

. Ot bus man nuo kelio klyst

.
Kažkaip žiūriu, kai nėr "tvarkdarės" Vorestos, visokių sumaiščių čia kyla ir naujų minčių-pasvarstymų įnešta. Aš, kai jau galiu sakyt, pasidėjus "grubų info pagrindą", tai neblaško, bet labiau naujokėms gali būt nesusipratimų su riebalų, anglių, vaisių santykiais

. Kažkas turės vėl "piramidę" ir ITWF gaires mestelt

.